Славень України !

Хочу нагадати, напередодні Дня Незалежності, коли всі будуть співати ...

Українській фільм Червоний.

У нас в Тернополі, чомусь без зайвої уваги журналістів, 19 серпня відбувся до-прем'єрний показ Українського фільму "Червоний". Був особисто присутнім.
Враження передати словами складно ...
Емоції зашкалювали ... Раджу всім переглянути справжню Українську стрічку про справжніх Українців.
Головне гасло стрічки - Боротьба, яка триває досі. Національна прем'єра має відбутися у 150 кінотеатрах країни у День Незалежності України, 24 серпня.
Невипадково прем'єру призначили саме у такий важливий та знаковий для Українців день.


Про радикалів-ляшків.

Наскільки я знаю і пам'ятаю, то основними ініціаторами закону про імпічмент президента та зняття недоторканності з нардепів врУ, завжди виступали і виступають ВО Свобода і ВО Батьківщина та їх представники у врУ.
Але раптом з якогось дива, як Пилип з конопель, 2 серпня на останньої сесії Тернопільської обласної ради "вискочила" ініціатива фракції радикальної партії Ляшка щодо своєї пропозиції "Звернутися до врУ із вимогою скликати позачергову сесію для прийняття законів про створення тимчасових слідчих комісій, імпічменту президента, а також зняття недоторканості з народних депутатів, президента і суддів."
Тернопільські ляшківці, замість куратора Ю.Чижмаря, вже під кураторством нардепа Мосійчука, впевнено йдуть шляхом свого лідера Ляшка, а саме - піар на питаннях, котрі давно вже ініційовані іншими, по-справжньому опозиційними до влади політичними силами.
Такий піар в "перетягуванні ініціативи на себе" вже став фішкою Ляшка, котрий нічого радикальнішого за підтримку владного грабіжницького бюджету 2016, 2017, пролобіювавши власні бізнес-інтереси, не зробив.
А коли депутати від ВО Свобода та ВО Батьківщина в обл. раді не підтримали таку "ініціативу" радикалів", то своїми “радикальними” коментарями розродився екс-регіонал, а тепер голова фракції партії Ляшка в обласній раді Б.Яциковський, та його куратор, нардеп І.Мосійчук, і в першу чергу, вони звинуватили фракцію ВО Батьківщини, а також ВО Свободу у блокуванні їхніх "нових ініціатив".
Але якими же треба бути недолугим політиканом, щоб піаритись на питанні, котре вже не актуальне, адже Тернопільська обл. рада, ще на сесії 5 липня, звернулась до врУ, кмУ та президента, щодо "підписання закону “Про амністію у 2016 році” і вжиття невідкладних заходів по захисту національних інтересів та соціальних прав громадян", і у тому зверненні вже виставила вимогу владі з зазначених “найрадикальнішою” партією питань.
Легко можна помітити один штаб політтехнологів, якій обслуговує і порошенків і ляшків та радить їм "перехоплювати" всі ініціатива опонентів.
#яциковский #барна #овчарук #регіоанали #ляшко #радикали#солідарність 

Про абонплату за газ.

Пікантні подробиці з засідання НКРЕКУ по "абонплаті за підключення".
Проект постанови НКРЕКУ носить назву :
"Про внесення зміни до деяких постанов НКРЕКУ щодо додаткового захисту споживачів та переходу до принципів замовленої потужності".
Виявляється, що Д.Вовк нас захищає і збирається це робити ще старанніше.
Почувши це на засіданні, один з профспілкових працівників запустив черевика в напрямку голови комісії Д.Вовка. На жаль черевик в ціль не потрапив, а влучив у трибуну президії.
Дивно, але чомусь не було на засіданні традиційних захисників народу від тарифів - ляшко-радикалів ?
Виявляється, вони не найрадикальніші радикали.
Вже кілька років говорять про те, що діяльність Д.Вовка і його колег практично де-легітимізували всі тарифні та інші рішення НКРЕКУ.
Закон, який проштовхнули через недо-парламент, недо-експерти та відверті лобісти з адм. президента, ще більш посилив неконституційний статус НКРЕКУ.
І тепер саме час, нарешті, розібратися, що це за такий "незалежний" орган ? та звідки він взявся ?
Хто буде нести відповідальність за створення НКРЕКУ і призначення квазі-членів квазі-комісії ? Хто відповідатиме за пограбування людей в Україні ?
Звертаємось до ПОПорошенка, виразного та мужнього відповіді - навіщо ви все це створили ? #порошенко 

Зрадникам не місце в раді ! Тернопіль.

Зрадникам не місце в радах.
Після того, як трьох депутатів-зрадників ми викинули на смітник історії, у нас Тернополі завершилася політична криза, а в міській раді Тернополя утвердилася протернопільска більшість. Незважаючи на сутички, штурханину та перцевий газ сесія міської ради Тернополя все таки відбулася, були ухвалені рішення, які забезпечують подальшу конструктивну роботу ради без політичних суперечностей та конфліктів.
28 липня сесія Тернопільської міської ради розпочалася з останньої спроби трьох депутатів-зрадників, яких ми виключили із партії Свобода, заблокувати та зірвати роботу міської ради.
Ще звечора 27 липня привезені зрадниками хлопці розмістились на сходах центрального входу до міської ради, щоб перед початком сесії провести у зал своїх "господарів". Зранку, о 7:15 вони виламали двері у міську раду. Злочинців, які нищили комунальне супроводжували троє депутатів-зрадників.
У свою чергу представники Свободи не впустили у раду депутатів-зрадників. Як наслідок почалися сутички, один з нападників на міську раду розпилив перцевий газ. Але оперативна реакція активістів Свободи та правоохоронців нормалізувала ситуацію. Черговий штурм міської ради депутатами-зрадниками знову провалився. І тоді вони помстилися тим, що запалили в бочці перед міською радою невідому речовину та спалили три димові шашки. Незважаючи на це, міський голова закликав депутатів зайти в сесійну залу, і коли зареєструвалися 34 депутата, сесія була оголошена правомочною і почала роботу.
24 депутата проголосували за звільнення депутатів-зрадників з посад голів депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства та бюджетної комісії. Звільнений голова комісії з питань бюджету та фінансів контролював всі фінансові та бюджетні питання. Всі рішення сфері грошей вирішувалися через нього, і проходили через його підпис. Всі питання жкг міста зав'язувалися на голові комісії з питань жкг, і тому всі комунальні проекти вимагали візи голови комісії. Тобто, користуючись депутатським сленгом, голови комісії з питань бюджету та жкг – найбільш "жирні" посади, а звільнені депутати-зрадники до останнього часу були "царем і богом". За ними бігали "рішати" питання як прості тернополяни, так і колеги по депутатському корпусу. Один зрадник рпніше, а тепер ще двоє депутатів-зрадників втратили свої посади, як втратили і будь-який вплив на міську раду Тернополя.
До речі, У нас вже на завершальний етап вийшов процес примусового складення депутатських мандатів зрадників через міську територіальну виборчу комісію.

Саа ... ах який мужчинка !

Ну от і настав час саа ... ах якого грузина ! , #саакашвілі
Скільки думок, скільки припущень та аналізів ... інфопростір перегрітий, аж кіпить.
А це лише наш неперевершений сюр, то лише їх спектакля на опозиційному лекторальному полі по відтягуванні та розпорошені голосів.
і #саакашвили і #садовий то лише спектакля для лохторату, якому "показують" кого в Україні призначили "опозицією.
#порошенко #Україна

Мова це фундамент держави.

Використання в Україні тільки Української мови - це така ж "дискримінація" інших,  як і використання тільки французької мови у Франції, тільки англійської - в Англії, і тільки німецького в Німеччині.
В світовій практиці в усіх документах, які стосуються нацменшин, ясно прописано, що нацменшини зобов'язані знати державну мову країни проживання.
 А державне стимулювання та навіть примус до застосування державної мови цілком виправдане згідно з міжнародними нормами.

Як переконати зачарованих ?

Ну от як переконати тих зачарованих, що три роки Порошенко їм лише обіцяє і бреше ?

Генерал УПА Роман Шухевич.

110-річчя від дня народження Головного командира УПА Романа Шухевича.
Село Гуків Чемеровецького району 30.06.2017 
Слава Нації !
да

Генерал УПА Роман Шухевич.

110-річчя від дня народження Головного командира УПА Романа Шухевича.
Село Гуків Чемеровецького району 30.06.2017 
Слава Нації !