хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Енергія сонця.....

Изображение
У Київській області побудують для переселенців 439 еко-будинків з сонячними батареями та вітрогенераторами.
Житло для людей, які переїхали з Донбасу, зведуть на 55 гектарах виділених обласною владою поблизу села Абрамівка Вишгородського району за кошти міжнародних громадських організацій та ООН.
Як зазначає менеджер проекту "Экогромада" Руслан Шульга, одно - і двоповерхові будинки площею 60-160 "квадратів" будуватимуть з екологічно чистих матеріалів. 
«На даху встановимо сонячні панелі, вітрогенератори, - розповідає фахівець. - Стіни утеплимо мінеральною ватою».

Комплектація кожного будиночка обійдеться у 13-15 тисяч доларів, зазначає Руслан Шульга. «Від сімей переселенців ми отримали 439 заявки, - розповідає фахівець. - Житло допоможе переселенцям швидше адаптуватися та знайти роботу. Спонсори оберуть сім'ї, які вселяться першими».

Изображение
Минулого року дві німецьких федеральних землі виробили більше електроенергії з відновлюваних джерел, ніж вони споживали, згідно з офіційними даними German Renewables Internationa.
Мекленбург-Передня Померанія, що межує з Польщею і Балтійським морем, змогла досягти 130% чистої електроенергії з ВДЕ, це – 2,6 терават годин (ТВт-год.) від наземних вітрових електростанцій, 2,3 гігават годин (ГВт-год.) за допомогою енергетичної сировини з біомаси та 0,6 ТВт-год. від морських вітрових електростанцій, в цілому – 4,9 млрд. кВт-год. Шлезвіг-Гольштейн, що межує з Данією, Північним і Балтійським морями, досяг 100% чистої електроенергії. 46% покривається за допомогою біомаси, 44% – вітрова енергія і 10% – інші джерела. 
Сільськогосподарським землям, таким як Мекленбург-Передня Померанія і Шлезвіг-Гольштейн, легше досягати покриття 100% своїх енергопотреб за допомогою ВДЕ в порівнянні з більш міськими районами Німеччини, тому що там знаходиться більше землі для чистих енергетичних проектів, а менша кількість населення означає менше споживання енергії.


Изображение
Компанія mPower винайшла найлегший портативний сонячний генератор. Це мобільне джерело енергії включає в себе сонячні панелі, батарею та інвертор струму. Його легко транспортувати і таким чином отримати доступ до екологічно чистої енергії вдень і вночі. Сонячний генератор mPower представлений в жорсткому футлярі з поліпропілену і має три різних розміри.
У M6 включені сонячні панелі потужністю 50W і батареї потужністю 300Wh з літій фосфат заліза. M12 має сонячні панелі потужністю 100W і батарею 600Wh. M24 включає в себе панелі потужністю 200W, а також батареї потужністю 1200Wh.
Всі пристрої постачаються з двома USB-портами і двома виходами постійного струму. Також генератори включають в себе дві розетки 120V. Генератор mPower також включає в себе систему управління батареями (BMS) для захисту від перевантаження і надмірної розрядки. Компоненти сонячної батареї підібрані так, щоб вона могла повністю зарядитися за один сонячний день.
0

Коментарі