Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Електрокари вартістю 5000 $

Изображение
Изображение
Винахідник-ентузіаст Едуард Рудик вже 43 роки розробляє бюджетні двомісні електромобілі. Він вже створив 22 машини і мріє про їх серійне виробництво. Максимальна швидкість електрокара - 70 км / год, запас ходу - 100 км.
Розробкою і складанням автомобілів Едуард Рудик займається все своє життя. Він ніколи не виготовляв нічого на замовлення, всі ідеї - його власні. Основна мета - зробити недорогий міський автомобіль, який коштував би трохи дорожче, ніж мотоцикл і був доступний кожному городянину.

Остання розробка Рудика - легкий двомісний електрокар «Панько». Він може стати першою серійною моделлю Рудика - зараз він веде переговори про запуск виробництва першої партії. Для початку, 10 штук в місяць.

Вже є підприємство, яке готове зайнятися випуском автомобілів Рудика - Харківський автомобільний завод, досить великий, сьогодні займається ремонтом військової техніки.
У команді Рудика - конструктор, інженер, який робить технічну документацію, і кілька робітників - вони займаються безпосередньо складанням. Комплектуючі закуповують в Китаї у виробника - це самий бюджетний варіант. Таким чином, одна машина, включаючи всі витрати - від закупівлі деталей до збірки - обійдеться на виробництві до $ 5000.

Про ринкову ціну Рудик поки не говорить, але планує, що спочатку націнка буде зовсім невелика - скажімо, $ 1000.. А у міру зростання попиту ціна також буде рости. Втім, в Європі автомобілі з аналогічними характеристиками коштують від 8000 євро і вище. «А у нас новий електромобіль обійдеться від $ 17 000 до $ 20 000", - говорить Рудик. Тому вважає, що «Панько» може стати гарним вибором для небагатих городян.
Виробництво концепту коштує дешевше, але теж вимагає істотних вливань. Рудик фінансує своє хобі за рахунок основного бізнесу - заводу у Фастові «Аріан», якому 24 роки. «У рік у мене йшло як мінімум по 100 000 грн. Таким чином, за всі ці роки я витратив на своє хобі 2400000 грн », - розповів Едуард.

Характеристики електромобіля

За словами винахідника, такі машини - це простота мотоцикла і комфорт автомобіля в одному засобі для пересування. Творіння Рудика мають високу маневреність, займають мало місця і при цьому досить комфортні для пасажирів.

Акумуляторів в «Панько» шестеро - два попереду і чотири ззаду. На повному заряді вона може подолати 100 км без підзарядки, а заряджаються акумулятори за лічені години.

З елементів управління - тільки запалювання, кермо, дві педалі - газ і гальмо - і важіль перемикання напрямів «вперед-назад», який більше нагадує тумблер, ніж коробку передач. Машина орієнтована на жінок, і я визнаю, що для мене це ідеальний варіант як за характеристиками, так і за вартістю.
7381АК

Важить такий автомобіль зовсім небагато - всього 350 кг, вся конструкція базується на металевому  корпусі. Кузов, хоч і пластиковий, але, за словами Олександра, набагато міцніше жерсті, з якої сьогодні виготовляють автомобільні кузови. «Такий же матеріал використовують для виробництва легких літаків. Він не тільки міцний, але і простий в ремонті - поправити вм'ятину можна самостійно, без втручання фахівців-бляхарів. Там, де зламалося - промазати клеєм, зачистити і зафарбувати. Плюс кузов не схильний до корозії »
Зараз команда Едуарда Григоровича шукає інвесторів, які могли б вкласти в першу партію $ 50000 - цього вистачило б на випуск 10 машин. Тоді ноу-хау не довелося б віддавати задарма. 
0

Коментарі