Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Home biogas - перетвори свої відходи в енергію

Изображение
Изображение
Изображение
Компактна біогазова установка ізраїльських розробників дозволяє дуже просто і легко перетворювати всі свої органічні відходи в паливо. 5-8 літрів відходів у день забезпечить біогазом для приготування на протязі 2-4 годин.

HomeBiogas - це невеликий контейнер, який являє собою систему утилізації відходів повного циклу. Ємність бака здатна переробляти до 6 літрів органічних відходів на день або до 15 літрів на день гною, перетворюючи їх на паливо для приготування їжі та органічні добрива.
HomeBiogas - це ідеальне рішення для приватних будинків і присадибних ділянок, установка використовує простий метод «домашньої» генерації відновлюваної енергії. Як стверджують розробники, їх пристрій може перетворити один кілограм харчових відходів в 200 літрів газу, що більш ніж достатньо для приготування протягом однієї години.
Біогазовий блок достатньо компактний і елегантний, дуже простий у використанні і збірці. Насправді, він важить менше 40 кг.
Зараз HomeBiogas вийшов на краудфандінг з виключно екологічним посилом. І за перші 4 дні на майданчику Indiegogo зумів досягти мети в 100 000 $ попереду ще 27 днів збору коштів.
0

Коментарі