хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Тенденції серпня

Серпень - традиційний період застою на ринку праці. Не став винятком і цей рік. За даними Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, в цьому місяці було опубліковано на 14% більше вакансій і на 10% більше нових резюме в порівнянні з липнем. Для поточного стану економіки та ринку праці зокрема це досить хороші показники, що свідчать про відносну стабільність у цій сфері.
 
ТОП-регіонів за кількістю вакансій практично не змінюється. Лідирує столиця, друге місце за Дніпропетровськом, третє - Харків, четверте - Львів, п'яте - Одеса. А ось найбільш активно в порівнянні з минулим місяцем вакансії розміщували в Житомирській, Івано-Франківській, Сумській та Тернопільській областях. Найменш активними були роботодавці Києва. Столиця - єдиний регіон, де в цьому місяці вакансій було менше, ніж у попередньому. Незначну активність (всього на 3% більше вакансій) проявляли роботодавці Харківської, Херсонської та Вінницької областей. Найактивнішими при пошуку роботи були здобувачі Київської та Миколаївської областей (саме вони розмістили найбільшу кількість нових резюме в порівнянні з минулим місяцем).
 
Найбільша кількість вакансій в серпні пропонували фахівцям з продажу. Раптово останній літній місяць приніс багато пропозицій про роботу молодим фахівцям. Вперше за довгий час вакансії для них за кількістю перевищили пропозиції для програмістів. Збільшилася кількість пропозицій для кваліфікованих фахівців на виробництво. Також саме в цих проф. сферах спостерігається найвища динаміка в порівнянні з минулим місяцем. Раніше затребувані були маркетологи і адміністративний персонал.
 
Найбільш активними в серпні були молоді фахівці, програмісти, фахівці з продажу, фінансисти та виробничі фахівці. Саме вони склали ТОП-5 за кількістю нових резюме. У порівнянні з минулим місяцем збільшилася активність фахівців автобізнесу, фінансистів та економістів, журналістів і закупівельників. У цих проф. сферах спостерігається найбільша динаміка приросту нових резюме.
 
Високі зарплати. Яких кандидатів шукають роботодавці,  що  готові платити. У серпні ТОП-10 і ТОП-100 зарплат практично без змін, і лідирують в ньому традиційно програмісти. Проте варто зауважити, що збільшилася кількість пропозицій для керівників, особливо з досвідом роботи в інтернет-маркетингу і напрямах, так чи інакше пов'язаних з IT. Однією з найвищих зарплатних пропозицій у серпні була вакансія Chief Software Architect - Java. Пропонуючи зарплату 8 тис. дол., роботодавець шукає фахівця, який має профільну вищу освіту, досвід роботи з Cloud architecture і DevOps, не менш 8-ми років досвіду програмування на Java та інших близьких технологіях (eclipse, netbeans, hibernate, JPA, Spring ). Професійне знання TDD, NoSQL (MongoDB or Cassandra), Relational DBs (MSSQL, MySQL, Oracle), SOA, EDA. Можливість вести складні дискусії на технічні теми, а переважно - наукове звання, гарне знання англійської.
 
Однак високі зарплати пропонують не тільки програмістам. Агропромисловий холдинг шукає директора заводу, пропонуючи зарплату від 55-ти тис. грн. Головна вимога: досвід роботи на виробничих майданчиках у харчовій галузі на позиціях головного інженера (обов'язково), технічного директора, директора виробництва - від 3-х років. А також знання організації виробничого планування, диспетчеризації виробництва, основ економіки, організаційної техніки, засобів механізації, оперативного обліку та регулювання процесу виробництва.
 
Міжнародний виробник гаджетів пропонує роботу фахівця з корпоративних продажів з зарплатою від 46 тис. грн. Компанія шукає фахівця з продажу, якого можна описати, як короля продажів, генія переконання і джедая комунікації, фахівця, який мріє вписати своє ім'я в історію маркетингу і продажів.
 
Компанія, що надає послуги в сфері E-Commerce та IT-Development, шукає національного менеджера проекту. Основні вимоги - вища освіта, володіння англійською мовою, успішний досвід керівництва інтернет-магазином з нуля, досвід створення команд і управління колективом. Зарплату роботодавець пропонує до 40 тис. грн.
 
Міжнародна інтернет-компанія для успішного проведення рекламних інтернет-кампаній шукає директора з маркетингу. Головні вимоги: досвід роботи в інтернет-маркетингу з контекстною рекламою від 4-х років; успішний досвід запуску і проведення рекламних кампаній (пошукових і медійних); впевнене володіння системами Google AdWords, Yandex.Direct, Google Analytics та / або Yandex Metrika, банерними мережами, розуміння основних принципів SEO. Зарплату компанія пропонує від 30 тис. грн.


7381АК
0

Коментарі