хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Альянс Renault-Nissan продав більше 250 тисяч електромобілів

электромобили Renault-Nissan: Электромобили, электрокары

Альянс Renault-Nissan, світовий лідер в області продажів електромобілів, на початку червня він зафіксував продаж свого 250000-ого електричного транспортного засобу. Альянс стверджує, що це половина всіх електромобілів, проданих у світі.

Nissan LEAF найбільш продаваний  в світі електромобіль, він продається в 46 країнах світу. На даний момент вже продано більше 180000 одиниць цієї моделі.
 
Електромобілі прекрасно продаються в таких країнах, як США, Норвегія, Данія, Франція, зараз до них приєднується Китай і Великобританія. Попит на електричні транспортні засоби зростає завдяки державним стимулам і розширенню інфраструктури електричних заправок.
 
Основними ринками збуту електромобілів для Nissan вважається: США - 80000 одиниць, проданих з моменту запуску Leaf; Японія, з майже 53500 одиниць; і Європа, з 41500 проданих одиниць.
 
Але не все так гладко з новими моделями Рено Флюенсу ZE, де головним бар'єром є ціна. Так часто трапляється, коли дилери хочуть заробити на зростаючому тренді. Особливо коли на ринку немає альтернатив. Особливо це стосується ринку СНД.
 
Але час іде і все більше автомобільних компаній звертають увагу на успіх у продажах електромобілів. Тим більше, що в світі не так вже активно купують автомобілі взагалі останнім часом.


Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/alyans-renault-nissan-prodav-bilshe-250-tisyach-elektromobiliv/

0

Коментарі