хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Lookup Life - додаток, що допоможе визначити рослини і тварин

Часто, виїжджаючи на природу ми ловимо себе на думці, що поняття не маємо, що за птахи і рослини нас оточують. Ця програма допомагає визначити їх за зовнішнім виглядом, описом і навіть за звучанням.

LookUp Life приложение: Эко стартапы

У цьому випадку у нас є смартфон, який дозволяє сфотографувати потрібний об'єкт і навести довідки в інтернеті.
Але з цим безкоштовним додатком ви можете швидко визначати і відстежувати всю інформацію прямо у себе на смартфоні, через Life List.
 

LookUp Life приложение: Эко стартапы

Додаток дає можливість пошуку за місцезнаходженням (що звужує пошук тих видів, які найбільш ймовірно будуть знайдені поблизу), за зовнішнім виглядом (морфології листя, забарвленням, розміром), за характеристиками (паттернам польоту, стадії життя, середовища проживання) або звукам (крики птахів і спів).

Додаток Lookup Life охоплює 66490 рослин (з 1,4 млн в базі даних ZipcodeZoo), 4753 птахів (з в цілому 58 520), і 2308 різних метеликів  (з 271 314), а також велику кількість інших тварин.

Lookup Life доступно для вільного скачування на комп'ютер або на смартфони і планшети, і може бути відмінним ресурсом для початківців натуралістів.



Детальніше тут: http://slovo-motivator.webnode.com.ua/news/lookup-life-dodatok-shcho-dopomozhe-vam-viznachiti-roslini-i-tvarin-navkolo-vas/

0

Коментарі