Украина - не Россия !!!

Лжеспикер Верховной рады Украины,  заказчик убийства Гонгадзе Литвин предложил распустить парламент и назначить внеочередные выборы. Лгун В.Литвин заявил журналистам, что драка в зале заседаний парламента показала, что парламентаризм в стране окончательно разрушен, ... учитывая тот факт что он как глава ВР палец о палец не ударил чтобы  прадотвратить эту драку,  ... а  наоборот  сидел .. и  про  себя  хихикал ... как  он  это  и  умеет ...

Конечно же что голосование по законопроекту о статусе русского языка в Верховной раде Украины переросло в драку !!!  Когда кончились словесные аргументы, в ход пошли силовые. Ведь  мы  имеем  дело  с  данецкими баньдюками !!!  Одному из депутатов опозиции пришлось даже вызывать скорую помощь !!!  Вот  такая  у  нас  вЛАСТЬ !!!  В  Антарктиду  их  ВСЕХ !!!  Пусть  там  строят  государство !!!

Ведь  в украинском парламенте планировалось продолжить рассмотрение законопроекта об основах государственной украинской языковой политики, предусматривающего предоставление украинскому языку статуса государственного и как  всегда  ... солгали  ... решили  сделать  государственным  -  русский  язык !!!  Но  мы  ведь  УКРАИНЦЫ !!!  Почему  мы  должны  общатся  на  языке  окупантов !!!

Оппозиция пытается не допустить принятия этого закона: римерно 30 представителей оппозиционных фракций блокировали трибуну парламента.  Всего  30 !!!  А  где  же  весь  НАРОД !!!  Люди  почему  ВЫ  молчите !!! Выйдем  все  -  и  отправим  бандитскую  власть  в  Антарктиду  -  пусть  там  руководят !!!

В настоящее время у стен здания Рады проходит митинг против принятия этого незаконного антинародного  закона. В нем участвуют всего 1600 человек.  Призываю  всех  киевлян  -  поддержите  акцию,  а  мы  скоро  подькедем  с палатками !!!

Рівень корупції в Україну досяг апогею!

Єврокомісія не побачила значних результатів у боротьбі з корупцією в Україні за перше півріччя 2012 року і має сумнів, що ця ситуація може зміниться до кінця 2012-го року. Про це йдеться в схваленому спільному робочому документі "Реалізація Європейської політики сусідства з Україною. Прогрес в 2012 році і рекомендації до дій".

"Що стосується боротьби з корупцією, не було і немає  значного прогресу у вигляді конкретних результатів", - підкреслено в документі. Єврокомісія також зазначає, що в 2011 році Україна втратила вже 18 позицій у індексі сприйняття корупції, який розробляється Transparency International,  і зараз займає 162-е місце з 187 можливих.

Також в документі йдеться про те, що в липні 2011 року в Україні набув чинності закон про засади запобігання та боротьби з корупцією, хоча в цілому законодавство в цій сфері залишається неповним і не відповідає стандартам Ради Європи та ООН.

Єврокомісія також нагадує, що в жовтні 2011 року була схвалена Національна антикорупційна стратегія, яка, між іншим, не передбачає вирішення низки ключових питань, зокрема, створення незалежного антикорупційного органу, спеціалізації та чіткого розподілу завдань між правоохоронними органами, перевірки декларацій про активи та рішення проблеми конфлікту інтересів - відповідний план дій «заморожений» за вказівкою Януковича.

П.С.: генпрокуратура назвала самі корумповані  регіони країни. 1-е місце - за Дніпропетровською областю - 50 справ, друге - за Донбасом - 44, третє - Київ - 40. 4-те - Одеська (35 справ) і 5-те - Луганська (31 справа).

Міністерство юстиції, в свою чергу, зареєструвало положення про Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні правопорушення. Однак бандитський уряд Азарова відмовився публікувати у відкритому доступі імена чиновників, спійманих на хабарах. Втім, навряд чи варто дивуватися у світлі тих гучних корупційних скандалів, які до сих пір «сидять» на хвості безпосередньо у самого глави Мін'юсту Саши-Мерседеса Лавриновича. До речі, останній, як і всі підпорядковані йому відомства, не перестають шокувати громадськість, як в Україні, так і за її межами черговими корупційними фіглями. 

Хоча, у Лавриновича є не менш «успішні» корупціонери-подільники - горе-реформатори Михайло Бродський і його «соратниця» Ірина Акімова. Адже саме вони недавно щосили нахвалювали відкриття по всій країні так званих «єдиних вікон». У них, за задумом «реформаторів», підприємці повинні були отримувати всілякі довідки, дозволи, а також консультації з ведення бізнесу. 

Те, що одіозна задумка Бродського і Акімової з  тріском провалилася, визнав вже навіть глава уряду. «З 1 січня 2012 року почали свою роботу дозвільні центри, що працюють за принципом« єдиного вікна ». Однак у більшості ситуацій вони не працюють або працюють абсолютно формально, а іноді навіть і ускладнюють роботу нашого бізнесу. Ми ліквідували 54 000 актів регулятивного характеру, але це не означає, що бізнесу стало добре жити. Навпаки, у ряді випадків його життя ускладнилася, тому, що замість старих чиновники, якіе хочуть брати хабарі, стали придумувати нові дозволи », - зазначив горе-прем'єр Азаров.

Адже в більшості випадків не потрібно навіть нічого придумувати – адже в країні чудово працюють «традиційні» методи «регулювання». Вимагання хабарів, раптові перевірки і так далі. Втім, всі ці «єдині вікна» - це такі ж «Потьомкінські села», як і інші «досягнення» брехуна Бродського. Чиновник, відірваний від реального життя, регулярно «марить» про прекрасний  бізнес-клімат, кращою в світі податковою системою і райдужними можливостями для українців та іноземців, які повинні взяти приклад з камікадзе і розпочати в Україну свою справу. В реальності ж кількість підприємців  корочується, багато бізнесменів змушені йти «в тінь», країна б'є світові рекорди по корупції і податковому навантаженні на бізнес.

Дійсно, вклад в це все Бродського складно переоцінити. Адже саме він має безпосереднє відношення  і до написання нині діючого Податкового кодексу, який свого часу спровокував масові акції протесту по всій Україні. При цьому Бродський не приховує: чиновником став для того, щоб лобіювати інтереси свого сімейного бізнесу.

В Україні шлях корупційного збагачення істотно відрізняється від загальносвітової практики - в нашій країні всі корупційні методи одночасно добрі, і всі користуються успіхом: - це державні витрати, інвестиції, державні закупівлі, дача хабарів, позабюджетні фонди та інститути, податкові пільги,  рекет, торгівля сировинними товарами, угоди з держмайном і землею, заказні вбивства, приватизація,  онополії, вимагання, допомога в роботі проти конкурентів, лобіювання питань презіком-зеком, торгівля посадами, корупція в судах, .... А з такими темпами, якими наші чиновники діють  і користуються усіма вище перерахованими можливостями, Україна ще не скоро підніметься хоча б на кілька щаблів зазначеного више рейтингу - швидше за все в найближчому часі ми скотимося на останню позицію  в  світі  і  станемо  найкорумпованішою  державою.

Злодюга Лавринович продовжує будувати мафіозну державу!

Україну  включили до рейтингу «мафіозних» країн світу. Болгарія, Гвінея-Бісау, Чорногорія,  Бірма, Україна, Північна Корея, Афганістан, Венесуела - у всіх цих державах національні інтереси переплетені з інтересами організованої злочинності. У більшості цих країн поширене нечесне використання державних коштів і «продаж» урядових рішень найщедрішим «клієнтам» !

Найбільш яскравим підтвердженням того, що Україна дійсно є «мафіозним» державою, є діяльність міністра юстиції України Олександра Лавриновича. Вже давно не секрет, -скільки коштує трактування Конституції  і законів за розцінками Мін'юсту. Саме Міністерство вже давно перетворилося  в «дочірнє підприємство» контори Лавриновича-молодшого (Саша-Мерседес) - юридичної фірми «Лавринович і партнери».

 Схема роботи головного «мафіозі» країни наступна. Лавринович,  як міністр юстиції готує під потреби своєї бандитської сім'ї законопроект,  що передбачає виділення бюджетних коштів. Провівши той чи інший «свій» закон через Верховну Раду злодій Лавринович починає «збирати данину» за проведення юридичних висновків та погоджень при прийнятті підзаконних актів, тому що без них закон працювати просто не буде. Відкат в розмірі 25% від будь-якої економічної програми (регульованої законодавством і нормативними актами), йде прямо в кишеню його синку мажору - Максиму Лавриновичу, роль якого в цьому процес - «решала» з татовим «дахом». Бізнес улюбленої дитини міністра юстиції, побудований на обдуренні держави, тобто на обкраданні нас простих громадян України.

Коли мова йде про особисті інтереси «недоторканого» сімейства Лавриновичів і для цього міністру потрібно «протягнути» необхідний для чергової корупційної схеми закон, в хід йдуть всі методи, аж до вбивства включно. Адже ми знаємо, як міністр юстиції метався по кабінетах в уряді, МЗС, СБУ, Держприкордонслужбі та в інших профільних держвідомствах, погоджуючи тільки титульний лист якогось законопроекту про документи ... Але в той раз злодійський номер не вдався: не дивлячись на те, що Саші-Мерседесу таки вдалося «довести»  відверто корупційний законопроект до парламенту, його «завернули»…,  але  таке це скоріше  виняток.

Таку ж методу - вимагання підписів на порожньому аркуші - Лавринович застосував і в випадку з сімейною «омбудсменшею» Лутковською. Нагадаю: ряд парламентаріїв заявили про те, що їх хитрістю і брехнею  змусили поставити підписи на підтримку родички Лавриновича. «Законник» запевняв їх у тому, що вони підписуються на підтримку якогось законопроекту на підтримку багатодітних родин. Тобто брехня для злодія Лавриновича-старшого в «порядку речей»!

До слова, Лавринович зробив свою родичку уповноваженою з прав людини, очевидно, для того, щоб вона допомагала йому в законодавчому «рекеті». Схема наступна: Лавринович, як міністр юстиції готує під потреби своєї злодійської сім'ї законопроект, що передбачає виділення  значних бюджетних коштів. Тут, за задумом Шури-мерса Лавриновича, в гру і має вступити солідна, як шкільний завуч «сімейна омбудсменша» Лутковська. Вона дає свій «одобрямс» з точки зору прав людини, тим самим створюючи законопроекту потрібний імідж ....

... Що ж, бандитам, чиновникам з Буркіна Фасо, Бірми і Афганістану варто повчитися у наших українських «мафіозі» в законі - такій витонченій  майстерності обкрадання власного народу,    зараз  вони  можуть лише позаздрити ...

Бандитська влада продовжує катувати Ю.Тимошенко!

В офісі колишнього Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніни Карпачової бандитські підрозділи СБУ / НКВД незаконно зробили обшук.

«Увага, журналісти !!! В офісі омбудсмена  не законно вилучили документи, без будь яких підстав  допитали співробітників, які працювали з Карпачовою;  ….  джерело повідомляє, що все через фотографії  з синцями Тимошенко,   -  силовики хочуть прибрехати народу, що це зроблено в  фотошопі … », - йдеться в повідомленні.

 Сама Ніна Карпачова підтвердила, що в її колишньому офісі незаконно проводився обшук.

«Сьогодні  представники СБУ / НКВД провели обшуки в кабінетах співробітників мого офісу  і такий дозвіл їм  дала безпосередньо бандитка Лутковська, яку бандитська влада  «обрала»  омбудсменом.  Який  ж  це  буде  омбудсмен  надалі ???», - заявила Карпачова.

«Сьогодні Володимир Яценко, який зараз виконує обов'язки керівника секретаріату омбудсмена, повідомив мені про те, що і  в його кабінеті були зламані замки. Він намагався приїхати на роботу, щоб отримати якісь пояснення, але люди в чорному,  тобто  люди   бандитки Лутковської сказали, що це були її вказівки  і її дозвіл на обшуки в кабінетах, у тому числі і керівництва  

 «Вони намагалися взломати комп'ютери, але враховуючи дуже низький професійний рівень не змогли цього зробити.  Яку інформацію вони намагалися отримати в комп'ютерній базі я не знаю. Проводили якісь обшуки документації  безпосередньо у кабінетах, але співробітники офісу при цьому не були присутні ... », -!??   Додала екс-омбудсмен.

 Ніна Карпачова також зазначила,  що деяких колишніх співробітників офісу омбудсмена викликали на допити  в   катівню  бандитської   ГПУ.

Марш супротив: «Скажемо, Ні! – Гадючникам у Львові »!

У  Львові, біля Сихова, пройшов марш прогресивної молоді. В 17:00 близько трьох сотень патріотично налаштованих молодих хлопців і дівчат  зібралися в найбільшому районі Львова для пропаганди здорового способу життя. Акцію організували автономні націоналісти з молодіжного руху ОУН-УПА.

"Це вже третій марш прогресивної молоді у Львові, - розповіла одна з організаторів маршу Олена - ... Мета цієї акції пропагувати правильний спосіб життя Нас часто запитують, чому ми це робимо в масках і таким дивним, здавалося б, способом.  Справа в тому, що на телеканали ми не маємо доступу, щоб донести свої ідеї прогресивної молоді всім. Тому доводиться дивувати людей таким чином, щоб на нас звернули увагу. Нам не на стільки важливо, як люди сприймуть подія, як те, що вони звернуть на неї увагу і запам'ятають  та  постараються  зрозуміють нашу ідею ".

Зустріч прогресивної молоді Львова була призначена  у верхнього Шуварі по Інтернету. Там молоді люди сформували блок, який і пройшов з маршем. Передні активісти тримали великий банер "Якщо злочинцем стає влада - право бути суддею належить кожному українцеві».  Знаючи про те, що бандитська СБУ веде відео зйомку,  багато учасників маршу були  у  масках ...

Вже на старті в колону увірвалася п'яний продавець з магазину вино-горілчаних виробів і почала свідомо провокувати людей на бійку. «Ти хто такий?  Ти за яку партію?  Чого маску надів, як зек у в'язниці?» , -  Почала кричати жінка в червоному костюмі – «Я тут в магазині працюю, чого ви тут зібралися і заважаєте мені продавати пиво і горілку» ...

Колону супроводжували 5 міліціонерів. Організатори акції попросили їх забрати провокаторку, але вони тільки посміхнулися і пішли далі.

«Степан Бандера - наш Герой», «Досить бухати!», «Геть бандитську владу - від влади», «Молодь на стадіони!», «Кури, бухай, - народжуй виродків», «Тверезий це гордий!", - Ці та інші гасла вигукували учасники молодіжного маршу.

Маршрут ходи проходив від Верхнього Шувару, через проспект Червоної калини, біля Санта-Барбари і звідти - до кінотеатру імені Довженка.

«А чим погано пити?  Чорт знає,  що вони городять », - розкритикував акцію 25-ти річний мажор вилізши з крутої іномарки з сигаретою і пивом. - «Нармальний пацан повинен пити пиво, інакше він або хворий, або зовсім нам не пацан».

Над головами майоріли стяги з кельтським хрестом,  ідеєю нації, червоно-чорні прапори ОУН-УПА і прапори з символікою «Студентської солідарності».

Під час руху прогресивна молодь кілька разів запалювала димові шашки і файєри, символізуючи факельний похід-марш, тля того щоб люди обов'язково звертали увагу.

«Гарну ідею пропагують наші діти, молодці», - сказала 54-річна Вероніка Іванівна -. «Ось тільки мені щось не зовсім зрозуміло чому і для чого вони так зовні виглядають, але ідея дуже гарна».

Дорогою, прочитавши гасла, до колони приєднувалися сотні людей!

«У мене тато любить випивати», - розповів 12-річний Максим. - «Я дуже боюся його, коли він п'яний приходить додому, тому коли виросту сам ніколи бухати не буду. Ми тут з хлопцями на гойдалки дивилися, почули, що проти горілки, ось теж вирішили покричати за таке ".

Закінчилася акція коротким віче біля кінотеатру. Учасники акції пообіцяли продовжувати подібні акції і пропагувати їх, щоб молодь всієї України піднялася на боротьбу з владою,  яка нав'язує молоді  пияцтво, проституцію і наркоманію.

Янукович-молодший вкрав дисертацію

У книзі Opportunity Ukraine  знайдено плагіат, який  особисто  вчинив президент України Віктор Янукович, ... - аналогічним шляхом  пішов і Янукович-молодший – дисертація,  яку він представив як свою, є плагіатом. У дисертації сина Президента Віктора Януковича-молодшого є - чужі уривки, чужі фрази, чужі абзаци, чужі пропозиції з інших наукових робіт без будь-яких посилань, а це і вважається плагіатом. По суті 80% дисертації списана з інших джерел без посилань  та  згадки  на  їх авторів.

Віктор Янукович-молодший, враховуючи досвід свого батька і наслідуючи  злодійськи звички  свого батька, щодо списування чужих текстів - а саме,  включаючи в свою публікацію наукові матеріали інших науковців, без їх дозволу і, нагло  стверджуючи, що вони його власні. Робить він це цинічно і нахабно, відчуваючи свою безкарність!

Перевірка в пошуковику Googlе відразу ж виявила три розділи дисертації, які повністю вкрадено в інших авторів.

Слід зазначити, що більшість істотних уривків - від декількох речень до кількох абзаців - повністю ідентичні  уривкам в раніше виданих книгах, написаних іншими авторами, тобто просто скопійовані і вставлені в дисертацію як свої.

Всі запозичені уривки (а їх більше сотні) поставлені в дисертації без будь-яких знаків цитування і без посилань на оригінальні джерела.

Так, в дисертації Януковича-молодшого,  щодо державного управління включені двадцять два абзаци з книги «Основи соціального управління», яка була опублікована ще 10 років тому в Москві.

Також у науковій роботі сина Президента без посилань містяться близько тридцяти уривків з підручника «Державне регулювання економіки», який був опублікований в Києві в 2006 році.

На питання про плагіат Янукович-молодший нахабно сказав: "Уривки мого тексту, які за своєю суттю мають зовсім інше значення, ніж ви думаєте, не потребують ніяких посилань". Небачене нахабство. Красти чуже, присвоювати і не бояться за це відповісти перед законом. Де ми живемо??
 
Янукович-молодший додав, що його дисертація пройшла через всі перевірки необхідні для  успішного захисту у Табачника особисто.

До яких пір Януковичі нахабно і цинічно на очах у всього наукового світу будуть красти інтелектуальну власність?? Чи не час за ці злодіяння відповідати перед законом??

Молодіжна акція:"Створи свій мережний диск і подилися з Друзями"


Підтримай молодіжну акцію: "Створи свій мережний диск і поділися з Друзями найкращим" !!!

P.S.: прохання усім Users розмішувати файли в форматі *.rar (опція SFX)


83%, 59 голосів

14%, 10 голосів

3%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Бандитский админресурс - 2012: могучий и всесильный

Украинская бандитская власть на выборах-2012 задействует мошнейший  админресурс за смешные деньги и бросит на помощь с-мы весь криминалитет,  который есть в стране. Но если оппозиция полностью отключит страх и пойдёт на «смертный бой», ... есть очень очень маленький шанс …

... «Зашел я к мэру и говорю: так, мол, и так, готов выступить от вас на выборах. Но у меня одна просьба: вы можете гарантировать, что меня не убьют или посадят? Он говорит: я тебя конечно же поддержу и помогу, … но гарантировать ничего не могу. Вот теперь я и думаю, а надо ли мне все это».

Этот рассказ я услышала от достаточно известного политика, который еще совсем недавно планировал баллотироваться по мажоритарному округу в городе-миллионнике. В похожей ситуации сейчас находятся сотни потенциальных претендентов на депутатский мандат. Фактически, на данный момент кандидаты разделены на две категории: на тех, кого согласовала бандитская власть, и на тех, кто размышляет, стоит ли рисковать своей жизнью иидти на выборы без согласования. Дело Тимошенко показало, что бандитская власть не остановится ни перед чем, для получения полной политической гегемонии. Этот факт отпугивает от выборов практически всех оппозиционных кандидатов .

Есть уверенность: ситуация с использованием властью бандитского и административного ресурсов на парламентских выборах 2012 года будет крайне жесткая. И это не будет повторением выборов ни 2002, ни 2004 гг.

Если Вас не убьют то будет работать следующий принцип: «Будет человек — статья найдётся»

В Украине раньше принято было считать, что войну против админресурса можно вести несколькими способами: либо перекупая местные вертикали конкурента или власти, либо разворачивая против них партизанскую войну, используя чёрный пиар. Эффективность первого, например, была продемонстрирована в 2004-м.

... «Я тогда работал на штаб Ющенко в Днепропетровске. Власть решила, что она всех нагнет. А мы приходили к людям с живыми деньгами», — рассказывает о своем опыте борьбы с админресурсом политтехнолог Андрей Золотарев. — «Например, приходим в телекомпанию и показываем деньги». Директор звонит собственнику и говорит: тут люди хотят в эфир Ющенко. Хозяин сразу бычиться. После чего директор добавляет: «За деньги». И все, зеленый свет. Власть властью, но деньги нужны всем.

Однако сейчас сравнивать парламентские выборы 2004 и 2012 не правильно. Ведь в 2004 году борьба Виктора Ющенко и Виктора Януковича была борьбой двух систем. За спиной первой были большие финансы и мощный административный ресурс, за спиной второй — существенное финансирование и массовая популярность. В 2010-м в борьбе Януковича и Юлии Тимошенко обе стороны имели и солидное финансирование, и админресурс (первая — в лице Секретариата президента Ющенко и органов власти в традиционно «бело-голубых» регионах, вторая — в лице структур, контролируемых Кабмином).

Конфигурация выборов-2012 будет совершенно иная. В партийных списках против четко отстроенной системы провластного бандитского админресурса будут выставлены разношерстные и отрезанные от источников финансирования ряды оппозиции, которые будут «обрабатыватся» криминальными структурами. Не объединенные в одну большую партию и, следовательно, конкурирующие между собой. Мажоритарка же будет походить на Фермопильскую битву: вся бандитская сила будет брошена против группки немногочисленных смельчаков, понадеявшихся на удачу, смекалку и наглость. Глупо. Ведь это то же самое что идти на верную смерть !

При этом сорвиголовам могут не помочь даже деньги. Чистого административного ресурса нет. Я бы говорила о том, что на выборах мы столкнемся с бандитско-полицейско-административно-финансовом ресурсом. Кроме того судебно-полицейская система сейчас централизована. Так что бандитские наезды с возбуждением уголовных дел будут проводиться по полной программе в отношении тех, кто не был согласован с режиссерами выборов. Причем, это касается не только оппозиции, но и относительно лояльных кандидатов, кто решился самостоятельно играть в смертельные игры с бандитской властью в округах.

Цена вопроса: из-за упомянутой выше системы бандитско-полицейско-судебной централизации выборы могут обойтись бандитской власти в символическую сумму денег. И, кстати, кое-где самой большой ее ошибкой может оказаться именно жадность её режисёров.

На днях в Интернете появилось интересное письмо, якобы разосланное по штабам ПР. Основываясь на провальных для партии выборах в президенты (ведь в действительности Янукович проиграл Тимошенко), штабам рекомендуется перед выборами в парламент учесть недостатки предыдущей компании. Среди прочего в перечне пунктов — есть и такие два, очень актуальных для парламентских выборов. Первый: «При использовании бандитского админресурса сменить акцент с жесткого обязывания на позитивное побуждение к сотрудничеству — очень большое материальное стимулирование, с возможностью карьерного роста, идейного волонтерства». Второй: «Для муниципальных выборов создать эффективную систему покупки голосов: деньги, наливайка, продуктовый набор, подвоз, карусели, и т.д.».

О втором украинская власть уже позаботилась - смешанной системой выборов: наливать электорату будут мажоритарные кандидаты и привлечением к выборам криминальных структур. Вопрос в том, будет ли учтена украинскими распорядителями выборов первая рекомендация, зависит от Фирташа, Ахметова, … и др., захотят ли они снова выложить сумму в 10 млрд. долларов.

Для финансового обеспечения административного ресурса бандитской власти понадобятся смешные деньги: непосредственно в руки исполнителей попадет по несколько миллионов долларов на область, гораздо больше осядет в карманах всевозможных посредников. «Размер этой маржи — тайна за семью печатями. Если бандитская власть хочет, чтобы выборы прошли спокойно, то примерно по 2000 долларов надо будет выдать главам комиссий и по 1000 их замам. Деньги — самый удачный способ мотивации. И практика показывает, что сбои в выборах происходят как раз на уровне комиссий. Если гнуть людей, можно случайно сломать. Это неэффективный подход», — опора власти в вопросах манипуляций на выборах — это лживые продажные работники сфер образования и здравоохранения, склонные к постоянным жалобам на жизнь. «Очевидно, именно таких бюджетников власть посадит в комиссии, и они станут основными исполнителями фальсификаций».

До самой комиссии система бандитского админресурса будет выстраиваться по классическому образцу: через глав обладминистраций, которые одновременно будут реальными руководителями штабов Партии регионов, и ниже по админцепочке, вплоть до глав районов и управлений. При этом, скорее всего, денежную мотивацию для вышестоящих звеньев (до избирательных комиссий) применять не будут: в зависимости от итогов выборов, ответственные за показатели чиновники либо потеряют, либо сохранят свои должности. Вертикально интегрированные суды и милиция также будут выполнять задания из единого центра, но бесплатно.

Фактически, работу против оппонентов бандитской власти бандитский админресурс начнет еще до выборов, в конце весны. Первоочередная технология — новая нарезка округов. Ее смысл в том, что округ, который будущий кандидат «окучивал» иногда не один год, будет разрезан и разделен между другими округами. Учитывая, что многие украинские политики «содержат» свои малые родины, технология может оказаться весьма эффективной. Криминальными структурами контролироваться будет и состав избирательных комиссий. Формально в них должны будут входить представители всех партий. Однако !!! … местные выборы 2010-го показали, что под давлением криминальных елементов и силовых органов и в результате подкупа представители той же Батькивщины рьяно играли против собственной же партии.

Кроме того, новый закон о выборах народных депутатов прописан таким образом, что в случае нехватки заявлений от партий комиссия доукомплектовывается членами по решению окружного избиркома, то есть членами ПР. То есть, если несколько писем от партий или кандидатов-мажоритарщиков каким то образом «потеряются», в комиссии заведут лояльных к бандитской власти людей.

Кроме комиссий, бандитская власть займется и другими вещами. Так, ожидается давление на СМИ, на типографии, печатающие продукцию кандидатов и партий.Это давление осуществляется уже сейчас - планомерно. ГАИ будет останавливать автобусы, подвозящие людей на митинги протестов, местная власть отказывать в предоставлении мест для митингов и т.д. Криминальные структуры устраивать драки.

Все это означает, что для победы оппозиционерам … и реальным, а не мнимым самовыдвиженцам, надо будет вспоминать забытую ныне тактику настоящей партизанской войны на округе.

Единый список партизан: с оппозиционерами и их списком пока что все более-менее понятно. «Противостоять всему этому можно только коллективно. На индивидуальном уровне с бандитской властью не поборешься. Оппозиция должна прилагать к победе общие усилия, общий список, кооперативный драйв, которого пока в большинстве областей Украины нет. Сейчас каждая из оппозиционных колонн рассчитывает, что она таки сможет сыграть в одиночку, как то договорившись с бандитской властью – это утопия. Вместо того, чтобы создавать некую общую силу, оппозиционные претенденты будут пытаться пройти в парламент путем заключения разового пакта с бандитской властью, то есть они ещё до выборов уже согласны быть «тушками».

Многие представители современной оппозиции, сформировавшейся в условиях довольно честных списочных выборов, забыли или не знают, что в случае прихода «фашистов» надо срочно бежать не в штаб оккупационной администрации, а в лес. Колокол, конечно, звонит по всем несогласованным с властью кандидатам.

Бандитской властью будет задействована методика таких сюрпризов, которые были проработаны в 1998-2002 гг. В некотором роде культовый в среде политтехнологов (и как водится, анонимный) трактат «Минусовка» объясняет все доходчивым языком. В этом порочном, но увлекательном пособии по черному пиару дается множество советов, как партизанить на округе. Помимо рекомендаций по разрушению имиджа, репутации и системы подкупа голосов конкурента. Среди способов: фальшивое международное давление при помощи хорошо одетых молодых людей с американским акцентом, обещающих членам комиссий в западных областях приезд наблюдателей; отправка тем же членам комиссий липовых повесток в правоохранительные органы; рассылка писем мужьям и женам членам комиссии от имени общественной организации с сообщениями о намерениях принять участие в фальсификациях, и т.д..

Дело в том, что люди, которые нарушают закон, естественным образом боятся своих поступков… Усильте страх от возможных последствий, и большинство нормальных людей откажутся от преступных намерений.

Впрочем, до выборов еще есть время, и кто мешает оппозиции привлечь на выборы множество не фальшивых, а реальных западных наблюдателей? Кто мешает напечатать для членов комиссий креативную памятку о наказаниях, предусмотренных за нарушение избирательного законодательства? Кто мешает привлечь в партнеры сотни общественных организаций и тысячи студентов, для которых слова о построении гражданского общества — не пустой звук?

Если умножить эту «партизанщину» на несогласованность действий и ошибки самой власти, внутреннюю конкуренцию, очень низкий рейтинг президента и партии регионов, можно прийти к выводу: сопротивление фальсификациям теоретически возможно. Вот только уверенности в том, что оппозиционеры и независимые кандидаты смогут преодолеть страх, - у меня почему-то нет !!!

Правда про газ !!!

Переговори бандитів-олігархів з Росією про віддачу української труби зайшли в глухий кут. Українська олігархократія  готується до так званого «скорочення» закупівлі газу, … закачуючи в трубу 30% повітря. У перспективі, в українському бандитському  уряді хочуть купувати лише 8 мільярдів кубометрів голубого палива у Росії (в рік),  збільшивши плату за газ для  населення втричі і збільшивши закачку повітря в газопроводи вдвічі.

Головний бадільщик газу на Україні Юрій Бойко на люди заявив, що (бля…ська) Росія відмовляється надавати мені і Фірташу гарантії завантаження української газотранспортної системи,  бо вони не хочуть мати ніякої справи з нечесними партнерами.

 

Позиція ж Росії полягає у чесному формуванні надлишкових транзитних потужностей, що ніяк не влаштовує бандократію України.   Бойко  (для дурачків),  заявляє, що Україна планує скоротити закупівлі газу в Росії удвічі, - це є неправда,  навпаки  вони  з  Фірташем  планують  вдвічі  збільшити  к-сть газу  з  Росіі  для  контрабандної  її  продажі  в Польщу,  що  вони  роблять і зараз.

Не  можуть бандитські  угрупування  України дійти згоди  й у питанні створення газотранспортного консорціуму.  "Наша пропозиція Росії це наш олігархократичний контроль у консорціумі, в якому ми маємо мати частку 34%,   а  Росії  ми віддаємо  решту», – повідомив олігарх виданню. "Росія ж наполягає як мінімум на 75%-й частці "Газпрому", – пояснює джерело в Міненерго.

За словами співрозмовника з АП, з боку "Газпрому" навіть надходила пропозиція викупити українську ГТС за 2 мільярди доларів, і  українська сторона погодилася,  але  її не  влаштували  процентні співвідношення  на  власність   і  тому  переговори  тривають і надалі.  

«У майбутньому ми повинні вийти на те, щоб купувати в Росії всього 1 -2 мільярди кубометрів газу на рік. Цього нам цілком достатньо,  адже в нас неймовірно великі  поклади свого палива»  – пояснив співрозмовник.

“Скорочення”  споживання газу, насамперед, відбудеться за рахунок переведення компанії Ostchem Дмитра Фірташа  на  український газ,  - повідомило джерело в Міненерго.

Цього року з 33 мільярдів кубометрів газу добутого в Україні, лише  6 мільярдів кубометрів  буде продано Польші,  а все решта піде українцям  Ostchem.

Заява української інтелігенції

«Ми, представники української інтелігенції, заявляємо, що не визнаємо несправедливе рішення підконтрольних чинному президенту судів України у справі лідера опозиції Юлії Тимошенко і сподіваємося, що воно найближчим часом буде скасоване  у Європейському суді з прав людини», - сказали українські інтелегенти в заяві.

 

«Для більшості українців і для всього світу вже давно не секрет, що Янукович з допомогою підлеглих суддів намагається фізично знищити лідера партії  «Батьківщина» і  лідера опозиції Юлію Тимошенко. Ганебним для України є те, що суди України виконали це брудне замовлення презіка України », - сказано в заяві, під якою підписалися письменники Дмитро Павличко, Іван Дзюба, Юрій Мушкетик, Валерій Шевчук, Сергій Жадан, Ірен Роздобудько, Василь Шкляр, філософ Мирослав Попович, голова Києво -Могилянської Академії В'ячеслав Брюховецький, дисидент Богдан Горинь, історик Володимир Сергійчук та інші.

 

Діячі української культури підкреслили, що їм і громадськості «цілком очевидно, що  численні надумані кримінальні справи, і безпідставне, багатомісячне утримання в Лук'янівському СІЗО та переведення в Качанівську колонію, є примітивною помстою Януковича своєму головному політичному конкуренту лідеру опозиції Юлії Тимошенко, яка не боїться самовіддано боротися проти кукловодів за правду, відстоювати політичні та соціальні права громадян України».

 

Ті, хто підписався під заявою назвали рішення судів «цинічною зрадою влади євроінтеграційним прагненням українського народу». 

П.С. Враховуючи факт проведення виборів до Верховної Ради Україні,  бандитської владою здійснюється масове звільнення закоренілих рецедивистов. З 14 січня вступив у дію свідомо запланований і недавно підписаний презіком-зеком закон про декриміналізацію. На волю виходять десятки тисяч «отьявлених»  злочинців, які будуть здійснювати фальсифікацію виборів в усіх регіонах України. Задіють і звільнять навіть тих рецедивістів, які знаходиться в СІЗО більше двох місяців і проти них ще не було судового розгляду!