хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Бандитська влада продовжує катувати Ю.Тимошенко!

В офісі колишнього Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Ніни Карпачової бандитські підрозділи СБУ / НКВД незаконно зробили обшук.

«Увага, журналісти !!! В офісі омбудсмена  не законно вилучили документи, без будь яких підстав  допитали співробітників, які працювали з Карпачовою;  ….  джерело повідомляє, що все через фотографії  з синцями Тимошенко,   -  силовики хочуть прибрехати народу, що це зроблено в  фотошопі … », - йдеться в повідомленні.

 Сама Ніна Карпачова підтвердила, що в її колишньому офісі незаконно проводився обшук.

«Сьогодні  представники СБУ / НКВД провели обшуки в кабінетах співробітників мого офісу  і такий дозвіл їм  дала безпосередньо бандитка Лутковська, яку бандитська влада  «обрала»  омбудсменом.  Який  ж  це  буде  омбудсмен  надалі ???», - заявила Карпачова.

«Сьогодні Володимир Яценко, який зараз виконує обов'язки керівника секретаріату омбудсмена, повідомив мені про те, що і  в його кабінеті були зламані замки. Він намагався приїхати на роботу, щоб отримати якісь пояснення, але люди в чорному,  тобто  люди   бандитки Лутковської сказали, що це були її вказівки  і її дозвіл на обшуки в кабінетах, у тому числі і керівництва  

 «Вони намагалися взломати комп'ютери, але враховуючи дуже низький професійний рівень не змогли цього зробити.  Яку інформацію вони намагалися отримати в комп'ютерній базі я не знаю. Проводили якісь обшуки документації  безпосередньо у кабінетах, але співробітники офісу при цьому не були присутні ... », -!??   Додала екс-омбудсмен.

 Ніна Карпачова також зазначила,  що деяких колишніх співробітників офісу омбудсмена викликали на допити  в   катівню  бандитської   ГПУ.

42

Коментарі

Гість: Мон Амур

15.05.12, 20:32

......... только подумал о Тебе и сразу от Тебя заметка ! в свое время я бывал в ваших краях и у меня осталось очень хорошее впечатление о людях Вашего края ! ! ! но такими заметками Ты можешь испортить любое классное впечатление о Вас ! все более менее мыслящие люди и так знают кто такие эти политики которые фигурируют в твоих заметках ! поверь мне они не стоят и сотой части Твоего не свежего нохтя на запыленной Твоей ноге ! и не стоит ставить себя в дурацкое положение потому что ктото предатель или идиот ! а что касается юли то она была у нас в городе - водки попила с местным бомондом денжат срубила по быстрому и хвостиком махнула а нам ананас ! вот и все ! так что целуй ее в попку и у Тебя будет Ананасище ! ! !

    25.05.12, 20:38Відповідь на 1 від Гість: Мон Амур

    Нічого не зрозуміла Ти що ж хочеш, щоб я припинила боротьбу ???? Ніколи цьому не бути !!! Краще вже смерть !!!

      35.05.12, 20:41Відповідь на 1 від Гість: Мон Амур

        Гість: Мон Амур

        45.05.12, 20:54

        Борьбу оставлять не нужно ! но отдавать энергию а тем более жизнь за чью то плохую игру это глупо ! лутше стать тем кто будет устанавливать сам правила этой игры ! ! ! и Это прийдется Вам сделать рано или поздно ! потому что мы уже теряем Украину !

          55.05.12, 21:01

          Тільки но перебалакали з чоловіком про цю новину. Він і сказав, що Лутковську обрали, щоб вона владу захищала від народу!

            65.05.12, 21:04Відповідь на 4 від Гість: Мон Амур

            а ти що на Марсі живеш ???

              75.05.12, 21:05Відповідь на 5 від ЯКриворожанка

              Тільки но перебалакали з чоловіком про цю новину. Він і сказав, що Лутковську обрали, щоб вона владу захищала від народу!
              повністю згідна !!!

                85.05.12, 21:06Відповідь на 3 від Keyman

                дякую за аплодисменти я Вас не підведу ще будуть десятки таких заміток

                  Гість: Мон Амур

                  95.05.12, 21:17

                  ...... объясни мне киска как можно построить светлое будущее в стране где нет собственной денежной единицы ! в стране где нет границы ! в стране где 85 % молодежи будушие алкоголики ! в стране где культ голого женского зада ! в стране где все продали и поломали ! и вообще с кем Ты будешь идти на барикады ! да Тебя на второй день сдадут за пол пряника ! а другую половину пряника лично передашь в руки юле ! и я знаю даже что юля Тебе скажет !

                    Гість: we-lych

                    105.05.12, 21:21

                    БЛагодарю.Прочла первый комент и согласна с первыми фразами.не знаю о посещениях и доходах в городе ...(это мне не важно,),но очень хороший ответ.
                    но тема хороша.
                    успехов в "борьбе".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна