хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Бандитська влада продовжує катувати Ю.Тимошенко

Лідера опозиції Юлію Тимошенко силою не пускали на побачення зі своїми соратниками,  стверджуючи зворотнє світовій громадськості !!!

Цинізм тюремників баньдюковіча безмежний.

12 квітня 2013 за особистою вказівкою бандита Януковича садисти-тюремники свідомо і цілеспрямовано зірвали законне короткострокове побачення Юлії Тимошенко з соратниками по боротьбі з бандитським злодійським режимом - Олександром Турчиновим, Арсенієм Яценюком і Юрієм Луценком.

Юлію Тимошенко жодного разу не випустили з медичної палати, поки соратники перебували в лікарні в очікуванні побачення, а начальник колонії особисто  утримував Ю.Тимошенко силою, коли вона намагалася вийти.

Тим часом представники в'язниці свідомо знімали на відеокамеру монологи начальника колонії і фальсифікували відео таким чином,  що мовляв Тимошенко нібито відмовляється йти на короткострокове побачення.

Коли ж Юлія Тимошенко намагалася вийти з палати, відеозапис припинявся  і двері перед нею закривалися! Даний сценарій фальсифікацій був продуманий до дрібниць і реалізований в день коли так і   не відбуласяця  зустріч, щоб завдати глибоку душевну рану лідеру опозиції. Тортури і катування бандитської влади стали витонченими і почали відбуватися відкрито на очах у всього світу???

Так у чому ж суть??? А ось в чому. Для недопущення цієї зустрічі була використана спеціальна технологія розроблена  злочинною  СБУ - булостворено спеціальну  «іншу кімнату» для проведення такого побачення. Постає  питання  що  ж  це  за  спеціальна  кімната  ??????????????????

.... Юлія  Тимошенко  знаючи  фальшивість  бандитської  влади  і  будучи  розумною  жінкою  усе  зрозуміла  !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тому  й  зявилося повідомлення, що Тимошенко нібито не хочу йти в цю спеціальну "іншу кімнату" для короткострокових побачень.

 Розкрию таємницю тюремної адміністрації - такої кімнати не існує в природі, бо за "кімнату" вони видають спеціально облаштований чотириметровий проміжок між двома скляними  герметичними стінками-дверима з можливістю опромінення і наповнення цієї кімнати спеціальними газами!

Четверо людей - троє гостей і Юлія Тимошенко - в цей простір фізично ледь би змогли втиснутися,   а  як ж вони мали перебувати в таких умовах протягом чотирьох годин побачення??? ...  і хто знає,   що могло трапиться за цей час ...  і що задумала   зробити бандитська СБУ за вказівкою баньдюковіча???

Присутність на побаченні трьох відвідувачів дозволено чинним законодавством - але не в таких підстроєних умовах   ... - для вбивства!

Тимошенко зазначає, що до 12 квітня 2013 року в лікарні «Укрзалізниці» у неї було всього лише п'ять короткострокових побачень.

Всі вони проводилися в нормальній кімнаті - тієї самої, де Тимошенко, у присутності представника колонії, зустрічалася з захисниками. Тепер, щоб перешкоджати проведенню подальших короткострокових побачень, створили цю "кімнату" з  спецумовами.

"Щоб уникнути подальших політичних провокацій прошу всіх журналістів зробити запит в пенітенціарну службу з проханням відвідати цю спецкімнату для «побачень»  оснащену найсучаснішими засобами знищення.

 Коли представники ЗМІ її побачать, вони все зрозуміють і самостійно зроблять висновки ", - сказала лідер опозиції Юлія Тимошенко.

15

Коментарі

117.04.13, 18:58

    217.04.13, 19:04

    а где же пытки?

      Гість: lyo Dnepr

      317.04.13, 19:08

      Главная цель пленения Тимошенко - изолировать ее от любых контактов с соратниками и народом

        417.04.13, 19:31Відповідь на 2 від Хан Геварыч

        а Ви що навіть не розумієте, що таке моральні катування якщо не помиляюся, ми не живемо у 17 столітті

          517.04.13, 19:32Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

          не погоджуюся з Вами - головна ціль - це вбити лідера опозиції. Це вже двічі здійснювала бандитська влада. І постарається зробити це втретє

            617.04.13, 19:34Відповідь на 1 від Саничок

            підтримую Ваш гнів !!! інколи мені здається, що я не живу в нормальній державі, таке враження, що це якесь жахіття з потустороннього світу, адже ми так жити не повинні

              717.04.13, 19:38Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

              Главная цель пленения Тимошенко - изолировать ее от любых контактов с соратниками и народомшота как то не видно её изоляции, сплошной поток новостей в обе стороны.

              как в тюрьму так и из неё.

              скорее это тонкий пиар и сговор с владой, и быть Тимохе в следующих выборах Мученицей Жанной Д"арк, и а там и призидентом

                817.04.13, 19:39Відповідь на 4 від Julia_21*

                а Ви що навіть не розумієте, що таке моральні катування якщо не помиляюся, ми не живемо у 17 століттітут днём Ыво постил заметку про пытки, сходите посмотрите

                  917.04.13, 19:44Відповідь на 8 від Хан Геварыч

                  не раз бачу Вас у коментах інколи поважаю, а інколи і ненавиджу - це нормально, так і має бути; головне, щоб був прогрес

                    1017.04.13, 20:01Відповідь на 9 від Julia_21*

                    не раз бачу Вас у коментах інколи поважаю, а інколи і ненавиджу - це нормально, так і має бути; головне, щоб був прогресого какой разброс эмоций вызываю

                    отвлекись от гадости. ходь сюды http://blog.i.ua/user/4056705/1203564

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна