хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Украина - не Россия !!!

Лжеспикер Верховной рады Украины,  заказчик убийства Гонгадзе Литвин предложил распустить парламент и назначить внеочередные выборы. Лгун В.Литвин заявил журналистам, что драка в зале заседаний парламента показала, что парламентаризм в стране окончательно разрушен, ... учитывая тот факт что он как глава ВР палец о палец не ударил чтобы  прадотвратить эту драку,  ... а  наоборот  сидел .. и  про  себя  хихикал ... как  он  это  и  умеет ...

Конечно же что голосование по законопроекту о статусе русского языка в Верховной раде Украины переросло в драку !!!  Когда кончились словесные аргументы, в ход пошли силовые. Ведь  мы  имеем  дело  с  данецкими баньдюками !!!  Одному из депутатов опозиции пришлось даже вызывать скорую помощь !!!  Вот  такая  у  нас  вЛАСТЬ !!!  В  Антарктиду  их  ВСЕХ !!!  Пусть  там  строят  государство !!!

Ведь  в украинском парламенте планировалось продолжить рассмотрение законопроекта об основах государственной украинской языковой политики, предусматривающего предоставление украинскому языку статуса государственного и как  всегда  ... солгали  ... решили  сделать  государственным  -  русский  язык !!!  Но  мы  ведь  УКРАИНЦЫ !!!  Почему  мы  должны  общатся  на  языке  окупантов !!!

Оппозиция пытается не допустить принятия этого закона: римерно 30 представителей оппозиционных фракций блокировали трибуну парламента.  Всего  30 !!!  А  где  же  весь  НАРОД !!!  Люди  почему  ВЫ  молчите !!! Выйдем  все  -  и  отправим  бандитскую  власть  в  Антарктиду  -  пусть  там  руководят !!!

В настоящее время у стен здания Рады проходит митинг против принятия этого незаконного антинародного  закона. В нем участвуют всего 1600 человек.  Призываю  всех  киевлян  -  поддержите  акцию,  а  мы  скоро  подькедем  с палатками !!!
59

Коментарі

125.05.12, 14:20

взагалі дивуюся, як такого аморального типа як Литвин і можна було пропонувати на посаду голови ВР, - це помилка УСІХ демократичних сил України !!! Такі посади мають займати лиш люди, які мають ДУШУ !!!

    225.05.12, 14:34Відповідь на 1 від Лесь Кавун

    взагалі дивуюся, як такого аморального типа як Литвин і можна було пропонувати на посаду голови ВР, - це помилка УСІХ демократичних сил України !!! Такі посади мають займати лиш люди, які мають ДУШУ !!!Душа?... У "регіонала"?...
    Скоріше знайдете травоядного вовка!!!

      Гість: Люсси_Я

      325.05.12, 14:47Відповідь на 1 від Лесь Кавун

      взагалі дивуюся, як такого аморального типа як Литвин і можна було пропонувати на посаду голови ВР, - це помилка УСІХ демократичних сил України !!! Такі посади мають займати лиш люди, які мають ДУШУ !!!Їм би свої кишені набити, а не за Душу думати!!!

        425.05.12, 15:26Відповідь на 3 від Гість: Люсси_Я

        ну а ми куди дивимся, чому таких допускаємо до влади ???

          525.05.12, 15:28Відповідь на 2 від Східняк

          та немає такої істоти в природі і по суті її не може бути ...

          П.С. вибирати треба тільки тих, хто має СОВІСТЬ !!!

            625.05.12, 15:45

              Гість: Люсси_Я

              725.05.12, 16:00Відповідь на 4 від Лесь Кавун

              ну а ми куди дивимся, чому таких допускаємо до влади ???Я їх не допускала!!! Кого не спитаєш - ніхто не голосував за них, а як таке вийшло тоді???

                825.05.12, 16:35Відповідь на 7 від Гість: Люсси_Я

                а ти що перший день живеш на світі ??? приїзджають вночі, до голови виборчої дільниці суддя району, прокурор району, начальник міліції району, усі главарі криміналітету, депутати від ПРдунів і витягують з ліжка та тягнуть до сейфу - де забирають усі протоколи і міняють на фальшиві знаю це з вуст очевидців !!!

                  925.05.12, 16:44Відповідь на 7 від Гість: Люсси_Я

                  мало Ви опитали. За них голосували багато. Цілі галузі (майже). Інша річ - чи раді вони своєму вибору. А мотивація - це тема окремої розмови про людську сутність.

                    Гість: Люсси_Я

                    1025.05.12, 16:46Відповідь на 8 від Cяночка*

                    а ти що перший день живеш на світі ??? приїзджають вночі, до голови виборчої дільниці суддя району, прокурор району, начальник міліції району, усі главарі криміналітету, депутати від ПРдунів і витягують з ліжка та тягнуть до сейфу - де забирають усі протоколи і міняють на фальшиві знаю це з вуст очевидців !!!Ось таке саме буде і на слідуючі вибори на жаль ...і ніякі наглядачі нічого не допоможуть....Я вже не довіряю з них нікому -голосуй, не голосуй, все одно зроблять так, як їм потрібно....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна