хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Янукович-молодший вкрав дисертацію

У книзі Opportunity Ukraine  знайдено плагіат, який  особисто  вчинив президент України Віктор Янукович, ... - аналогічним шляхом  пішов і Янукович-молодший – дисертація,  яку він представив як свою, є плагіатом. У дисертації сина Президента Віктора Януковича-молодшого є - чужі уривки, чужі фрази, чужі абзаци, чужі пропозиції з інших наукових робіт без будь-яких посилань, а це і вважається плагіатом. По суті 80% дисертації списана з інших джерел без посилань  та  згадки  на  їх авторів.

Віктор Янукович-молодший, враховуючи досвід свого батька і наслідуючи  злодійськи звички  свого батька, щодо списування чужих текстів - а саме,  включаючи в свою публікацію наукові матеріали інших науковців, без їх дозволу і, нагло  стверджуючи, що вони його власні. Робить він це цинічно і нахабно, відчуваючи свою безкарність!

Перевірка в пошуковику Googlе відразу ж виявила три розділи дисертації, які повністю вкрадено в інших авторів.

Слід зазначити, що більшість істотних уривків - від декількох речень до кількох абзаців - повністю ідентичні  уривкам в раніше виданих книгах, написаних іншими авторами, тобто просто скопійовані і вставлені в дисертацію як свої.

Всі запозичені уривки (а їх більше сотні) поставлені в дисертації без будь-яких знаків цитування і без посилань на оригінальні джерела.

Так, в дисертації Януковича-молодшого,  щодо державного управління включені двадцять два абзаци з книги «Основи соціального управління», яка була опублікована ще 10 років тому в Москві.

Також у науковій роботі сина Президента без посилань містяться близько тридцяти уривків з підручника «Державне регулювання економіки», який був опублікований в Києві в 2006 році.

На питання про плагіат Янукович-молодший нахабно сказав: "Уривки мого тексту, які за своєю суттю мають зовсім інше значення, ніж ви думаєте, не потребують ніяких посилань". Небачене нахабство. Красти чуже, присвоювати і не бояться за це відповісти перед законом. Де ми живемо??
 
Янукович-молодший додав, що його дисертація пройшла через всі перевірки необхідні для  успішного захисту у Табачника особисто.

До яких пір Януковичі нахабно і цинічно на очах у всього наукового світу будуть красти інтелектуальну власність?? Чи не час за ці злодіяння відповідати перед законом??
55

Коментарі

115.04.12, 21:23

Наша вляда не виділяється яскравим розумом і обдарованістю. Дивні речі в Україні відбуваються. Було б добре якби хоч тут пішло все правильним шляхом, як наприклад в Угорщині справа Шміта. Однак боюсь у нашого президента не вистачить гордості та і поваги - просто піти ...

    215.04.12, 21:39Відповідь на 1 від Lovetrance!

    Згодна. Бо прочитала також і дисертацію Януковича-старшого, і теж шокована - 28 сторінок, 3таблиці, 1діаграма ... - і це дисертація ??? За що і кому в нас в Україні дають наукові звання!!! ... та вона навіть на курсову не тягне. Не кажучи про те, що вона теж на 50% (якщо не на всі сто; стиль написання явно не Януковича) списана з чужих джерел !!!

      316.04.12, 08:28

      та баньдюкович речення зліпити без помилки не може - яка там дисертація, коли він в школі вчився на "2" і "3". Но лобі написано - дибіл.

        416.04.12, 08:52

        Пример венгерского президента Шмидта заразителен

          Гість: петро сірак

          516.04.12, 09:06

          хто шапки а хто дисертації яблуко від яблуні не далеко падає

            616.04.12, 11:43

            Не требв дивуватися! Вони ж синки свого батька "проффесора"

              716.04.12, 12:43Відповідь на 6 від VChmyriov

              вірно сказано, якщо батько дибіл, то й сини, в яких би умовах не росли, теж дибіли

                816.04.12, 13:03Відповідь на 2 від Julia_21*

                Мо, це авторехверат?

                  916.04.12, 14:10Відповідь на 8 від Nech sa paci

                  и все 4-е книги баньдюковича тоже

                    1016.04.12, 16:59Відповідь на 2 від Julia_21*

                    Научные степени и звания в стране в которой более не существует фундаментальной науки и конкурентной системы высшего образования, выдают за то, за что и высшие духовные ордена...... Но это только представителям "политической элиты" и их отпрыскам!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна