хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Віра. Віра в Бога, Богів, всевишнього, в себе?

Кожному потрібна віра в когось чи щось, щоб знайти вихід, щоб прийняти якусь ситуацію чи щоб повірити в себе. Кожен з нас шукає свого бога, віру, але чомусь ми не помічаємо її, та що дає нам харчі, воду, очищає нам повітря і воду, очищає нас, лікує... Земля, Природа.
 Ми дякуємо офіціанту, що він подав нам їжу, дякуємо продавцю, що продав, пекарю - що спік хліб, фермеру - що виростив пшеницю, але чому в сучасному житті ми стали так рідко дякувати нашу Землю чи може правильніше Планету, за те що вона нам дає. 
Можливо, якщо ми частіше будемо дякувати її і піклуватися про неї, то менше буде засух, ураганів, злив, градів, нашестій комах.
Напевно, потрібно зупинися, оглянутися, подивитися собі під ноги і усвідомити, що те що в нас під ногами - це Все!.. і мале, і велике, і прекрасне, і гидке, смачне, і не дуже, і в решті решт - це початок, і це кінець!

8

Останні статті

Коментарі

16.06.20, 08:10

ну тут понимаешь в чем прикол... люди разговаривающие с неодушивленными предметами обычно проходят курсы лечения... но конечно . это дело каждого... можешь благодарить и тарелку из которой ешь, и унитаз в который среш.. С полом пообщайся и стенам скажи спасибо... тут много вариантов можно придумать...

    26.06.20, 09:13Відповідь на 1 від Absender

    а віруючі, що поклоняються іконам, статуаткам? теж потребують лікування?

      Гість: alt-code

      36.06.20, 11:47

      Людині треба відчувати силу у важкі часи. Вона находить її у тому во що вірить. Якщо вона одинока, то їй це ще більше то потрібно.

        46.06.20, 13:23

        Вера это поступки и их результат .
        А то что вы описали , умиление .

          56.06.20, 13:34Відповідь на 4 від Zubikov

          умиление чем?
          А осознанное пользование ресурсами это не поступок, а самому научится и научить будущее поколение ценить и рационально использовать это не поступок?
          Многие дети не знают где берется молоко, хлеб. Скольким людям нужно приложить сил, что бы выростить, смолоть, спечь этот хлеб. А потом мы берем и выбрасываем его и хорошо если его какие то птички склюют, а так згниет и все. А потом везде пишут, нужно больше вырабатывать, людей на планете стает больше, кушать нужно что то. А просто нужно научится самим и научить будущее поколение рационально использовать ресурсы, ценить труд других.
          Еще наши предки, садясь за стол благодарили землю за хлеб, соль, воду.

            66.06.20, 13:51Відповідь на 5 від Ксаночка

            Хорошо , пусть будет так .
            Лень дискутировать .

              76.06.20, 21:28Відповідь на 2 від Ксаночка

              а віруючі, що поклоняються іконам, статуаткам? теж потребують лікування?це традиція... але усьо вірно!! Бог заборонив це робити. Так само як і поклонінні сонцю чи ще чомусь такому.

                86.06.20, 21:30Відповідь на 5 від Ксаночка

                ну выбрасываешь ты не хлеб а свои деньги, так как хлеб ты уже оплатила. И да, магазинский хлеб почти весь-какашка.

                  96.06.20, 23:41Відповідь на 8 від Absender

                  суть не в грошах, хоча як вважають, що гроші зараз стали найбільшим культом, їм поклоняються, за них вбивають. Але гроші це всього ж лише бумажка.

                    106.06.20, 23:42Відповідь на 8 від Absender

                    а хліб можна пекти і самими, ми вже більше року печемо самі, хоча ми хліба багато і не їмо.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна