Профіль

Lerbod

Lerbod

Україна, Львів

Рейтинг в розділі:

тепер от думаю, чи були культові порнофільми...

  • 09.06.14, 16:38
Нинішня реклямка перетворює кого завгодно на що попало.


Якби свого часу культовими стали порнофільми, то люди б теж в кожній кафешці забавлялись би своїми ґаджетами та фігачили б луки.

Ну, а так маємо ще доволі лайтову версію задротства :)

Вариант экономии

  • 02.06.14, 23:07
Для русских френдов объясню...

В международной практике есть такая примета: чем больше используют железобетона в практике добрососедства, тем меньше в дальнейшем перерасход цинка на личные нужды...

:)

касатєльно про шашлик

  • 13.05.14, 10:16


Коли хлопа залишити самого і дати в зуби томік Аліг'єрі, то він полюбе добереться до лісу самовбивць. 
То одне з кіл пекла, як призивна комісія для студіка, котрий послав декана.

Читаєш й думаєш, що не таку вже й фуйню давали в школі. Це ж що мав курити автор, щоб видати в середні віки такий мрачняк )))

Щоправда то всьо в віршованій формі по три рядочки, але всерівно читаєш далі і вже знаєш бодай як правильно жарити шашлик. Пазнаватєльно, Юрєц пекомендує

Розмір таки має значення...

  • 10.05.14, 21:09
Знаєте, чому насправді важчі мотоцикли тіпа надійніші? — їх просто підкручують до ідеалу, даби та тварь не наламалась в ліску за 12 км від дому...

Щоб більше не було кріпатури, слід мені буде зайнятись спортом, або капітально перебрати двоколісного. 

З понеділка подумаю, що вибрати )

Рідер

  • 08.05.14, 15:20


Для гламурних матолків поясню: то не смартфоно/планшет, а ґаджет на електронних чорнилах для легального розширення сазнанія.


Радості на порядок більше, ніж від кролика, але важить та какає не до порівняння менше.

Київ На Межі Дефолту Через Борги Минулої Влади

Києву може загрожувати дефолт через нестачу грошей для виплати своїх боргів.

Станом початок 2014 рік, заборгованість Києва перед кредиторами становила 10,5 млрд грн.: 5,5 млрд. грн. за внутрішніми гривневими облігаціями; $550 млн за єврооблігаціями; 0,6 млрд грн. по двох позиках, наданих українськими банками.

Володимир Бондаренко, голова Київської міської державної адміністрації, заявив: "Ми на межі дефолту за попередніми позиками, сотню з гаком мільйонів гривень ми повинні виплатити в цьому місяці. Сюди будуть їхати ЄБРР та інші структури, які нам дали гроші, а ми їм непорядно не повертаємо... І тому буде неприємна ситуація".

Голова Київської адміністрації сподівається, що уряд допоможе з виплатами, і дефолту таки не станеться. “Думаю, дефолт по Києву вони не оголосять – зараз весь світ дивиться на нас, вся надія на те, що ми популярні з точки зору революційних подій, і що нам допоможуть, щоб не було дефолту”, – сказав він.


На Українській Біржі За 2013 Рік Збитки Збільшились В 10 Разів

Фондовий ринок розпочав 2014 рік з 1,6 млн. чистого збитку.

За підрахунками, фондова площадка «Українська біржа» за 2013 рік отримала 1,592 млн. грн. чистого збитку, проти 0,16 млн. грн. чистого прибутку в минулому році, було заявлено в системі розповсюдження інформації Нацкомісіх по цінним паперам та фондовому ринку.

За минулий рік нерозподілений прибуток біржі скоротився майже в 6 разів – до 328 тисяч гривень, було сказано на загальному зборі акціонерів.


Як Вплине Суперечка Росії З Україною На «Газпром»

Україна не зацікавлена в тому, щоб піти на загострення відносин з Росією, адже від російського газового транзиту має значні доходи в бюджет. Втім, Росія може сама себе «покарати», як це вже було, наприклад, в 2009 році. Якщо взяти до уваги, всі попередні кризи у відносинах між країнами, то відключення подачі газу завжди ініціювала саме Москва.

Тим не менше, українська криза вже вплинула на «Газпром». Зокрема, за перші два місяці 2014 року транзит російського газу через територію України скоротився майже на 10%. Значно менше російського газу тепер придбаває і український «Нафтогаз», якщо раніше компанія купувала щодоби 150 млн. кубометрів газу, то тепер ця цифра становить лише 30 млн.

Очевидно, що ризики перекриття європейського транзиту суттєво зростуть, якщо Росія раптом здійснить військове вторгнення на Східну Україну. Крім того, такі дії зі сторони РФ знизять газову залежність України, оскільки основну частину блакитного палива споживає саме схід країни.


http://banking.org.ua/news/yak-vpline-superechka-rosiyi-z-ukrayinoyu-na-gazprom-34.html

Україна Буде Вимагати Від Росії Повернення 80 Мільярдів Доларів

Під час брифінгу міністр юстиції Павло Петренко повідомив, що Україна спробує повернути певну частину внутрішньодержавних і зарубіжних активів Радянського Союзу. В першу чергу, мова йдеться про суму в 80 мільярдів доларів США, що належать вкладникам «Ощадбанку» СРСР

http://banking.org.ua/news/ukrayina-bude-vimagati-vid-rosiyi-povernennya-80-miliardiv-33.html

Кримський референдум спричинив підйом акцій на російських біржах

Провідні фондові індекси на російському ринку акцій стрімко зростають. 17 березня станом на 10:10 за московським часом індекс ММВБ піднявся на 1261, 29 пунктів або ж на 1,93%. Індекс РТС продемонстрував зростання на 2,04% порівняно з моментом закриття торгів попереднього дня