Нахабству межі немає...

    

Вице-премьер заработал за 2010 год больше 24 миллионов, его семья – 4,4 миллиона.

За год вице-премьер и министр социальной политики Сергей Тигипко заработал 24 миллиона 154 тысячи 610 гривен. Доход семьи министра составил 4,45 миллиона гривен.

При этом семья Тигипко получила 3,898 миллиона гривен…материальной помощи. В декларации указано, что доход от дивидендов, процентов и роялти у министра составил 1 миллион 749 тысяч гривен.

Больше 639 тысяч он заработал в своем бизнесе, его семья получила еще 310 тысяч дохода от предпринимательской деятельности.

Доход от отчуждения ценных бумаг и корпоративных прав составил 21 миллион 488 тысяч 616 гривен, семья заработала еще 250 тысяч.

276 тысяч 667 гривен составила зарплата вице-премьера. В собственности Тигипко находятся земельные участки площадью 48732 м2, а также квартира площадью 459 м2. В собственности его семью находится 16966 м2 земли и квартира площадью 99,8 м2.

Также в декларации указано, что Тигипко владеет BMW с двигателем объемом 4,5 см3.

Также у семьи вице-премьера в собственности указаны ценные бумаги стоимостью 912 тысяч 400 гривен. Больше 23 миллионов составляют взносы вице-премьера в фонды предприятий, ведомств и организаций. У его семьи размер взносов составляет больше 
5 миллионов гривен. На счетах в банках у Тигипко лежит 851 тысяча 672 гривни.

Источник: Сегодня

P.S. Коли ви вже нажеретесь і вдавитесь нарешті. В країні стільки обездолених дітей (за все інше вже і не кажу), а з держаного бюджету ще мають нахабство дотувати сім"ї цих держиморд.... 

Свабоду мрачному!!!

 

Вчора дивився кіношку. “Как закалялась сталь”. Ну ще оту, 42-го року випуску. Просто попалася на очі. У дитинстві то була така детектива, дай думаю передивлюся... 

Ну, ото, одним оком кіношку дивлюся, другим графоманю атчьот у податкову... 

Що я хочу сказати. Очень таки впєчатлітєльная хфільма. Як Павлухє морду бив отой клятий хазяїн “Макдональса”. А крутий братело з Шепєтовської групіровки як дав у морду капіталістичній гідрі... А потім хто тіки не давав у морду Павлухє... А Павлуха усіх побєдів. А потім будував жєлєзную дорогу. Ну то вже друга хфільма, 56-го року. І як почав він дорогу будувати... І рейки не тирив, і щебень дачникам не продавав. Але питання таки є... Бо без тендеру... 

Дивився і плакав. Аж атчьота зіпсував. Весь такий сльозами политий. Переписувати не став. Думаю – побачать, почитають, зрозуміють, писав підприємець і плакав. Мабудь таки у всьому зізнався, треба премію дати... 

А сьогодні прокинувся, віхадной... А ось хрена!... Піду героічєскі будувати вузькоколєйку. Не зважаючи на погоду і протистояння імперіалістичних сил рідного виконкому. Нехай я героічєскі помру, але мої нащадки таки будуть возити узкоколєйкою кавуни у магазин!!.. 

Ну зварив відро какави. Думаю, щас зайду на ДД, попрощаюся, бо на гєроічєскоє дєло йду, може кого на йух пошлю... Поки варив какаву, включив ото гидотне ізобрітєніє, гаварящую доску на стіні. А там новини по першому, в душу маму, національному... А там така гарна тьотічка щось бреше... Аж задивився ... Така гарнесенька, повна пазуха отого... ну знаєте... А тьотічка візьми та і ляпни – у кого є новини, надсилайте на адресу, яку бачите. А в мене новин цілий мішок. Та і тьотічка гарна... Отак воно і почалося... Послав новину... 

[ Читати далі ]

"Рускій мір" в экспортному варіанті

  Треба якось народ відволікати від продуктів, знецінення місцевої валюти і майбутнього дефолту.... Сегодня, 11 апреля, в минском метро прогремел взрыв. Как сообщает РИА Новости со ссылкой на представителя городского управления МЧС, на место происшествия направлены спасатели, причины пока неизвестны. Происшествие произошло на станции метро Октябрьская. Очевидец сообщил агентству, что в результате взрыва есть пострадавшие. Не менее десяти человек, которых вывели на улицу, были в крови, их рассаживают в машины скорой помощи, рассказал он. МЧС пока не располагает информацией по поводу пострадавших.  По свидетельству очевидцев, из подземного перехода станции идет черный дым, люди выскакивают в разорванной одежде, некоторые - без обуви. По материалам: РИА Новости

"Революция может начаться после 10 мая.

  Революция в Украине может начаться после 10 мая. Это точка бифуркации. Пройдут все религиозные и майские праздники,  люди посадят картошку, и начнется пик весенне-летней активности, пишет censor.net.ua Он идет по нарастанию вплоть до начала июля и приходится как раз на полное экономическое банкротство государства, об этом пишет в своей статье для Gazeta.ua Директор Института трансформации общества Олег Соскин. "Именно в это время в Украине начинаются активные фазы выступлений народных масс. Есть два пика социальной активности - весенне-летний и осенне-зимний. Власть всегда снимала эту нагрузку за счет выборов, но в этом году их нет. Сейчас олигархат перешел в открытое наступление на мелкую буржуазию и средний класс. [ Читати далі ]

Про станове суспільство, Чарльза І та синдром королівської шиї

  Автор статті - Олександр Данилюк, координатор громадянського руху Спільна Справа

Спостерігаючи як нищаться рештки сподівань на демократичний розвиток України, сьогодні абсолютна більшість українців погоджуються, що ТАК далі жити не можна. Проте виникає природне запитання – ЯК тоді можна жити? І, що саме головне, як тоді жити ТРЕБА?

Ще донедавна багато хто мріяв про авторитарну та сильну владу, пов’язуючи наші негаразди саме з демократією, яка начебто розбалансовує державу.

Безумовно, період “помаранчевої відлиги” відрізнявся більшим рівнем свобод і суттєво нижчим рівнем фальсифікацій результатів волевиявлення. Але чи була в Україні справжня демократія? І як від неї залежить наш добробут?

За відсутності демократії, єдиним мірилом рівня несприйняття урядової політики стають протестні акції, апогеєм яких є революція. Тобто і в демократіях, і в деспотіях урядовці керуються почуттям самозбереження та реагують, в першу чергу, на загрозу припинення свого перебування при владі.

З тією різницею, що в демократії метод зміни влади є значно простішим – для цього не потрібно виходити на барикади, достатньо в день виборів не голосувати за тих, хто не виправдав сподівань.

[ Читати далі ]

Спільна Справа вимагає від податкової перевірити Герман і Ко

 

Державна податкова адміністрація України має невідкладно перевірити факти можливого ухилення від сплати податку на дохід у 2010 р. народними депутатами України та держслужбовцями 1-3 категорій. У випадку виявлення порушень – ініціювати їх притягнення до кримінальної відповідальності.


Про це заявив медіа-координатор громадянського руху «Спільна Справа» Ігор Пилипчук, який від імені групи журналістів звернувся з відповідним листом до ДПАУ.

[ Читати далі ]