Профіль

derkatsch

derkatsch

Україна, Луцьк

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

Коли не спиться. Вони вже близько.

Мабуть у кожного буває безсоння. Хтось цим страждає досить часто, хтось рідко. Але саме тоді в голову лізуть всіляки думки. Пропоную тему для роздумів. Ми живемо в час космічної ери. Дослідження космосу заходять далі і далі. Особливо вчені шукають доказів існування позаземних цивілізацій. Отож уявіть,що вас викрали косміти. Але не для проведення над вами дослідів. Влаштували вам екскурсію. Показали свою планету,жителів,звичаї,спосіб життя,наукові досягнення. І перед відправкою на Землю запропонували вам взяти щось на память. Щоб ви у них попросили? Я,наприклад,зважаючи на їх технології,попросив би вилікувати мене від всіх болячок. Думаю їм це як два пальці об асфальт. Та і не тільки вилікувати,ай вдосконалити. Пошкоджені органи замінити на ново вирощені,зробити тіло людини стійкішим до механічних пошкоджень,до враження вірусами,і таке інше. Повна маючня та пофантазувати можна. Прийму будь які відповіді,навіть самі божевільні.

Що таке любов? Роздуми вголос. Істина десь поруч.

Любов. Кохання. Кохання з першого погляду. Існує чи ні? І що це взагалі? В кожного знайдеться своя відповідь. Можливо природний інстинкт до продовження роду? Закохались-одружились-діти. Чому ж тоді часто буває так що:" Вибач,я закохався в іншу",чи "Я зустріла іншого"? Потім "Я зустрів другу...Третю...Четверту... Вибач! Вибач! Вбач!". Чому ж цей інстинкт ніяк не зупиниться,штовхає далі і далі? А може це хвороба? Полюбив одну. Зустрів другу,першу покинув. Зустрів третю-покинув другу. А були б ліки ніхто нікуди не бігав би. Випив таблетку і ніхто тобі вже не треба,окрім тієї єдиної чи єдиного. Хіба ж може здорова людина переступити через сім'ю,дітей,спільні прожиті роки і заради любові піти до іншого-іншої? А може тоді це не була любов? А просто стан "алкогольного сп'яніння"? А що,схоже! П'яна людина здатна на речі,які б тверезою ніколи б не зробила. Тут і тяга до подвигів, веселощів,безумств. Закохані теж готові на будь який подвиг,чинять безумства, від радості готові кричати на весь світ. На другий день -похмілля! А коли дізнаєшся,що виробляв вчора: "Ой як соромно! О це я дав жару. Як людям в очі дивитися?" Так само і з любов'ю. Проходить,залишаючи "похмілля". А тоді "І навіщо я за тебе вийшла? І що я в тобі знайшов? Якби я знала що ти такий..." Отож любов чи з першого погляду чи з сотого має бути любов'ю,яка не помічає вад,яка пробачає провини,яка не примушує підлаштовуватись одне до одного...Любов'ю яка яка сумує,коли ви хоча б секунду не разом,яка хвилюється,коли ви хоча б секунду не разом,яка чекає ,коли ви на секунду не разом...
Моя "половинка" проста українська дівчина. Не кінозірка, не модель "плейбоя",не має багатих батьків,але з першої ж зустрічі я відчув до неї, те що відчувають до брата чи сестри. І з кожним днем вона стає мені все ріднішою і ріднишою. То може це і є основою чистої відвертої любові? Може треба шукати серед натовпу рідну душу,а не кидатися на шикарних дівчат з ідеальними формами чи на супер мачо з крутим авто? Рідну душу,з якою просто і легко, з якою ти сам собою. Багато скажуть що це маючня божевільного,а дехто буде зі мною згоден. Хай там як, а справжню любов я бачу саме такою.

Район номер 9

Дуже класний фільм. Початок нічого не обіцяючий зате кінцівка досить напружена. Любителям наукової фантастики.

Пагорби мають очі 2

Фільм досить цікавий. Попри звичайний сюжет(ядерні випробування-мутанти-мочілово)є зовсім неочікувані повороти. Рекомендую для любителів гостросюжетного та жахів.

Пірати карибського моря. На дивних берегах.

Якось мляво,нудно,не гостросюжетно. Таке враження,що фільм писали на швидкоруч,аби поскоріше видати на екрани. Попередні ж частини набагато захопливіші.

"Аполон 18"

  • 01.12.11, 23:47
Фільм на всі 100. Весь час тримає глядача в напрузі, яка до кінця фільму тільки зростає. Рекомендую любителям наукової фантастики.

"Мачете"

  • 01.12.11, 22:25
Гоніво якесь,повне! Одне питання: Що там робить Стівен Сігал? Вийшов до магазину купити хліба і випадково потрапив в кадр,чи що.

" Сутінки"

Фільм Сутінки.
Як на мене фільм для тих, хто в "спідницях". Щодо сильної половини, то можуть піти на фільм заради своєї подруги, так би мовити за компанію.
Сторінки:
1
2
попередня
наступна