хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Що таке любов? Роздуми вголос. Істина десь поруч.

Любов. Кохання. Кохання з першого погляду. Існує чи ні? І що це взагалі? В кожного знайдеться своя відповідь. Можливо природний інстинкт до продовження роду? Закохались-одружились-діти. Чому ж тоді часто буває так що:" Вибач,я закохався в іншу",чи "Я зустріла іншого"? Потім "Я зустрів другу...Третю...Четверту... Вибач! Вибач! Вбач!". Чому ж цей інстинкт ніяк не зупиниться,штовхає далі і далі? А може це хвороба? Полюбив одну. Зустрів другу,першу покинув. Зустрів третю-покинув другу. А були б ліки ніхто нікуди не бігав би. Випив таблетку і ніхто тобі вже не треба,окрім тієї єдиної чи єдиного. Хіба ж може здорова людина переступити через сім'ю,дітей,спільні прожиті роки і заради любові піти до іншого-іншої? А може тоді це не була любов? А просто стан "алкогольного сп'яніння"? А що,схоже! П'яна людина здатна на речі,які б тверезою ніколи б не зробила. Тут і тяга до подвигів, веселощів,безумств. Закохані теж готові на будь який подвиг,чинять безумства, від радості готові кричати на весь світ. На другий день -похмілля! А коли дізнаєшся,що виробляв вчора: "Ой як соромно! О це я дав жару. Як людям в очі дивитися?" Так само і з любов'ю. Проходить,залишаючи "похмілля". А тоді "І навіщо я за тебе вийшла? І що я в тобі знайшов? Якби я знала що ти такий..." Отож любов чи з першого погляду чи з сотого має бути любов'ю,яка не помічає вад,яка пробачає провини,яка не примушує підлаштовуватись одне до одного...Любов'ю яка яка сумує,коли ви хоча б секунду не разом,яка хвилюється,коли ви хоча б секунду не разом,яка чекає ,коли ви на секунду не разом...
Моя "половинка" проста українська дівчина. Не кінозірка, не модель "плейбоя",не має багатих батьків,але з першої ж зустрічі я відчув до неї, те що відчувають до брата чи сестри. І з кожним днем вона стає мені все ріднішою і ріднишою. То може це і є основою чистої відвертої любові? Може треба шукати серед натовпу рідну душу,а не кидатися на шикарних дівчат з ідеальними формами чи на супер мачо з крутим авто? Рідну душу,з якою просто і легко, з якою ти сам собою. Багато скажуть що це маючня божевільного,а дехто буде зі мною згоден. Хай там як, а справжню любов я бачу саме такою.
2

Останні статті

Коментарі

анонім

18.12.11, 23:15

як страшно жити

    28.12.11, 23:18

    Приятно, что есть люди, которые хотят найти свою единственную любовь и понимают это. И не гонятся в поисках нового, называемого ими "любовью", а могут познавать любовь в другом человеке, которого однажды для себя выбрали из тысяч и решили быть с ним.

      38.12.11, 23:40

      Коментарии излишни?

        49.12.11, 00:39

        романтик) Любов буває різна, в неї можуть різні етапи, як у Аристотеля визначено. Спочатку закоханість а потім якщо зможете то буде і любов. якої довжини...наскільки років.. це вже залежить від вас. Любов це мистецтво, і як в любому мистецтві треба працювати, заповнювати серце коханої людини.. Закохатись в іншу/іншого можна коли в серці є вільне місце Ну і не плутати пристрасть/бажання з коханням) Для кохання окрім бажання потрібна повага і дружба.