Профіль

Полина_Я

Полина_Я

Україна, Ясинувата

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Цивільні російські окупанти feat military occupier

  • 11.08.22, 19:48
Сьогодні нетрі ютуба винесли мене на руїни українського Маріуполя, знищеного російськими окупаційними військами, з десятками тисяч вбитих мирних мешканців нашого багатостраждального міста, стертого рашистами з лиця землі!
Спочатку це була така собі екскурсія дальнобійника, який віз будівельні матеріали з російського Таганрога, потім на Маріуполь через окупований Донецьк. Його коментарі були нейтральними, лише зрідка те, що попадало в камеру, свідчило про війну...розбиті будівлі, згорівша техніка...
Наступне, після цього відео, винесло на канал в ютубі! Так і введіть в пошук у Гуглі - Хорошие люди ютуб Мариуполь.
Що можу сказати. Додивилась декілька фрагментів до кінця. Якісь російськомовні "сестрички-жалібнички" чоловічої статі розвозять тіпа гуманітарку по зруйнованому Маріуполю і смакують у відповідь вдячність місцевих мешканців за свою "допомогу". Немає відвертих призовів, на цьому каналі, ні за Україну, ні за росію... але в один прекрасний момент, смакуючи очищеними від сміття вулицями Маріуполя, "сміття" з гір зруйнованих будівель і трупів його мешканців, один із "гуманітарних" ізвозчиків промовляється - одну з центральних вулиць Маріуполя, називаючи її "фєдєраль..." а потім осікшись, значімой! у простого рядового волонтера, який тіпа бєзмоздмєздно допомагає вижившим мешканцям Маріуполя(а чи лишились у них гроші взагалі?!!) і стверджує, що не належить ні до якої державної чи, взагалі якоїсь, гуманітарної організації. Звідки гроші для розмаху щедрості такої широти душі людської? Так от, цей русскій підарас роздає безкоштовно людям те, що у них і так було і що з приходом російських орків відібрали!
Здохніть, кацапські недотварини!!! Як же я вас ненавиджу!!!!!!!!! P. S. Це ще не дійшла мова до тих цивільних російських окупантів, які вселились в оселі українських громадян, що були змушені покинути власне житло. І, взагалі, невинно убієнні Голодомором, Українці, в хати яких потім заселили лапотніків з росії, піднімаються з могил і рвуть плоть російських окупантів, проклинаючи їх з їхніми родинами до 40 коліна!!! Амінь.

Українці мої! З Днем Державності!

  • 28.07.22, 00:04
Рідні мої! Ми все переживемо! Треба тільки вірити в силу наших Збройних Сил, наших Хлопців і Дівчат, які нас захищають! Ми всі, маємо згуртуватись на всіх фронтах, допомагати одне одному і вибити з нашої землі цю кацапську мерзоту!
Боляче, смертельно боляче...нам роблять ті, хто клявся колись в сусідській, а то, навіть, в братській любові. Але ми вистоїмо, дамо відсіч нелюдам. Мене щодня кидає від гірких сліз до піднесення, коли чую про втрати, але і яскраві здобутки наших військ на фронті.
Єднаймося, українці! Підтримуємо і годуємо тих, хто цього потребує. Тримаймося, віримо в перемогу, віримо в свої Збройні Сили і робимо в тилу для цього максимально все з наших сил!
Живемо з Україною в серці! Як казав наш Великий Кобзар, що тільки в своїй хаті правда й сила!
Дай, Боже, нам сили! Слава Україні!

Русские кораблики идите на писю!

  • 26.07.22, 21:57
Импортозамещение? Та не вопрос! Только теперь функцию замещать импорт энергоносителей из мировой взбесившейся бензоколонки в страны Европы взяли на себя Казахстан и Азербайджан, поддерживаемые в этом регионе Турцией и Китаем, подписав соответствующие договоры с европейцами. Запрет россией через свою территорию транзита энергоносителей из Азии в Европу сместит его южнее Каспийско-Черноморским путем и далее южночерноморским побережьем в ЕС. Соответственно, Турция как страна НАТО будет гарантировать безопасность этих энергопоставок. Так что, черноморскому победобесному флоту эрэфии прийдется убраться с этих территорий на расстояние пушечного выстрела байрактаров и Himars.
Русские кораблики идите на писю!

Сакральний зміст символів

  • 24.07.22, 16:46
Рутенія. Повернення коду нації
https://youtu.be/9lZy-VX28Oc
https://youtu.be/9-pdnZmKucc https://youtube.com/playlist?list=PL_0P4iIzbLX8j6UJeGRHl0ZoMapa2eTkx Дивитися всім! Для самоусвідомлення себе, для переосмислення того, що зараз відбувається, і як жити далі, та що робити Українській нації, яка відроджується. Слава Україні! Героям слава! Слава нації! Смерть ворогам! Україна - понад усе!!!

Что происходит сейчас с Россией?

  • 22.07.22, 20:17
Этот момент нашей с вами жизни можно описывать долго... Когда-то это изложат томами энциклопедий.
Но я постараюсь описать это максимально кратко и акцентированно.
Все, что вы сейчас наблюдаете, называется "агония империи русского мира". Россия, как крыса загнанная в угол, пытается всех укусить. И может нанести серьезный вред. Но, как известно, крысу, в таком случае, не выпускают, а добивают и уничтожают... Уничтожают все - крысиный язык, крысиную культуру, крысиный способ мышления, вообще, все крысиное! Должны на планете Земля остаться только люди! Россия - Крыса человечества!

Я не хочу чтобы умирали россияне!

  • 19.07.22, 21:24
Я хочу чтобы они остались живы, все! Даже те, которые непонятно чего вторглись в Украину и убивают Украинский народ. Но. Россияне, которые захотели чужого в чужой стране, должны за все заплатить! И по полной! Самим дорогим! После жизни это здоровье. Так вот. За каждое зло, причиненное украинцам, российские оккупанты должны платить по полной! Убил украинца - потерял возможность видеть чтобы стрелять, глядя в прицел! Потянул стиральную машинку или унитаз из квартиры украинских граждан - остался без воровковатых рук! Ну, и дальше по аналогии... Лишь пришел на украинскую землю с плохими намерениями - остался без ног! Только подумал что-то плохое об украинцах и хуяк - почка отвалилась! И эти калеки, российские калеки, без ручков, без ножков, без глазков - должны жить очень долго и ложиться тяжёлым грузом на российский бюджет...общество инвалидов, кормящее своих убогих калек должно тяжело работать чтобы прокормить своих убогих калек и проклинать войну, глядя на оторванные руки и ноги! 100, 200, 300 лет...нет, калеки на России должны жить вечно! В назидание будущим поколениям, которые будут смотреть на них и не захотят стать пушечным мясом в чужой стране!
Я не хочу смерти россиянам. Я желаю крепкого здоровья всем россиянам, погибшим в Украине. Я желаю счастья, радости, веселья всем российским вдовам и сиротам! И побольше таких чтоб было в России, в огромнейших количествах на 150%! Я хочу этого вечно!!! На генетическом уровне!!!

Хто пояснить, що відбувається на сайті?

  • 18.07.22, 23:22
В силу свого пересування по всій території України, у мене не було можливості зайти на сайт зі стаціонарного комп'ютера. А тут сьогодні мені хотілось поділитись фотографією геройського хлопчика, дитини із окупованого Маріуполя, який вийшов із Українським прапором на плечах до драмтеатру. Але жоден із браузерів - Гугл хром, опера не пустили мене на сайт i.ua, посилаючись на те, що він не захищений. Я розумію, що триває війна, навіть кібервійни у мережі. Але, тим не менше. Цензури на українські ресурси у нас в країні не вводили.

Как лишить Россию ядерного статуса?

  • 16.07.22, 23:36
Сразу скажу честно - я не знаю! Поэтому и обращаюсь к вам и спрашиваю всех. Уверена, что все знают и понимают, в таком случае война в Украине прекратилась бы в течение суток!
Я поднимаю этот вопрос когда он актуален как никогда. И писала заметку про уничтожение Крымского моста, когда и наметок в главном управлении разведки и СБУ ещё об этом не было, а на блогах на меня некоторые блогеры шыкали, мол, что ты в самом деле , низзя!!! путлер же может и ядерной ракетой в ответ за это по нам бахнуть... Это было через неделю после нападения орков. http://blog.i.ua/user/3399603/2390196/
Так вот. Применение ядерного оружия есть ключевой момент третьей мировой войны, которую начал путин. Дойдет до этого или нет, чего бы не хотелось, зависит от многих слагающих. И мы в этом процессе играем сейчас не последнюю роль в мире. Как остановить обезумевшего фюрера новоявленных неонацистов, именуемых рашисты, никто в мире толком не знает. Хотя весь мир сошёлся на одном, нужно бороться, и, увидев борьбу и стойкость Украины, поддерживает нас в этом.
Когда то слышала фразу, когда идёшь к цели, то "иногда нужно уметь смотреть не только перед собой, но и вокруг себя".
Возвращаюсь к ядерному оружию. Путлер пугает мир ядерной дубинкой. Мир говорит, что ответит. А друг Украины Борис Джонсон заявил, что ударит по Москве, не спрашивая совета НАТО, только их разведка засечет пуск баллистических ядерных ракет из территории России по Украине или прилегающим к ней соседним странам...
Страшно даже представить что произойдет. Лучше этого не допустить и остановить и придушить такое безумие ещё в зародыше!
Может кто не заметил, но в мире уже звучат голоса, которые против того чтобы ядерный пепел развеялся по старушке Европе. И звучат эти голоса из Азии, из государства, которое в 3 раза больше по территории за Украину, являющейся, в свою очередь, самым большим по площади европейским государством. Да, речь идёт о Казахстане. Президент Казахстана Токаев поднял вопрос перед мировой цивилизацией о запрете ядерного оружия на всей планете Земля.
Хочу послушать ваши мнения по этому поводу. И да поможет нам Бог и благодатный огонь животворящих Хаймарсов! P.S. А теперь главная мысль этой заметки. путин хуйло уверен, что запад не нанесет первым ядерный удар по России, поэтому будет и дальше убивать украинцев, НАС С ВАМИ!!! Агрессоров нужно бить первыми! Всегда! У нас сейчас нечем. Нас разоружили Будапештским меморандумом - Россия, Великобритания, США. Делайте выводы!

Катюзі по заслузі!

  • 07.07.22, 04:16
В 80-х роках у СРСР був журналіст, який лінчував бандерівців. Його звали Віталій Коротич. Саме страшне, що воно лунало рідною українською мовою. Ця фраза емігрувала в видання публіцистики, навіть в гумористичний журнал "Перець", де "буржуазні українські націоналісти" зображувались з тризубом на есесівському військовому кашкеті, які були злісними шкідниками проти радянського "справедливого" устрою диктатури трудящих світового пролетаріату, а остальное село ішло собі лісом... І такі собі бризки з рота на фоні радіостанцій "Голос Америки" і "Радіо Свобода". Вони, борці за незалежну власну свою Україну, стали ворогами тодішнього суспільства. А скоріше їх такими зробили імперці з Москви, бо треба було посварити між собою Схід і Захід України, які говорили однією мовою. Це головний імперський принцип - "розподіляй і володарюй".
Голодомор, репресії, згортання НЕПу з політикою коренізації(українізації) у 1928-му, прихована русифікація і подальші геноцидні кроки, стосовно Українського народу, надовго вибили нас із колії. Хто про це знав і підіймав свій голос - тих фізично винищували. А хто лишився живим боявся і мовчав щоби вижити.
Тоді засоби масової інформації були державними і обмеженими, лише газети і радіо, що слугувало імперцям. Пізніше з'явилось телебачення, в роки якого пропагандував Коротич. Хоча до нас на Схід України звідти пробивались етнічні колорити з Західної України, часів Другої світової й повоєнного життя. Та мій екскурс не в історію.
У слов'янській мові є таке слово "вор", а похідне від нього "ворог". Що воно значить, сподіваюсь, вам не треба пояснювати. Наприкінці 80-х, і на зорі нашої Незалежності українське суспільство почало задумуватись хто ж винен, насправді, у поганому нашому житті, хоча у нас, начебто, все є для процвітання - і надра з природними корисними копалинами і працелюбний хазяйновитий народ. Хто ворог? Ворогами в 30-х виявились самі господарі землі і їх "розкуркулювали". Спочатку багатіїв, потім заможних, а згодом і "незаможників". Вони стали ворогами устрою, який нам нав'язували з імперського центру - Москви!
Так хто кому був ворог, вор? Кого хто обдурив і захотів відібрати й зворувати, украсти? Землю, майно, їжу, культуру, мову, навіть саму назву...І, навіть, саме право на життя і фізичне існування!
Нас обворовували, вбивали, катували. Але настав час відплати і він повинен відбутися в трикратному розмірі! Кат це той, хто отримує насолоду від страти. Ні, ми не будемо отримувати насолоди від страждань росіян, але вони повинні за все заплатити, весь їхній народ, вся держава, яку вони створили й її підтримують. Зараз весь світ побачив, що росіяни вороги і кати українського народу!
А катюзі по заслузі! Смерть російським окупантам, гвалтівникам і грабіжникам! Ні - існуванню Росії і державності народу виродків всього людства!

Мое любимое Счастливцево 27.06.2022

  • 05.07.22, 18:57
Вымершие улицы, пустые пляжи... Мы к вам ещё вернёмся, родные херсонцы! На рынке возле церкви и в кафешках снова забурлит жизнь, а к ласковому морю будут неспеша тянуться толпы отдыхающих. Все будет Украина!
https://youtu.be/K62evJvwCyk
https://youtu.be/9eFcSKkcKVY