Столик для кухні

[Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка]Такий собі розкладний комплект столик + лавки для кухні.

Яичница - глазунья .....

[Приєднана картинка]Яичница - глазунья после встречи Нового Года......

Ранкова зарядка

[Приєднана картинка]Ранкова зарядка поки переться білизна...

Дороги, які ми обираєм.....

[Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка]Дороги, які ми обираємо приводять нас до мети !

Будьте взаємно ввічливими !

[Приєднана картинка]Будьте взаємно ввічливими, не ображайте навіть свого кота !

Перевіряйте гроші.....

[Приєднана картинка]Перевіряйте гроші не відходячи від каси: http://ok.ru/video/9450423665

Творча особистість живе в кожному.

Але часто щоби розкрити весь потенціал, потрібні лише наполегливість і вільний час. Закрийте очі. Подумайте про один з предметів, що знаходиться в кімнаті. Не відкриваючи очей, перерахуйте якомога більше ознак цього предмета. Відкрийте очі і запишіть все, що запам'ятали, як і раніше не дивлячись на предмет. Виберіть вірш, який вам подобається. Використовуйте його останній рядок в якості першого рядка вашого власного вірша. Куди ви йдете, коли хочете трохи відпочити...

Читати далі...

Дорога в скалі. Голіань.

[Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка] У 1972 році група відчайдушних селян віддаленого китайського селища Guoliang вирішила побудувати дорогу прямо в гірській породі. Вони продали кіз і зерно, і на виручені гроші придбали інструменти. Тринадцять сильних селян самотужки почали проект. За п'ять років вони прорубали до кінця 1200-метровий тунель, близько 5 метрів заввишки і 4 метри завширшки....

Читати далі...

Таблиця массажу

[Приєднана картинка]На вихідних побігайте по свіжескошеній траві -- то корисно !

Сервірування столу.

[Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка][Приєднана картинка]Мистецство сервірування салатів.Салати з цибулі.