хочу сюди!
 

Татьяна

51 рік, терези, познайомиться з хлопцем у віці 50-58 років

Хто пояснить ?


Хто може пояснити смак та доцільність такого консервування ?
7

Коментарі

16.09.18, 11:00

Я таке не розумію! Все має бути окремо!

    26.09.18, 11:05

    на любителя

    а капусту только квасить! а не уксусом марить

      36.09.18, 11:20Відповідь на 2 від ёlkа

      на любителя

      а капусту только квасить! а не уксусом марить
      там может быть лимонная кислота...

        46.09.18, 11:21

        прежде чем пояснять,пробовать нада!

          56.09.18, 11:26

          для пущей кислотности, в место уксуса

            66.09.18, 11:44

            виноград-замість уксусу-це,як варіант. а капуста-для різноманіття іжі на століце ж очевиднота хазяйка миє одну баночку після того,як поіли,а не три

            ні,я особисто-так не роблю,виключно озвучила жіночу логіку

              76.09.18, 11:52


              Лише твої примхи смаку, Миколо.
              спочатку спробуй, може тебе тоді за вуха не відтягнуть?

                86.09.18, 12:29Відповідь на 4 від Южный Соус

                прежде чем пояснять,пробовать нада!і шо ти куштував під водьку? як ано?

                  96.09.18, 12:30Відповідь на 2 від ёlkа

                  на любителя

                  а капусту только квасить! а не уксусом марить
                  марінована теж дуже добра, мая кумася як зробе язик ковтнути мона..

                    106.09.18, 12:39

                    у кожного свої смаки
                    ми останнім часом перейшли на більш натуральні способи соління, якомога менше оцту

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна