Осине гніздо. Та "ай-я-яй"


                Цікаво стає. Ось дивіться, як розворушили цим голосуванням осіне гніздо - http://blog.i.ua/user/517924/717416/ Плани будують. lol  Та сухонькими кулачками машуть.

               А це, ай-я- яй!!! Стосовно клонів вже з'являються думки.




              Це тут - http://narod.i.ua/user/2750022/gbook/2857621/

              Переймають досвід Януковича. Фальсифікаціями збираються зайнятися.

              В минулому році, хтось казав, за перше місце приз був, постільна білизна.lol Це що, виходить Янукович у своїх прихильників вже і постільну білизну забрав, що вони ломятся, щоб її отримати. Навіть для цього клонів збираються створювати. rofl smeh bazar


.



ПНХ

                      Я дивлюся, на сайті набирає обертів, не знаю навіть, як і сказати, КомічноПНХвська ситуація. Раптом, велика кількість народу перестала потрапляти в стрічку. Досить мудре рішення. А на хрен ви там всі нужні? Де написано, що це стрічка для вас? Якщо не написано, тоді відповідно, ви для стрічки.
                      А що це значить? Сам не знаю. Можливо треба дати хабаря стрічці. А можливо і не треба.
                     
                      Я захотів перевірити, чи є я, у числі обраних? Перевірив. Є. Аж два рази. Перший раз просто тупо прослідкував, чи потрапляю я в стрічу. Ні, не потрапляю.
                      І щоб закріпити перевірку достовірними фактами, зробив ось що. В стрічку можна ще потрапити окольним шляхом. Там є "Тема години". За капусту. Хто більше дасть.
                      Зайшов туди, і ось що побачив -




                            Ну не можу я запропонувати свій контент.! А раніше міг. Але це було раніше. А зараз не можу. Хоч об стінку вбийся, але все рівно не можу. Але ж, я знаю, що раніше міг. І пропонував. І капусту відстегував. Можливо капуста рання? Чи пізня? А можливо вже і капуста не потрібна.
                           Так, раніше міг запропонувати, а зараз не можу. Не розумію, чому не можу? Можу. Ось, будь ласка. Ні, все рівно пише, що не можу запропонувати свій контент.

                            Тут не знаєте, до божевільного дому далеко? Мабуть треба буде туди зазирнути. Можливо в мене щось в голові поламалося. Як це так, я можу запропонувати контент, а стрічка мені пише, що не можу. Що там, в божевільному домі можуть запропонувати? Не знаєте? Ну добре, зараз сам з'ясую.

                            О, он він, гад, у вікні маячить, за спиною стрічку прячет.

                            Не прощаюся, скоро вийду.



 Хочу зауважити, до адміна, в мене ніяких питань, зауважень, претензій нема. Крапка.


.
счетчик посещений

Тимошенко. Вчорашні події.


             Не буду тут публікувати. Почитайте в оригіналі.

             Тут Юля розповідає, як все відбувалося - http://www.tymoshenko.ua/uk/article/uwn3cu39

             А тут ухвали про арешт, та звільнення - http://lb.ua/news/2011/05/24/98006_TIMOSHENKODOKUMENTI.html


.
         


Грузія. Бурджанадзе.

               Для мене загадка, що там робиться в Грузії. Але трішки стало зрозуміло, коли прочитав інтерв'ю Валерії Новодворської.                Так треба було в свій час і з бандою Януковича робити. Але Ющенко..... не можу про цього зрадника говорити.

Вы вспомнили о Бурджанадзе. Многие политологи раньше любили сравнивать ее с Юлией Тимошенко. Они обе – харизматические политики – женщины, которым удалось подняться на вершины власти. Вы такую аналогию видите?

Я не стала бы сравнивать. Бурджанадзе – национальный предатель, которая все коридоры российские выходила, жалуясь на Грузию. Она не погнушалась явиться в страну, с которой у Грузии нет дипломатических отношений, которая является оккупантом. Это все равно, если бы кто-то из английских политиков во время Второй мировой войны приехал в Берлин, чтобы Гитлеру жаловаться на Черчилля. Как бы его потом встретили в Англии? А в Грузии Бурджанадзе даже не арестовали.

Предатель вообще не может быть ярким политиком. Политиком, за которого хоть кто-то будет голосовать, Нино Бурджанадзе перестала быть тогда, когда связалась с Россией. Без этого она, может, и стала бы следующим грузинским президентом. Но она предпочла стать предательницей. Грузия ей никогда этого не простит.

http://glavcom.ua/articles/3829.html .
              
счетчик посещений

Прямий ефір. Тимошенко. Поки не прямий. Янушеску.

На п'ятому каналі, о 21-00 буде Юлія Тимошенко. Це все. А це нагадування. Янушеску!!!! Дивись!!!
счетчик посещений

Financial Times

  • 23.05.11, 20:29
Говорить правду властям – неблагодарное дело

Синоптики известны многими вещами, и точность к ним не относится

Поэтому, когда они оказываются единственными людьми, которые рассказывают о реальном положении в государстве, это не предвещает ничего хорошего. Однако, похоже, именно к этому пришла Украина.

Об этом пишет Financial Times в редакционной статье «Неудобная правда».

Как отмечает издание, «на прошлой неделе, рассказывая своим соотечественникам о прогнозе погоды на весну, синоптик Украинского национального радио Людмила САВЧЕНКО сделала неутешительное сравнение мрачных политических перспектив страны с «нежными запахами сирени и ландышей» и «мелодичными трелями птиц». Как следствие, Национальное радио, которое, очевидно, более оптимистично настроено к «беспорядку, беззаконию и справедливости», о которых говорила САВЧЕНКО, прекратило все прямые включения из Укргидрометцентра. Отныне прогнозы погоды будут выходить в записи».

Говорить правду властям всегда было неблагодарным делом, отмечает FT. «Во время первой Пунической войны римский консул Публий Клавдий Пульхр был настолько зол на своих священных кур, которые не предсказали ему победу в одной из морских битв, что приказал выбросить их в море. Средневековые придворные шуты подвергались опасности избиения, если они слишком критиковали своих хозяев. Но сегодня, как и раньше, власть должна слушать. Может, Клавдий Пульхр и показал своим курам, кто был консул, но он все же проиграл битву с Карфагеном. Устранение Л.САВЧЕНКО никоим образом не изменит погоду в Украине», – отмечает британское издание.

Как сообщал УНИАН, 12 мая 2011 в вечернем эфире Национального радио во время прямого включения из Гидрометцентра Л.САВЧЕНКО, рассказывая о погоде, сказала: «Нельзя оставаться безразличным к той сказочной красоте, которая дополняется нежными, неповторимыми запахами сирени и ландышей, мелодичными трелями птиц. Иногда кажется, что такие прекрасные дни дарит нам природа в качестве компенсации за тот беспорядок, беззаконие и несправедливость, которые происходят в нашей стране. Непонятно, как можно не любить этот райский уголок на земле, эту страну, украинский народ, чтобы так издеваться над ним. Пока нас ласкает только мягкое весеннее солнышко. Оно и завтра будет согревать теплом жителей всей Украины – от востока до запада, от северных областей до Крыма. И хотя погодные условия в этих регионах временами бывают разные, но мы – единый украинский народ, и дай Бог, чтобы нас никогда и никому не удалось разъединить».

После этого Нацрадио отказалось от прямых включений из Укргидрометцентра.

Со своей стороны, Л.САВЧЕНКО отметила, что была готова к тому, что Нацрадио отстранит ее от прямых эфиров после критических слов, касающихся ситуации в стране. «Я сделала то, что сделала. У меня было такое настроение, я так думала, это мои убеждения. Они не изменились. Я сама думала, что больше выходить в эфир не буду», – сказала Л.САВЧЕНКО.

По материалам УНИАН Отак! Навіть Financial Times написала. Про кур там цікаво.lol

Як створити анімашку.

      Вітаю Вас!!! Ну, з назви Ви зрозуміли, про що піде мова. Аніматор з мене ще кепській, але час від часу щось ковиряю, та просуваюся в цій справі все далі та далі. Пам'ятаю, коли тільки починав займатися цими анімашками, думав, що в мене нічого не вийде. Здавалося, що потрібно бути семі пядей у лобі, знати якісь неймовірно складні програми, купу скріптів. А виявилося, що ні. Все дуже просто. І мене дивує, що в нас на сайті майже ніхто не робить своїх анімашек. Хоча, можливо хтось і робить, а я просто не знаю.

      Хочу сказати, що це дуже приємна річ, коли сам створюєш якійсь продукт, хай і примітивний, і отримуєш від цього задоволення. І я хочу Вас з'агітувати робити самім анімашки.Звісно, я не якійсь анімаційний гуру, і мабуть ним не буду, перш за все тому, що я не художник. Ех, якби я міг малювати....Да, ну не дав Бог. І тому, я роблю те, що можу робити і наскільки вистачає моєї фантазії. Але, це стосується тільки мене. Можливо, в когось з Вас, є хист до малювання, і Ви підете далі, ніж я.

      А я хочу зараз розповісти про технічний бік цієї справи. З чого почати. Як зробити анімашку з двох-трьох кадрів.І, з чого почав я .

      А почав я, ось з цієї утіліти - UnFREEz2.1. До речи, я і зараз продовжую нєю користуватися.Програма, як соломинка, майже нічого не важить, якихось 27,5Кб Встановлювати її не потрібно. Просто клацаєте на ній мишкою два рази, і вона відкривається.
     Це, найтупіша, найпримітивніша, найпростіша , найнадійніша програма. Навантаження на систему взагалі нема.Оце така дивна суміш.  Едина умова, всі кадри повинні бути у форматі GIF. Це можна зробити в будь-якому графічному редакторі. Ну, і,  розмір кадрів,  за визначенням, повинен бути однаковим. Кількість кадрів, я так зрозумів, необмежена. Завантажував більше сотні кадрів, і нічого, все працює.

      Так, розпочнемо з кадрів. Давайте зробимо анімашку з трьох кадрів. Візьмемо, припустим, фото якогось мужика, малюнок якоїсь тварини, хай це буде козел, ну і літеру, хай це буде "Є". Робимо з ними всі потрібні маніпуляції, як то підганяємо під один розмір, та переводимо, якщо потрібно в формат GIF.
      Я зроблю цю анімашку під аватар. На нашому сайті максимальний розмір, це 100х100, і вага не більше 40 байт. Зробили все це і зберегли. Я зазвичай роблю окрему папку.
      Потім відкриваєте цю папку, запускаєте нашу утіліту, і бачите таку картину -



      Ну, і мишкою перетягуєте кадри, в потрібній послідовності, у віконце програми. Ставите пташку для бескінечного режиму. Виставляєте час затримки кадра. Там один крок, це 1/100сек. Поставимо 130, або 1,3сек. Для кожного кадра окремо тут не можна виставити. Для всіх однаково буде.
      Я там один кадр перетягнув, він відображається у вигляді назви кадра. Ну, і решта так само туди. Зберігаємо. Закриваємо програму. Заходимо в папку, де Ви зберігли свій витвір, і дивимося що вийшло.



      Я використовую цю програму для набора кадрів. Потім завантажую в фотошоп, або гімп, або ще якусь програму, де вже можна робити більш складні маніпуляції. Редагувати малюнки, виставляти для кожного кадра потрібний час затримки, та інше.

      Ті дві кнопки під віконцем, одна, що справа, видаляє кадри, а та що зліва,я і сам не знаю. Намагався з'ясувати методом тика, нічого не вийшло.

      Хто зацікавився, ось будь ласка, ця програма - UnFREEz2.1 утіліта для анімації

      Як я вже казав, встановлювати її не потрібно. Виводите ярлик на робочий стіл, два раза мишкою, і вона в роботі.

      Звісно, ця замітка не для тих, хто вже зуби з'їв на анімації. Вона для тих, хто взагалі не має уяви, що таке анімація, і як вона робиться. Можливо, освоєння цієї програми, буде поштовхом для кого-небудь для подальшого вдосконалення своєї майстерності в цьому цікавому напрямку, не знаю, як сказати, мистецтва мабуть.

      Ну, оце і все. Удачи Вам, та творчого надхнення,

     Едине, що я ще хотів узнати, а навіщо я корячився, писав цю замітку? Тобто, чи стане вона комусь у нагоді? Натисніть на голосувалці, те, що вважаєте за потрібне.



счетчик посещений

92%, 47 голосів

8%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Дякую!!!

          Можливо я комусь не відповів, бо заплутався в пошті. А на ті привітання через "SanDeni" взагалі боюся відповідати. Я один раз зайшов туди, а потім від їхнього спаму не міг здихатися.
          Так, що вирішив підстрахуватися цією заміткою.

          Дякую всім за вітання! Я так само бажаю всім здоров'я, щастя, та добробуту  в кожній хаті.

          Ось, пропоную всім масовий випівон.lol

          Дівчатам шампанське, хлопцям, кон'як.



       Мене і адмін сьогодні привітав. Кувалдою по голові. Видалив цю замітку - http://blog.i.ua/user/2800596/705891/ , ну і медаль, як бачите. Це вже садомазохізм якій-то.


.

RnR знесли.

  • 09.05.11, 10:33

Хто-небуть може це збагнути?

Я так зрозумів, за ті рецепти.

Що ж це робиться?

Таке враження, що ми тут на сайте живемо з пістолетом, приставленим нам до скроні.

Зараз мало народу на сайті, мабуть, ближче до вечора обговоремо це.

Це ж вже повний абсурд, зносити RnR.

angryangryangryangryangryangryangryangryangryangry

Позовна заява народу України в суд США, до крадіїв України. ч.7

67. Крім того, відмова обвинувачених на захист інтересів українських люди в роботі Стокгольмський арбітраж, і корумпованих маніпуляції арбітражний процес, щоб обвинувачені Фірташ і РУП отримав нагорода коштує буквально мільярди доларів, і що призвело до подальшого виснаження державної казни і подальшого зубожіння українського уряду, його економіки і її народу, таким чином, щоб позбавити значну частину своїх громадян права жити з фундаментальної порядність, також представляють собою порушення я звичаєвого міжнародного права, на які позивачі й інші члени класу право на відшкодування збитків відповідно до Alien Правопорушення Статуту.

68. Відповідачі "порушень міжнародного права, Alien Правопорушення Статуту і Тортури Закон про захист жертв були безпосередньою причиною травм від позивачів та інших знаходяться в аналогічному положенні.

69. Таким чином, всі позивачем і інші члени класу мають право на відновлення збитків проти відповідачів у розмірі, що визначається в ході судового розгляду.

Графа І. І.

Порушення корумпованих і Закон організацій (RICO) - 18 USC § 1964 (с)

70. Позивачі повторюють і повторно заявляти кожного попереднього пункту Скарга, як ніби повністю викладених у цій Декларації.

71. Відповідачі участь у схемі обману позивачів і інший клас членів шляхом проведення та участі, прямо або побічно, у віданні від справ рекетирів підприємства ("підприємство"), які ведуть і діяльності постраждалих зовнішньої торгівлі, протягом тривалого періоду часу через картина в рекеті. в тому числі пошти і шахрайстві, яке було вплив позбавляючи громадян України права на повне і чесне подання їх представники урядів, без конфлікту інтересів та корупції.

72. Обвинувачених дій, в тому числі використання телефону, факсу, електронної пошти та інші повідомлення між Стокгольмом і Києвом, а також між іншими міжнародними місцях, були спрямовані на схему подальшого обвинувачених у шахрайстві члена класу, гарантуючи, що обвинувачені Фірташ і РУП б виграти арбітраж нагорода, яка позбавить Україну та її громадян істотних грошових коштів і активів, і буде також передбачати, обвинувачені з величезними сумами грошових коштів, яким вони може фінансувати свою схему для підриву верховенства права в Україні і заперечувати позивачі й інші лідери опозиції їх основних прав людини і політичних людини, включаючи довільні арешти, позбавлення волі та примусового вигнання, і Позбавлення політичних ув'язнених їжі й води протягом тривалого періоду Водночас, використання психологічних тортури ув'язнених політичних в'язнів, і Позбавлення політичних ув'язнених про їхнє право на адвоката, а презумпція невинності, серед інших прав.

73. У результаті дій обвинувачених в рекеті, позивачі й інші класи Члени зазнала шкоди в розмірі, що визначається в ході судового розгляду.

COUNT III

(RICO ЗМОВА-18 USC § 1964 (D))

74. Позивачі повторити і знову заявляємо про попередніх пунктах цієї скарги як хоча повністю викладених у цій Декларації.

75. Відповідачі змовилися один з одним і з іншими своїми рекетирів Підприємство позбавити позивачів і члени класу основних прав людини і політичних прав.

Суд присяжних ПОПИТ

76. Позивачі попиту суд присяжних з усіх питань, таким підсудним.

А тому, Позивачі, загалом і через своїх адвокатів, від імені себе і всіх інших знаходяться в аналогічному положенні, вимагати судового рішення щодо кожного з підсудних, наступним чином:

a. Засвідчувальний цю дію як клас дій, у тому числі будь-яких підкласів яких це Суд вважає це за необхідне;

b. Призначення юридичної фірми, перерахованих нижче, клас адвоката;

c. На перший граф за порушення Alien Правопорушення статуту і тортур Закон про захист жертв, нагороди компенсаційних, покарання і штрафні збитки кожному з позивачів та імені членів класу;

d. На другій і третій графи за порушення статуту цивільного Ріко, присудження високих збитків (у три рази реальний збиток), понесені Позивачі і члени класу в результаті підсудних рекету актів і Ріко Змова;

e. Нагородження позивачів і члени класу їх судові витрати і витрати Займаючись цієї акції, і

f. Надання такого друга і подальшого полегшення, оскільки це суд вважає справедливим і правильним.

Від: Нью-Йорк, Нью-Йорк

26 квітня 2011

Маккалліон & ASSOCIATES ТОО

Автор:>

Кеннет Ф. Маккалліон (Bar # KFM-1591)

100 Парк авеню, 16-му поверсі

New York, NY 10017-5538

(646) 366-0880

Адвокати позивачів

Кінець документа


     Вчора, на п'ятому каналі, С.Власенко сказав, що кожен бажаючий громадянин України може приєднатися до позову. Поки що не знайшов, як це зробити.

.