Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Той самий Вова, тiльки зі Львова?

Чому пан Вакарчук дозволяє собі втоптувати в багно останні п'ять років, повторюючи пропанандистські кліше олігархічних каналів і закриваючи очі на очевидні досягнення?

Чому співочий безкоштовний тур Вакарчука проходить регіонами, де підтримка Порошенка є значною? Чому пан Вакарчук не їздить співати в Дніпро, Харків чи Одесу, там де перемагають його конкуренти з "95 кварталу" і Медведчук, а їздить в ті регіони де має шанси партія Порошенка?

Чим принципово відрізняється партія "Голос" від партії "Слуга народу"?
Чому відсутність політичного досвіду, непрофесійність, нефаховість є предметом гордості обох партій, якщо в розвинутих демократичних країнах з сильними економіками і високим рівнем життя, цінується якраз протилежні характеристики політиків?

Чому пан Вакарчук допускає можливість об'єднання з Слугою Народу, де Вакарчук буде в коаліції слуг олігарха, з яким начеб-то бореться Вакарчук. Чи пан Вакарчук буде не зауважувати на Богдана, Ткаченка та інших?

Чому, зважаючи на сумнівні електоральні перспективи, деструктивність самої ідеї "нових ліц" без фаху і досвіду, в умовах реваншу, пан Вакарчук намагається пройти в Раду за рахунок виборців Порошенка, а реваншистів практично не критикує, не намагається конкурувати з Зеленським? Чим це зумовлено: особистими амбіціями чи зобов'язаннями?

Чому пан Вакарчук вважає ворогом номер №1 України якусь абстрактну корупцію, а не російське військо, не росіян, які вбивають українців в Україні, які руйнують міста і села, які вивозять заводи в росію. які знищують Україну інформаційно?
Чи не є це спробою відвернути увагу від справжнього ворога, зосередившись на внутрішніх чварах, які нав'язують зовні?

Чому пан Вакарчук, який вважає, що ворогом №1 є корупція і олігархи, дезертирував з "поля бою" (з Верховної ради) тоді, коли відбувалися наймасштабніші корупційні процеси, коли олігархи прибирали до рук сотні державних монополій і формували свої імперії? Чому він тоді не говорив про корупцію, про олігархів, чому не захищав Україну від них, чому не захищав українську армію від деребану, чому не висловлювався з приводу кабального газового контракту і Харківських угод, чому нічого не казав, коли в 2013 росія ввела санкції проти України, чому був пасивним під час Революції Гідності, коли українців вбивали? Чему "Голос" мовчить сьогодні, коли:

1 — Рада суддів заявила про давление со стороны Президента Зеленского — "указы давались напрямую в здании АП"
2 — Кернес подписал переименование проспекта Григоренко в проспект Жукова.
3 — Печерский суд принял решение что Саакашвили (которого не было в УА с февраля 2018 по май 2019) — "проживал в Украине последние 5 лет и может баллотироваться"
4 — Беглый нардеп Онищенко выиграл суд и теперь будет баллотироваться в нардепы ("отсутствовал 5 лет, т.к. участвовал в спортивных состязаниях в качестве всадника" [sic!] Можете посмотреть решение суда).
5 — Также будут баллотироваться в нардепы беглый зампрокурора Ринат Кузьмин и ближайший соратник Януковича Андрей Клюев.
6 — КС рассматривает ОТМЕНУ закона "Про мову". Новинский уверен, что закон будет отменен.
7 — От авторов учебников по истории Украины требуют называть войну на Донбассе гражданским конфликтом.
Министр Гриневич:
"Например, вчера одному из моих коллег, автору "Новой истории Украины" – учебника для 11–го класса, который уже получил гриф министерства – позвонили и сказали: "Вы должны изменить в вашем учебнике "русско–украинская война" на "гражданский конфликт". Когда он сказал: "Я никогда не буду этого делать и мой учебник уже получил гриф Министерства образования" – ему ответили: "Но сейчас ситуация идеологически меняется!"

Більше питань за посиланням https://www.facebook.com/mason.lemberg/posts/839738393079783

7

Коментарі

124.06.19, 12:05

    224.06.19, 12:56

    та ото ж

      324.06.19, 14:16

        425.06.19, 23:18

        Корупція є проблемою № 1, якщо розглядати Росію як невідворотну небезпеку типу землетрусів у Японії чи малярії. Типу з москалями й так усе ясно, але якщо ми будемо міцними, то не нападуть або витримаємо удар. У такому разі зруйновані землетрусом японські будинки можна розглядати як побудовані неправильно з розкраданнями матеріалів та іншими корупційними моментами. А війну з Росією — як помилку нашої "еліти" і взагалі нашого народу, бо допустили занепад армії й державних інститутів, особливо під час революційних подій.

          525.06.19, 23:23

          Це не означає, що боротьба з Росією стоїть на далекому місці. Це означає, що без корупції боротьба з Росією, як і з малярією, буде ефективнішою.

            626.06.19, 03:12Відповідь на 4 від Nech sa paci

            Корупція є проблемою № 1, якщо розглядати Росію як невідворотну небезпеку типу землетрусів у Японії чи малярії. Типу з москалями й так усе ясно, але якщо ми будемо міцними, то не нападуть або витримаємо удар. У такому разі зруйновані землетрусом японські будинки можна розглядати як побудовані неправильно з розкраданнями матеріалів та іншими корупційними моментами. А війну з Росією — як помилку нашої "еліти" і взагалі нашого народу, бо допустили занепад армії й державних інститутів, особливо під час революційних подій.З поразкою у боротьбі з коррупцією Україна виживе, а з поразкою у війні з рашкою України не існуватиме (а от корупціонери існуватимуть)

              726.06.19, 10:54Відповідь на 6 від Дождь!

              Із повною поразкою в боротьбі з корупцією Україна не виживе, бо в нас немає такої купи дармових ресурсів, як у РФ чи Саудівській Аравії. Зарплати будуть низькими, сильніші (в т. ч. розумніші) виїдуть з України, а слабші (пенсіонери і алкоголіки) програють остаточно.

                826.06.19, 10:58Відповідь на 6 від Дождь!

                Я трохи образно висловився, щось перебільшив — але ідея має бути зрозумілою.

                  926.06.19, 10:59Відповідь на 7 від Nech sa paci

                  Із повною поразкою в боротьбі з корупцією Україна не виживе, бо в нас немає такої купи дармових ресурсів, як у РФ чи Саудівській Аравії. Зарплати будуть низькими, сильніші (в т. ч. розумніші) виїдуть з України, а слабші (пенсіонери і алкоголіки) програють остаточно.З корупція вбиває економіку, але не знищує країну. а рашка знищує країну, але не корупцію. До того ж, розкажи мешканцям в прифронті, що страшніше - чинарь, який бере хабарі, чи "прихід" при обстрілах

                    1026.06.19, 22:54Відповідь на 9 від Дождь!

                    Розкажи деяким мешканцям, чому вони хотіли до Росії. І більше половини таких мешканців скаже, що хотіли "пенсії, як у Криму".

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна