хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Дзвіночок з Германії...

Щойно отримав дзвіночок від незнайомої людини з Германії.. Хоча, незнайомий він тільки по факту, а насправді таке відчуття було, що це давній друг телефонує, просто ми давно не спілкувались, і я не впізнав його відразу.

Він представився Русланом з сайту гостинності, сказав що читав мій блог, і про мою подорож по Росії читав, і що він дуже радий, що я така людина, яких у світі мало, і що нам потрібно об'єднуватись. Він багато розповідав про себе... наче просто як добрий сусід сусідові, що давно не бачились, а тепер треба помінятись новинами - про дружину, про родичів, про свої плани та мрії.

Я не встигав вставити свого слова - переважно слухав, щось запитував уточнююче, десь додавав власних реплік, а іноді просто слухав, з широченною посмішкою від щирої радості, наче з рідною душею поєднувався (-:

Він розповів, що збирається в самостійну подорож по Росії та буде заїжджати до України - спочатку зупиниться у Львові, а далі сподіваюсь їхатиме через Дніпропетровськ. Дуже хочеться, щоб він зупинився тут, у мене в гостях... Бо я давно вже мріяв зустріти у себе вдома гостя з іншої країни, показати йому наше місто так, як я сам його бачу, познайомити з цікавими людьми, дати можливість прийняти участь в якійсь події... Ух! Якщо так трапиться - це ж буде супер!

Він казав, що таких людей - відкритих, добрих, з вірою у світле майбутнє і прагненням самім це майбутнє творити - мало. А я відповідав, що насправді таких людей достатньо, і мав на увазі практично всіх своїх друзів, бо вважаю, що мене оточують саме такі люди! (Звісно, я пам'ятаю про свою наївну доброзичливість до усіх, але це зовсім не означає, що я не правий!!!) (-:

А що найкрутіше - що на цю подію не потрібно буде чекати довго. Він вже буде тут наприкінці місяця!!! Ура! Ура! Ура!!!

...

P.S. А ще він запросив мене до себе в гості, сказав, що я можу розраховувати на його гостинність... І тепер можна навіть не сумніватись, куди я поїду цим літом - Європа, привіт! Я йду тобі на зустріч! Це дуже вчасно, бо зараз якраз такий момент, коли вже потрібно визначатись з планами на літо, і я був трішки розгублений - чи їхати знову на схід, чи спробувати засвоєння заходу (-:

Життя чудове, яскраве, і сповнене неймовірних приємних несподіванок!!! УРАААА!!!! (-:

5

Коментарі

115.02.11, 23:05

а почему Крик на фотке?

    215.02.11, 23:24

    Что-то меня настораживает такая быстрая дружба...И из Германии ли этот парень ???
    Есть очень мудрая пословица--если два человека встретились,значить одному из них что-то нужно...Я не песимист но реалист...

      315.02.11, 23:28

      Правильно - Ентузязісти всіх стран - об"єднуйтесь!

        415.02.11, 23:28Відповідь на 2 від Nazar42

        його номер починався з +0049 ... і розмова тривала півгодини... не думаю, що з мене можна отримати щось таке неймовірне, заради чого потрібно було б влаштовувати якусь "аферу"

          515.02.11, 23:33Відповідь на 4 від Ханік

          Если это реально так...то это конечно хорошо....У меня в Дюсельдорфе однокласник живёт уже наверное лет 15...и хотя он общительный...но с друзьями не общаеться...Может у тебя другой случай...

            616.02.11, 08:07

            Читаю и улыбаюсь, такой позитив с утра. Хорошие и добрые люди - такая редкость теперь. Все больше проблемных и озлобленных