Беляши
- 14.11.20, 20:19
0.5л води,
0.5 пачки дріждів(чи 11гр сухих),
3ст.л сахару, чайна солі,
3ст.л масла рослинного,
5-6 ст. муки - тісто(годинку підійти),
поділи його на 30 частин,
поділи його на 30 частин,
завертаєш у нього сирий фарш (600 гр.) із цибулею, перцем та трохи води.
Жаримо у маслі.
6
Коментарі
Гість: Мохнатая фея
114.11.20, 20:27
После 18:00 низя
Азмус
214.11.20, 20:46Відповідь на 1 від Гість: Мохнатая фея
ну тогда завтра..
Эйч
314.11.20, 20:47
плюс таки
Ще-б рецепт фаршу, будь ласка
Гість: Мохнатая фея
414.11.20, 20:54Відповідь на 2 від Азмус
Договорились
Madam Fox
514.11.20, 21:07Відповідь на 3 від Эйч
На пів кіла домашньої ковбаси, дві цибулини , перемелюєш в м"ясорубці,
добавляєш сіль і перець, і в бой
Эйч
614.11.20, 21:13Відповідь на 5 від Madam Fox
За домашню можу більш детальніше:кіло сала, кіло м,яса,
часнику багато
перцю чорного багато
цибулю сам їж
Кишок багато
Крутиш до рання
Печеш в пічі
Заливаєш смальцем
і таки горілки багато бо то не по нашому, ковбасу просто так їсти
Madam Fox
714.11.20, 21:19Відповідь на 6 від Эйч
Ідеш вранці на базар до провіренеї бабусі, купляєш сиру ковбасу,
і ось тобі і фарш!
...горілку краще градусів п"ятдесят, -провірено
іде то шо нада під такі біляші
Madam Fox
814.11.20, 21:21Відповідь на 7 від Madam Fox
*провіреної
Эйч
914.11.20, 21:25Відповідь на 7 від Madam Fox
та ніфарш до ковбаси треба самому робити, своїми шахтарськими руками, і кишки самому чистити і мити, щоб були прозорі, як презерватив
і горілку свою, і соточку, а може й чотири, і помідорчик бочковий і вірус йде на тудой
Гість: DANAH
1014.11.20, 21:25
сегодня хотела как раз беляшиков . только у меня рецепт на молоке .