Сєня, поверни підписні листи!

«Кілька тижнів тому поставив свої підписи під вимогою відставки голови Верховної Ради та вимогою відставки генерального прокурора. І ці підписи, як і самі підписні листи, «кудись» пропали. Чомусь їх в апараті Ради не зареєстрували. Я вимагаю, щоб підписні листи з вимогою відставки спікера і генпрокурора були зареєстровані, як і було обіцяно при підписанні », - написав пан Доній.Він також закликав голову фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка, як одного з ініціаторів збору підписів за відставку Володимира Рибака та Віктора Пшонки, пояснити, що сталося з підписними листами, і чому вони не зареєстровані.



Крім того, Олеся Донія дивує той факт, що під вимогою про відставку спікера і генпрокурора підписалися, за його даними, тільки 165 депутатів від опозиції при тому, що 182 депутати заявили про свою опозиційність.У зв'язку з цим, на думку нардепа, ініціатива пана Яценюка щодо нового збору підписів за відставку Кабінету Міністрів є дивною, при тому, що попередні подібні акції не були доведені до кінця.

Від себе: коли ми приносимо заяву у буд-яку державну установу, міліцію, до суду і таке інше, ми обов"язково наполягаємо поставити "вхідний" і зареєструвати у прошитому журналі. Тоді є впевненість, що відповідь буде надано (зроблено не буде, але відповідь напишуть)... ФАКТ! Якщо підписні листи були, то чому їх не передали і не зафіксували документально акт передачі? Сєня, віддай РигиАналам їхні брудні гроші і поверни підписні листи! poka

А Кличко - молодець!

Кличко молодець! Я це кажу цілком щиро!

Ми повинні вміти бачити не тільки недоліки наших ворогів (вони явні), але й недоліки "друзів", "однодумців", "соратників".

Так само треба вміти визнавати і позитивні для України ДОСЯГНЕННЯ (навіть ворогів, не говорячи вже про  тимчасових спільників, соратників-однодумців)

СЬОГОДНІ       01.03.2013 09:00
Прес-служба Президента України Віктора Януковича
Глава держави підписав Закон


Президент України Віктор Янукович підписав Закон №29-VIІ «Про внесення зміни до статті 47 Регламенту Верховної Ради України». (ТИСНИ)

Я вважаю, що саме "УДАР" (17-денним блокуванням ВР) і не без допомоги авторитетного впливу лідера цієї партії Кличка, домоглися голосування, а згодом і підписання даного закону. 

Це маленька перемога всіх опозиційних сил. 

І повторюся, А Кличко - молодець!

“Роксоланія” для ВАРТИ!

Зробить із чорного біле
народ цей, із правди —
неправду,
Прагне, аби із небес падала
манна йому.
Що ж поробляє, спитаєш,
єврей у славетному місті?
Що виробляє той вовк
серед отари овець?
Славні міста у заставу дає,
позичає всім гроші,
З них же проценти дере,
сіє усюди нужду.
Наче той шашіль, що
точить могутні дуби
поступово,
Чи оті черви, що вмить все
перетворять у гниль,
Мовби тихесенька п’явка,
що кров п’є людську невідчутно
Й силу, й життєвий запал
нишком в людей відбира,
Як ось іржа роз’їдає залізо,
а міль одежину,
Так і нероба-єврей нищить,
руйнує усе.
Безліч приватних маєтків
не раз зруйнував
хитромудро,
Часто й державне майно
нищив цей спритний лихвар.
Розуму вчились, хоч пізно,
обдерті євреєм монархи,
Прийде в державу єврей —
стогне печально вона.
Стріне державу це лихо —
лежить, наче тіло безкровне,
Крові і сили тоді зовсім
у неї нема,
Отже, чумою цією гордуй,
моя Таліє мила...

(“Роксоланія”, 1584 автор: Себастіян Фабіан Кленович (пол. Sebastian Fabian Klonowic) (1545, с. Сулмержиця, поблизу містечка Каліш, Польща, — 12 серпня 1602 м. Люблін) — польський поет, композитор, викладач Академії Замоської, симпатик Реформації та Русі-Роксолянії. Писав латиною, а згодом польською, відповідно спочатку довший час мешкав у Львові, в Україні, згодом оселився у Любліні ще мешкав в Замосць.. Переклад з латинської Віталія Маслюка)

"В II й III ст. по Хр. для України прийнялася назва Роксолянія від пізнішого поселення іранського племени роксолянів. Цієї назви залюбки вживали в козацькі часи для підкреслення окремішности й автохтонности українського народу або для відрізнений Руси-України від Руси-Московії.

Назва Русь на означення України вживається не тільки в литовсько-руських літописах XIV—XVI ст., але й за козацьких часів, коли назва Україна вже широко прийнялася. Б. Хмельницький хотів визволити ввесь »руський народ по Вислу«, в гадяцькому договорі гетьмана І. Виговського 1658 р. Україну названо »Великим Князівством Руським«. В інструкції гетьмана     П. Дорошенка (1670) згадується теж »руський православний український народ«. І чужинці, як, напр., Павло з Алеппо (1654), називають Україну Руссю, а українців русинами або русами, відрізняючи їх усюди від москвинів, яких аж до початків XVIII ст. знали тільки під назвою москвичів, москвинів або москалів, а їхній край під назвою Московія."

витримка З ЕНЦИКЛОПЕДІЇ УКРАЇНОЗНАВСТВА — I
(Мюнхен — Нью-Йорк, 1949, Т.1, С.12-16.)


Увага. Є можливість "заробити"... ))))))))) ! (оновлено)

Щойно телефонує знайома і запитує: "Юль, ти все знаєш. Яка завтра акція біля "Українського Дому" (бувшого музею лЄніна)? ... бо ДУЖЕ багато людей збирають на 8 год. 45 хв. , запропонували заробити....(оплата погодинна)"....

Як акція? А я нічого НЕ ЗНАЮ!???

Відразу до інтернету.

Читаю: "В день саммита оппозиция проведет марш протеста" http://glavcom.ua/news/112953.html

В понедельник, 25 февраля, в день проведения в Брюсселе саммита Украина-ЕС, центральными улицами Киева пройдет марш протеста «Киевляне против политических репрессий!».

Об этом сообщает пресс-служба БЮТ.

В мероприятии, которое начнется в 10:00 часов, примут участие председатель Политсовета Объединенной оппозиции «Батькивщина» Александр Турчинов и народные депутаты от оппозиции.

По окончании марша на Майдане Независимости состоится митинг и пройдет символический перфоманс.

ТИСНІТЬ, ДЗВОНІТЬ  і заробляйте rofl

Vetal Lusenko
*М И Т И Н Г !!!М И Т И Н Г
*М И Т И Н Г !!!М И Т И Н Г
*НУЖНЫ ЛЮДИ на МИТИНГ - 25-го февраля
*Стоим 3 часа...Оплата 45гр
*Сбор на 8-40- Возле УНІАН...Хрещатик 4
*Втупаем-http://vk.com/club45386208
*Детали-0938437429-или в ЛС
1
сегодня в 14:32

Vetal Lusenko
СРОЧНО!!!!СРОЧНО!!!!СРОЧНО!!!!СРОЧНО!!!!
МАСОВКА!!!МАСОВКА!!!МАСОВКА!!!МАСОВКА!!!
НуЖны ЛюдИ на МАСОВКУ 25 Февраля,
Работать с 9-30 до 11-30,(ВОЗМОЖНО С ПРОДОЛЖЕНЫЕМ)
СБОР: 8-30. Возле УНІАН...Хрещатік 4
Оплата 30 грн за 2 часа!!!!
Запись в ЛС--АБО--0938437429
Втупаем в групу-http://vk.com/club45386208
вчера в 16:19


Якщо на цьому фото хтось із товариства ГП ЮВТ себе впізнав, вибачайте, я ж Вас в обличчя не знаю...lol


Післямова: Я ТАК РОЗУМІЮ, В ЕВРОПУ МИ ВЖЕ НЕ ЙДЕМО!???

Дякую вам!

Шановні Друзі, учасники товариства і постійні та випадкові читачі...

ВАРТА  потрапила до ТРІЙКИ лідерів найпопулярніших товариств.

Вітаю всіх і ДЯКУЮ за Вашу активну громадську позицію, небайдужість до минулого і сьогодення України. За кожну цеглинку, яку Ви закладаєте у міцний фундамент майбутнього Вільної, Незалежної, Самодостатньої і Сильної України! 

 

С днЬОм сАвЄцкАй армії, праЦівниЄ!!!

На початку 1918 року більшовицькі війська ринули в Україну, захопили Крим. До речі, саме 23 лютого (!) 1918 року більшовицькі сатрапи без суду розстріляли в Криму очільника Кримської національної директорії, одного з керівників кримськотатарського національного руху Номана Челебіджихана.

 А що відбулося в Петрограді 23 лютого 1918 року? Саме в цей день, коли нібито в «героїчних боях» зародилася Червона армія, більшовицький ЦК ухвалив рішення підписати мирний договір із Німеччиною та її союзниками. Згідно з цим договором, РосЄя втрачала Естляндію, Курляндію, Ліфляндію, Литву та Польщу. У Закавказзі під владу турків відходили Карс, Ардаган та Батумі. Більшовики зобов’язані були вивести свої військові частини з Фінляндії, України та Аландських островів. Радянська Росія зобов’язана була демобілізувати свою армію, перевести її на становище мирного часу. Так що можемо вважати 23 лютого днем капітуляції більшовиків перед колишніми противниками расЄйської "держави" в період Першої світової війни.

Можливо, для когось "КАПІТУЛЯЦІЯ --- ЦЄ БОЛЬШЄЄ ЧЄМ ПАБЄДА!"

Я, принаймні, знаю таку категорію населення не зовсім традиційної орієнтації!

Отже: С днЬОм сАвЄцкАй армії, праЦівниЄ!!!


А так виглядав Київ у БЕРЕЗНІ 1918 року. Це Хрещатик і армія ....але  тільки чомусь НІМЕЦЬКА!

От сиди тепер і міркуй: яким місцем Київ, Україна, Українці до того свята нетрадиційних ОБКАПІТУЛЯВШИХСЯ ПЄРЄМОЖЦЄВ !?


Свято рідної мови відзначили презентацією "мовного закону"

21 лютого - Міжнародний день рідної мови, в Україні відзначили презентацією проекту Закону "Про функціонування української мови як державної". Ініціатори законопроекту - свободівці - переконані, його нормами захистять право українців на комфортне життя.

" Російська мова не є місцевою, російська мова не є малопоширеною, крапка. І захисту в нашій державі не потребує жодного. А цей Закон оперує блискучим поняттям титульної нації, в Україні титульною нацією є "їхня величність" українці, і вони в абсолютній більшості, ми - є державотворча нація від тисячоліть," - сказала народний депутат, фракція "Свобода" Ірина Фаріон.

“Я думаю, що не треба говорити про ніякі точки неповернення. Українська мова – жива. Якщо ми хочемо її знищити…По-перше - це неможливо, тому що, якщо це не вдалося Гітлеру і Сталіну, то цим людям, які намагаються зробити це зараз - це просто смішно. Це абсолютно клоунські спроби”, - вважає президент Києво-Могилянської академії Сергій Квіт.


Сьогодні біля КМДА (Київської мерії)

Мітинг активістів - киян біля КМДА ( мерії Києва) з приводу безчинств у Гостинному дворі, а також проти передачі внутрішнього двору Гостинного "укрреставрації"


Гундяївщина

Всі пам"ятають, хто такий Анатолій Кашпировський?

Я коли побачила це, не повірили власним очам....Тому даю посилання на

ОФІЦІЙНИЙ САЙ КАШПИРОВСЬКОГО (ТИСНИ)



Війна з ВИШИВАНКАМИ ))))) (оновлено)

"Батьківщина" й "Свобода" прийшли в Раду у вишиванках і побудували барикаду зі стільців... Регіоналам вишиванки не сподобались.nini



Я взагалі відмовляюся розуміти орду яничарів і хазарів...

За свідченням Геродота, на території України орнаментований вишитий одяг існував у скіфську добу. З виробів, знайдених у курганах Чортомлик, Солоха, Товста Могила, дізнаємось, що скіфи для виготовлення одягу користувались тканинами з візерунками, також оздобленими аплікаціями та вишивкою. З найкращих пам’яток золотого шиття на території України вважається вишивка, датована I ст. н.е. Перша вишивальна школа була організована в ХІ ст. сестрою Володимира Мономаха – Ганною. Тут дівчата вчилися вишивати не тільки нитками, а й золотом та сріблом. У ХVІ – ХVІІ ст. популярність мали майстерні в Києві, Чернігові, Корці, Львові. Вишитий одяг можна побачити на середньовічних українських іконах (ікона з Луцька – Волинська Божа Матір).

Якщо ВИШИВАНКИ пережили сотні поколінь і десятки років окупацій, то як ці тварини незрозумілого походження збираються їх заборонити зараз???

"Регіонал" Віталій Журавський вважає, що депутати, які прийшли у Верховну Раду у вишиванках, порушують регламент. rofl rofl rofl

Тобто: голосувати чужими картками можна, а у вишиванках ходити ЗАСЬ! vkaske

Народний депутат від ВО "Батьківщина" Анатолій Гриценко висловив свою особисту позицію так: "Мабуть, знову нариваюся, але... Вважаю, що депутати у вишиванках в залі пленарних засідань Ради – то смішно, несерйозно, прояв неповаги до законодавчого органу"

А от Народний депутат України Олександр Фельдман підтримує тих депутатів, які ходять до Верховної Ради України у вишиванках і не збирається знімати свою кіпу:  "Носіння вишиванки, як елемента національного костюма українців і як національний символ - не можна навіть порівнювати з носінням футболок і джинсів. Тим, хто не розуміє різницю між традиційними символами і продукцією легкої промисловості, краще взагалі не міркувати на ці теми."

Хтось за Яцика коментував!!!??? Відповідь Фельдмана зрозуміла. Одні євреї залишаються євреями...іншим "за певних обставин" вигідно побути Українцем! Реакція на слова Гриценка покаже, хто під стільцями ВР гадив...