Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Обезголовлювачів Сталіна випустили з-під варти на поруки партії

Жовтневий районний суд Запоріжжя випустив з-під арешту членів ВО "Тризуб" на поруки народних депутатів від "Нашої України".

Про це повідомляє УНІАН.

На початку сьогоднішнього суду народний депутат і заступник голови політради "Нашої України" Андрій Парубій передав звернення від свого імені і ще трьох народних депутатів-однопартійців про взяття на поруки усіх ув'язнених "тризубівців".

Депутати зазначили, що в залі присутні двоє підсудних, яких випустили на поруки раніше, і їхня присутність "є підтвердженням того, що вони не будуть уникати слідства".

За словами Парубія, суд взяв до уваги його аргументи та прийняв рішення відпустити підсудних під підписку про невиїзд.

Водночас депутат зауважив, що самі причини затримання і суду у цій справі - надумані: "Замість того, щоб не допустити незаконного встановлення пам'ятника Сталіну, винному в організації геноциду українського народу, та покарати осіб, які незаконно встановили цей пам'ятник, правоохоронні органи заарештували та звинувачують патріотів, які спробували провести демонтаж цього ідола".

Легенди і міфи про Сталіна в Запоріжжі

Нагадаємо, що в березні 2011 року прокуратура Жовтневого району Запоріжжя затвердила обвинувальний висновок у кримінальній справі про умисне пошкодження та знищення майна Запорізького обкому КПУ - погруддя Сталіну - порушеній проти дев'яти осіб.

До сьогоднішнього дня семеро обвинувачених залишалися під вартою в Запорізькому слідчому ізоляторі.

Як повідомлялося, 28 грудня 2010 невідомі відрізали голову пам'ятнику Сталіну, встановленому в травні минулого року на території обласного комітету КПУ. У той же день відповідальність за це взяла на себе організація "Тризуб".

Обезголовлення силумінового Сталіна (ВІДЕО)
http://www.youtube.com/watch?v=RlmbIZfffNg&feature=player_embedded


Кількома днями пізніше невідомі підірвали даний пам'ятник, завдавши значних збитків будівлі обкому КПУ. Відповідальність за знищення пам'ятника взяла на себе невідома організація "Перше січня". Жодних затриманих у цій справі досі немає.

У перші дні 2011 року за підозрою у відрізанні голови погруддю Сталіну міліція затримала 9 осіб, серед яких члени організацій "Тризуб" і "Свобода". Двох із них пізніше відпустили під підписку про невиїзд.


http://www.istpravda.com.ua/short/2011/04/13/35764/
21

Коментарі

113.04.11, 18:58

Ну й добре!

    213.04.11, 19:08

    оштрафовать на двухкратную стоимость восстановительных работ и выпустить

      313.04.11, 19:23

      Невже совість у правоохоронців прокинулася?

        413.04.11, 19:33Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        Невже совість у правоохоронців прокинулася?Як може прокинутися те, чого апріорі неможе бути!?
        Там просто немає складу злочину! Хлопці знищили те, про що комуністи говорили як таке, що не є пам"ятником. Вони трошки пошкодили "оздоблення будівлі", саме так комуна обізвала свого ідола.....
        Штраф....( допоможемо хлопцям сплатити???)

          Гість: front242

          513.04.11, 19:43

          Добрі новини. Дякую

            Гість: RealSam

            613.04.11, 20:02

            Це доба новина .... Але ж суд триває. Якщо їм намагаються пришити вибух, то думаю, ніц не вийде, якби були докази їх причетності - вже б давно комуняки підняли дику вонь про "страшних бандерівців". Їм інкримінують пошкодження фасаду? Так за це правопорушенння - штраф і все... Можливо випустили тому, що бояться - скоро можуть почати відрізати голови живим сталіністам, а не тільки пам'ятникам... Подібні судилища сприяють збільшенню ультра-націоналістів... Я не прихильник настільки радикальних методів, але ж знайдуться і прихильники. Вони хочуть повторення Холодного Яру? Значить отримають.... І вся провина за невинні жертви буде на совісті комуняк...

              713.04.11, 20:09Відповідь на 6 від Гість: RealSam

              Друже! Влада перелякана! Вони отримали країну, де більше немає "бидла", де щодня, завдяки і їх власним "зусиллям" люди починають прозрівати... "Покращення життя вже вчора" не наступило ні для заходу, ні для лояльного до ПР сходу! І це починає об"єднувати громаду!!!
              Слава Україні!

                813.04.11, 20:12Відповідь на 2 від Arigato

                оштрафовать на двухкратную стоимость восстановительных работ и выпустить Точно. Дати гіпс їм і заставить ліпити бюсти вождя. І хай комуністи встановлюють їх собі на могилки.

                  Гість: RealSam

                  913.04.11, 20:15Відповідь на 7 від Julia Taneta

                  Героям Слава!!!!
                  Головним недоліком теперішньої ситуації є масова розчарованість людей у всіх політиках без розбору... Але ж "покращення" заставить народ задуматись хто є хто, і що далі робити.... Надіюсь, це - http://blog.i.ua/community/3062/684558/ - щось серйозне...

                    1013.04.11, 20:15Відповідь на 8 від дТОЛЯізХорола

                    оштрафовать на двухкратную стоимость восстановительных работ и выпустить Точно. Дати гіпс їм і заставить ліпити бюсти вождя. І хай комуністи встановлюють їх собі на могилки.Дайошь кожному комуністу по вождю!!!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна