хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Проти грабіжницьких тарифів

http://sna.in.ua/?p=7972 У вівторок 22 березня Громадська кампанія «Марш патріотів», що входить до складу Соціал-Національної Асамблеї, провела пікетування Житомирського обленерго, з вимогами націоналізації енергосистем країни та зупинення підвищення тарифів. Цікавинкою акції стало те, що активісти кампанії спробували пройти у будівлю обленерго з проханням підзарядити телефон, охоронці, які миттю з’явився перед дверима та заблокували їх, повідомили, що робочий день вже закінчився, хоча на годиннику була 16:30 і запропонували активістам підзарядити телефон в будівлі облдержадміністрації. Під час розмови було видно що персонал помітно нервує, а в середині будівлі зібрались близько 15 чоловік міцної статури готуючись очевидно «відбити народну атаку».

«В ситуації, коли з екранів телевізорів, газетних шпальт нам кажуть трохи почекати, і ви відчуєте на собі користь від реформ, люди працюють хто, де і як може в той же час, очільники обленерго спокійнісінько йдуть собі додому. І це при тому що центральна частина міста протягом 2 годин знаходилась без електроенергії», – розповів один з організаторів акції Руслан Коцюбинський. Андрій Поліщук, учасник акції каже, що українці не допустять такого знущання і наступного разу візьмуть з собою більше електроприладів. «Думаю, олігархи не збідніють, якщо віддадуть декілька кіловат на потреби трудового народу, адже вони й так жирують за його кошт, тож колись доведеться розплатитись награбованим і краще це зробити в запропонований спосіб», – наголосив Андрій Поліщук.

Нагадаємо, що в результаті двоетапного підвищення тарифів, електроенергія для міського населення зросте до 67 коп. за 1 КВт/год, а для сільського населення — до 62 коп. за 1 кВт/год.

7

Коментарі