Профіль

Cosmopolit

Cosmopolit

Україна, Харків

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Останні статті

Прохання допомогти

  • 06.05.19, 21:46

Важливий ЗАКЛИК до всіх свідомих українців - на Батьківщині та за її межами!

Прохання допомогти зібрати підписи до німецького парламенту.

У Бундестагу зареєстрована петиція про міжнародно-правове визнання Голодомору 1932-1933 рр. як Геноциду проти українського народу.

Це надважлива ініціатива нашої громадськості (Natalija Tkachuk), яка може допомогти вітчизняній дипломатії досягти цю важливу мету.

До 27 травня потрібно набрати 50 тисяч голосів для того, щоб документ міг бути розглянутий німецькими депутатами і винесений на голосування.

Важливо, що підписати може БУДЬ-ЯКА людина у будь-якій точці земної кулі. Ця процедура займе у Вас максимум 5 хвилин:

1. Зайдіть за посиланням на сторінку Бундестагу, де розміщена петиція: 
https://epetitionen.bundestag.de/…/_…/Petition_89118.nc.html

2. Натиснить значок «підписати» (“Petition mitzeichnen”)

3. Натиснить світлосірий значок «Реєструюся вперше» ( «Ich bin neu hier”)

4. Внизу сторінки з‘явиться анкета, яку потрібно заповнити (е-мейл, придумати пароль, ім‘я, прізвище, адреса, місто, країна).

5. В анкеті, де в полі зазначається фраза «optionale Angabe» -заповнювати необов‘язково.

6. Під останнім рядком «телефон», розміщуться два квадратики, які потрібно виділити.

7. Якщо Ви хочете заповнити анонімно, то поставте у самому низу сторінки анкети значок напроти фрази - Ich mchte ohne Namen...

8. Натиснить головну нижню кнопку з надписом «Jetzt registrieren und mitzeichnen”

9. В кінці необхідно підтвердити вашу реєстрацію, перейшовши за лінком, який буде надіслано на вказаний вами при реєстрації мейл.

Ось і все. Ви підписали надважливу політичну петицію і заодно потренерувались у німецькій )

Було б здорово, якщо б ця заява з Вашою допомогою отримала дальше поширення і залучила нових співгромадян.

Зробімо на цих вихідних гарну справу для України та пам‘яті про мільйони жертв Голодомору!

Покрокову інструкцію з вдячністю позичила зі сторінок Ruslana Radchukта Oleksandr Snidalov.

что там мама говорила про хорошего мальчика?

  • 06.05.19, 14:51
Действительно, неплохой мальчик...кто бы спорил...
Сім квартир у Києві:(131,9м2);(254,5м2);(198,6м2);(129,8м2);(284м2);(269,7м2);(91,9м2 у Великій Британії )
Житловий будинок 353,5м2!
Земельна ділянка 1200м2!
Чотири паркувальні місця:(20,9м2);(20,7м2);(16,1м2);(21,9м2)!
Два нежитлові приміщення(337,8м2) і (305,9м3)
Два автомобілі Land Rover i Mercedes Benz
Крім того дорогі годинники,цінні папери і акції,валюта в іноземних банках
І це все належить нашому новообраному Президенту Володимиру Олександровичу!
А ВИ ЦЕ ЗНАЛИ???https://public.nazk.gov.ua/…/98a80581-f9af-40ec-95c7-9283b6…

йдеться в дослідженні Центру контент-аналізу

  • 06.05.19, 13:47
Під час передвиборчої кампанії агітація за Володимира Зеленського широко використовувала фейки і конспіративні теорії, і стилістично це нагадувало російську пропаганду із залученням «фабрики тролів».

Про такі висновки йдеться в дослідженні Центру контент-аналізу, повідомляє Детектор М.

Так, за твердженням авторів дослідження, 73% голосів, які отримав Володимир Зеленський за результатами виборів можна пояснити телевізійним, а не онлайновим впливом.

«Прихильники обох кандидатів опублікували майже рівну кількість постів [у соцмережах] – ця пропорція (50:49) дуже відрізняється від результатів голосування (24:73). І це спростовує одразу два стереотипи про роль соцмереж у нинішній кампанії», – йдеться в дослідженні.

Як зазначають автори, половина передвиборчих постів у соцмережах від прихильників Зеленського (які мали хоч один коментар), лишалася без коментарів опонентів. Це створювало «інформаційні бульбашки», які змушують користувачів вірити у фейки. Натомість тільки третина постів прихильників Порошенка залишилась без коментарів іншої сторони.

Дослідження також показало «закінчення ери лідерів думок». Основний інструмент таких користувачів – достатньо довгі тексти. Роль лідерів думок була дуже вагомою у 2013-2015 роках, і зараз вони забезпечили команді Порошенка 80% всіх взаємодій з політичними дописами.

Натомість команда Зеленського спрямувала зусилля перш за все на користувачів, які не звикли читати топ-блогерів і потрапили до Facebook після блокування російських соцмереж, а тому успадкували тамтешній формат спілкування: або постити багато розважального контенту, або ж уникати публічності і висловлення особистих думок.

Для них команда Зеленського замість довгих блогерських текстів використовувала картинки і розганяла їх через групи у месенджерах і регіональні ФБ-групи підтримки кандидата.

«Взагалі, маніпуляції на користь Зеленського відбувалися цілком у «російському» стилі. Коктейль із фейків та конспірологічних теорій був дуже схожим на той, що використовувався під час президентської кампанії у США 2016 року. Зокрема, 4 із 6 найпопулярніших негативних меседжів про Порошенка були фейковими або принаймні дуже маніпулятивними. Чого не спостерігалося у критиці Зеленського», – йдеться в дослідженні.

Найважливішим меседжем автори називають поширення на сході та півдні України думки про підготовку фальсифікацій виборів. Серед версій у соцмережах просувалися підкуп, зрив роботи виборчих комісій, використання адмінресурсу, введення воєнного стану, підкидання наркотиків Зеленському.

Дослідивши передвиборчі пости користувачів соцмереж, автори дослідження виявили, що носії ліберальної позиції – прихильники дерегуляції, зменшення податків, ринку землі тощо – в 90% випадків виявлялися прихильниками Петра Порошенка.

Консерватори – критики ЛГБТ і фемінізму – дещо частіше трапляються серед виборців Порошенка, а їхні опоненти з модерним світоглядом – серед виборців Зеленського.

Серед патріотично налаштованих користувачів абсолютну більшість – три чверті – складав електорат Порошенка. Але понад чверть «патріотів» публічно підтримали Зеленського. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2019/05/05/zelenskyy_peremig_z_dopomogoyu_rozpovsyudzhennya_feykiv_ta_konspiratyvnyh_1565481

Интересное мнение

  • 06.05.19, 08:51

Такая у Бени победа с запашком получилась))

Инна Рогоза :Беня, конечно, гнида за гранью биологического исследования. Но я увидела ещё и кое-что другое - это интервью было истеричным выплеском желчи ,
проигравшего,  где-то там, за кулисами, лузера. Он злобно опустил всех, не оглядываясь на электорат обоих лагерей. Не стараясь уже угодить и с размаху бил наотмашь всех. Откровенно смеялся в лицо своим 75%-м, как человек, стоявщий на эшафоте с петлёй на шее. Значит - Порох его обскакал в договорняках с полит. партиями и с токсичным Беней никто не захотел связываться. Он молол самые больные вещи, которыми мог задеть всех - и вату, и патриотов и даже пятую колонну (насторожить уж точно). Это было не просто интервью. Или, во всяком случае - интервью далеко не победителя. Он открыл все карты, как человек, которому нечего терять. Он спалил и опустил всех - и Авакова (натравил на него пол страны) и какаду, злорадно показав, какое ничтожество он подсунул при помощи пропаганды. И признался - да, это была просто месть. Не хочу демонизировать беглого лузера. Мы разгребём всё, что он насрал в стране. Ещё далеко не вечер на этом празднике жизни. Но в морду я бы ему дала с восторгом. Просто из любви к процессу.