хочу сюди!
 

Лия

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Військова історія

        

   Цю історію мені розповіли воїни 8 полку спецпризначення. Подія відбулася на початку літа 2014 року, коли в добровольчих батальйонів було відсутнє важке озброєння.

                Спецназівці були у розвідці і лежали в дозорі біля річки Северний Донець, їх попередили по рації що, в  їх розташування направляються четверо айдарівців, через деякий час козаки з айдару з’явились, підійшовши до хлопців з вісімки, розповіли що, російський танк регулярно майже в один і той же час виїзджає на протилежний беріг річки і обстрілює їх.  Спецназівці попрохали айдарівців, відійти від них що б, не виказати їхню позицію і вони з порозумінням до цього віднеслись і десь пропали. Через деякий час хлопці побачили ту ж четвірку яка підтюпцем бігла до річки несучи в руках гумовий човен. Вони переправились через річку і розчинились у прибережному верболозі. Через деякий час дійсно з’явився ворожий танк і відкрив вогонь. І ось почалось саме  цікаве, було навіть смішно як би це не війна. Біля танка немов з під землі виросла згадувана четвірка, у двох з них у руках були ломи. Один боєць вставив свого лома у ведучий трак танка який почав кружляти на місті скажено стріляючи з кулемета, другий господар лома вискочив на броню і позбивав всі триплекси і фактично засліпив екіпаж танка, а двоє інших айдарівців в цей час прилаштувавшись кинули в його дуло гранату. Як ви здогадуєтесь після вибуху гранати з детонував боєкомплект у москальського панцерника, і башню його відкинуло на декілька метрів.

       Ось яку дивовижну історію була мені розповіли козаки спецпризначеньці. 

4

Коментарі

18.01.15, 16:28

А зачем бить триплексы на танке, у которого через пару секунд оторвет башню?

Орудийный ствол и замок выдерживают мощность порохового заряда, который во много раз превышает мощность ручной гранаты. Граната не может разорвать казенную часть танкового орудия.

Насчет лома тоже сомнения берут. На моей фуре движок 550 л.с. Лом всунутый в колесо ее не остановит. На танке движок намного мощнее.

    Гість: gobseck

    28.01.15, 16:29

    бред укроповский

      38.01.15, 16:30Відповідь на 2 від Гість: gobseck

      бред укроповскийПочему? На войне всякое бывает. Вы что, кино про войну не смотрели? Не видели, как Рэмбо сбил вертолет камнем?

        48.01.15, 16:32

        Офигеть, откуда таких сказочников в прессцентр берут? Ладно трак разорвало, бывает. От лома ага щаз. Ну хрен с ним. Да можно ослепить машину разбив оптику. Но граната в стволе при закрытом затворе дала детонацию на укладку? Сколько в снаряде тола? И сколько в ргд? Значит снаряд детонацию не вызывает а пшикалка подорвала боеукладку в шасси машины? диверсионная группа пошла за речку с ломами имея на себе три пуда активногт веса? И два лома по 8 кило? Мозг зеленью порос? Такую херню в общий доступ класть? Или чем больше позорных фейков тем больше доверия армии? Удаляйте пока кто то из реальных фронтовиков АТО не увидел. ТАНК ВЫШЕЛ БЕЗ ПЕХОТНОГО ПРИКРЫТИЯ! ЩАЗ!

          58.01.15, 16:32Відповідь на 2 від Гість: gobseck

          Кстати, про те же ломы вопрос. Спецпризначенцы ломы все время с собой носили? Или им айдаровцы поднесли? А может быть ломы легко найти в прибрежном ивняке?

            Гість: gobseck

            68.01.15, 16:35

            кстати, трепло, а это что значит ?
            ....вставив свого лома у ведучий трак танка...ты хоть разницу между ведущими катками и траками понимаешь? Или "он" лом "вставил" рядом бегущему "патриоту" в это самое место ?

              78.01.15, 16:41

              "Месье понимает толк в извращениях" Везти с собой два лома, чтобы ими прибить танк - это вам не медведЯ с маваши гери завалить. А РПГ-18 уже приравнивается к тяжелому вооружению?

                Гість: Vlad-i-mir-ja

                88.01.15, 16:42

                Вы бы с таким же усердием кацапские фейки изобличали - цены вам не было бы.

                  98.01.15, 16:43

                  А лодку где спецпризначенцы взяли, а как берегли эту лодку от осколков во время обстрелов? А весла? Или кто-то это на себе тащил вместе с ломами? Или все это в большом количестве валяется на берегах северского донца?

                  А можно еще парочку таких историй? Я очень люблю такие истории.

                    108.01.15, 16:43

                    Сам придумал....
                    Молодец....

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна