Наш Форум

  • 20.05.09, 17:08

Заходьте на наш Форум, поспілкуємось!

http://ukrhromada.org/board/

Наше майбутнє за молоддю!

  • 20.05.09, 11:42

Якщо Ви хочете щось змінити в нашій країні, то все у Ваших руках! Майбутнє за молоддю!

Приєднуйтесь до Ліги молоді Української Громади і будемо діяти разом!

Найближчим часом планується:

- акції;
- флеш-моби;
- проекти з екології та здоров’я;
- участь у «Київській регаті-2009» 24 травня;
- участь у міжнародній весняній бізнес-конференції з менеджменту;
- екскурсія до екопоселення.

Якщо Ви бажаєте долучитися, пишіть: [email protected].

Рак можна вилікувати!

Україна потребує нових революційних технологій та обладнання для лікування онкозахворювань. Таким обладнанням може стати кібер-ніж, який вже успішно використовується в багатьох країнах, окрім України. Тому ініціативна група, яку очолив журналіст, член Української Громади Анатолій Шарій, оголосила про всеукраїнську акцію зі збору коштів на придбання цього обладнання.

Ми звертаємось до громадськості та журналістів з проханням сприяти в тому, аби донести до громадськості інформацію про те, що рак насправді можна перемогти! Ми не можемо не діяти, коли у нас є шанс на врятування хоч б одного людського життя! З онкохворобами справді можна боротися! Просто потрібно хотіти і вміти боротись!!!

Рахунок для перерахування коштів:

№ 26005230654101 в АКІБ «УкрСиббанк», МФО: 351005, отримувач: МГО «Українська Громада»; код ЄДРПОУ: 36336655 з поміткою: «на Кібер-ніж».

Webmoney:

U213998794369 – гривні
Z619299976862 – долари
E225064734366 – євро
R742092039423 - рублі

Нагадаємо, на сьогодні в Україні зареєстровано 960 тисяч онкохворих, близько 1500 з них щорічно помирають. За розрахунками спеціалістів, встановлення хоча б одного кібер-ножа дозволить щоденно рятувати до 23 хворих. Повна вартість такого обладнання (разом з облаштуванням необхідного приміщення, установкою, та навчанням персоналу) обійдеться в 10 мільйонів доларів.

Детальніше... 

Як підвищити ефективність інформаційної діяльності УГ

Ти класний  журналіст, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю або ІТ-спеціаліст, а ще й  до того маєш активну суспільну позицію? Тоді приєднуйся до нашої робочої групи.

Вже відбулося перше робоче засідання, на якому ми визначили наші першочергові завдання:

- вдосконалення інтернет-сайту Громади;

- створення соціальної мережі;

- створення інтернет-газети «Голос Громади»;

- сприяння висвітлення діяльності Громади у ЗМІ.

Наступне засідання відбудеться 18 травня 2009 року, де розглядатиметься питання стратегії нашої інформаційної діяльності та обиратимемо координатора групи.

Пиши: [email protected] 

Детальніше...

Науковцем бути престижно!

  • 05.05.09, 17:33

24 квітня відбулась перша зустріч наших науковців, які нещодавно організували робочу  групи з питань науки та інтелекту нації. Їх головна місія - сформувати нове покоління науковців з культом престижу інтелекту нації. Тобто, якщо ти талановитий, розумний та бажаєш працювати на благо нашої яскравої України, роби це! Пишайся цим!

Ми в змозі тобі допомогти! На чолі з координатором цієї групи - Уляною Лущик, формується алгоритм створення нової наукової школи.

Приєднуйся і тебе чекає:

- спілкування та обміну досвідом з молодими науковцями;

- зустрічі, на яких науковці ділитимуться історіями успіху та проводили своєрідний ярмарок ідей;

- база даних проблем і платформи для спілкування науковців різних галузей;

- Інтернет-, відео- та аудіо- конференції;

- а в майбутньому і українська наукова соціальна мережа.

На сьогодні одним з важливих завдань групи є поєднання наукових розробок з практичними результатами та вирішення питань захисту авторських прав науковців.

Чекаємо на тебе на наступній зустрічі робочої групи 19 травня о 18:30.

Пиши: [email protected]

Детальніше: http://ukrhromada.org/index.php?idm=1208800694&idn=1222698252

Вітаємо перших Членів!

Рівно за тиждень, з 10 по 17 березня 2009 р., більше 50 осіб подали заяви про вступ до нашої організації. З них вже 11 сплатили членські внески й стали повноцінними членами Громади.

Нагадуємо, для того аби стати членом Української Громади необхідно здійснити три простих кроки.

Як приєднатися до Української Громади

  • 17.04.09, 17:13
Для того, щоб стати членом Громади, потрібно зробити наступні прості кроки:

Крок 1. Подати заяву

Крок 2. Сплатити членський внесок

Крок 3. Направити копію документа про сплату внеску в Секретаріат Громади


Електронною поштою ми повідомимо Вас про прийняте рішення щодо Вашої кандидатури. Якщо рішення позитивне, то отримаєте офіційне повідомлення про прийняття в члени Громади та сертифікат члена Громади.

Приєднуйтесь!

Тепер Ви офіційно можете стати Членом Української Громади!

  • 17.04.09, 15:51
Створити робочу групу з питань моралі, визначити чіткий порядок ініціювання нових проектів, ініціювати проект «Інтелект нації» - це лише невеликий перелік з наших планів на найближчий період. Про це йшлося на другій відкритій нараді, яка відбулася в суботу, 11 квітня.

Доповідаючи про результати діяльності за минулий місяць, Голова Української Громади Ігор Шевченко зазначив: «Перше і найголовніше – це те, що запущена система членства. Тепер ви можете офіційно стати членом Громади. Я запрошую вас особисто приєднатися до нашої команди і прошу залучати своїх друзів та знайомих. Бо чим більше нас буде, тим більший ми матимемо вплив, тим ефективніше реалізовуватимемо все те, що плануємо, тим більшу суспільну силу ми матимемо».

Серед завдань:

·         необхідності розміщення на сайті Громади поданих заяв про вступ і щомісячної фінансової звітності;
·         взяття за основу порядку ініціювання проектів та громадської дії;
·         необхідності розробки типових форм підготовки нового проекту;
·         пільг для ініціативних студентів, які активно долучаються до проектів.

Ознайомитися з коротким звітом діяльності за 22 березня – 11 квітня 2009 р. можна тут.

Наступна нарада відбудеться у суботу, 16 травня.

Долучайтесь до наших Проектів!

  • 16.04.09, 18:03

На минулому тижні стартували два наших проекти.

«Я-Господар» - проект покликаний підвищити ефективність існуючих ОСББ (об’єднання співвласників багатоквартирних будинків) і будинкових комітетів; та сприяти створенню нових ОСББ (для мешканців новобудов) і будинкових комітетів (для мешканців будинків, збудованих до 1995 року).

Вже зроблені перші кроки  по проекту, створено Порадник для ініціаторів створення ОСББ та будинкових комітетів.

Детальніше про проект Ви можете дізнатися тут.

Якщо Ви бажаєте приєднатися до проекту пишіть на електронну адресу Тетяни Коробко, координатора проекту [email protected]

«Медова країна» – це перший пілотний проект, який діє за принципом «Свій до Свого по Своє» та реалізовується спільно із Товариством «Не Журись». За принципом якого, при одноразовому грошовому внеску, член товариства отримує приблизно 15-20 кілограм меду в рік на необмежену кількість років.

Детальніше про проект Ви можете дізнатися тут.

Якщо Ви бажаєте приєднатися до проекту пишіть на електронну адресу координатора проекту Анатолія Бублика - [email protected].   

Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у цих проектах!

Щоб організувати місцеву громаду достатньо п’яти осіб

  • 16.04.09, 16:11

Первинною ланкою організації може стати громада, яка нараховує не менше п’яти осіб. Такі громади мають бути в кожному населеному пункті. А там, де проживають більше ніж 10 тисяч осіб, кількість громад, необхідна для створення громади вищого рівня, визначається з розрахунку: одна первинна ланка громади на 10 тисяч мешканців.

Для організації такої розгалуженої структури необхідно не менше п’яти років. Але це необхідно зробити, якщо ми хочемо, щоб назва нашої організації «Громада» насправді відповідала суті.  

Загальне бачення розбудови та створення місцевих громад Української Громади було презентовано учасникам робочого засідання 13 квітня ц.р. Провів засідання член Правління з розвитку місцевих громад та розбудови регіональної структури Олександр Солонтай.

У засіданні взяли участь прихильники Української Громади, які зголосилися створювати місцеві громади, а також запрошені представники ініціативних груп територіальних громад Подільського, Шевченківського, Солом’янського, Дарницького районів м. Києва.

Детальніше про створення місцевих громад тут.