ще одна версія пропажі путіна )

Киев, Март 14 (Новый Регион, Константин Зельфанов) – «Думаю, ситуация с Путиным гораздо проще, чем все наворачивают. Он устал и решил снять стресс, – пишет на своей странице в «Фейсбуке» луганский блогер Сергей Иванов. –

По старинной русской традиции снятие стресса началось с пары бокалов пива, продолжилось баней, водочкой и пышногрудыми элитными бл…дьми, которых после тщетных попыток использования по назначению бдительные сотрудники ФСО утопили в дубовых кадках со студёной водой для окатывания или забили эмалированными, расписанными хохломским орнаментом шайками. В бане пьяный Путин в гневе сметал со стола снедь и пойло, бил себя кулаком в грудь, кричал «я ведь, бл…дь, тоже человек» незримому оппоненту, плакал, смеялся, играл в русскую рулетку с револьвером, из барабана которого бдительные сотрудники ФСО извлекли патроны, требовал принести ему то ядерный чемоданчик, то Владимирскую икону Божьей матери, то всё сразу. Ночь плавно переросла в утро. К обеду Путин снова начал плакать. Из близлежащего детсада, прямо с тихого часа, в баню привезли детей, которых он по очереди перецеловал в животы и немного успокоился. Детей ФСОшники топить не стали, но на всякий случай сымитировали самоубийство директора детсада, дежурного воспитателя и няни.

 Вечером Путин велел запрягать в Кремль, но затем передумал и решил слетать в Нерюнгри, чтобы поплавать с якутами в полноводной реке Чульман. На выходе из бани Путина бросило, и он уеб…лся о дверной косяк левой височной областью, набив выпуклую шишку. После рентгена (тело «ограбленного» рентгенолога с многочисленными ножевыми, без бумажника, часов и обручального кольца обнаружат только через две недели) Якутия была отменена, и Путина срубило. Весь третий день, с самого утра, Путин опохмелялся пивом в кабинете и почти не ел. Шишка приобрела багрово-фиолетовый оттенок. К вечеру он накачался пивом и, с трудом опьянев, что-то задумал, требуя привезти ему то овцу, то Кадырова, то обоих сразу. Бдительный Кадыров, видимо, что-то предчувствуя, был вне зоны действия сети. Разочарованный Путин уехал в Ново-Огарёво и скрылся в ванной. Спустя несколько минут он потребовал принести в ванную бумбокс и грейпфруты, после чего оттуда донеслись звуки льющейся воды и голоса Николая Расторгуева. Ещё через час Путин вызвал в ванную своего пресс-секретаря Дмитрия Пескова. Некоторое время из-за двери доносились невнятные монотонные звуки, затем послышался крик: - Запускай ее! – визжал Путин как недорезанная свинья. – И когда дойдет до этой фантастической ноты, где Расторгуев откусывает себе на хрен голову, я хочу, чтобы ты бросил этот магнитофон ко мне в ванну, твою мать! Через минуту по резиденции прокатилось затяжное расторгуевское «Ты неси меня река-аааа...», сразу за ним раздался глухой удар, и всё смолкло.

 Скелетированные останки Пескова будут обнаружены археологической экспедицией студентов Национального университета «Киево-Могилянская академия» в 2235 году. Тело Путина, через неделю после описанных событий по пьяни утонувшего в дубовой банной кадке, будет погружено в водный раствор формальдегида и с 2020 года будет доступно для обозрения туристам Кунсткамеры г.Санкт-Петербург (Финляндия)».

http://nr2.com.ua/blogs/RIA_new_region_ukraine/Bloger-Skoree-vsego-u-Putina-vse-nachalos-s-pary-bokalov-piva-92163.html

Почалося ???? В Москві переворот???

http://proua.com.ua/?p=7701

Как ранее сообщало наше издание, на улицах Москвы наблюдается передвижение военной техники… Слухи подтвердились. 
Москвичам удалось сделать фотографии подтверждающие данные факты. По словам свидетелей, танки прячут за тентовыми белыми грузовиками, которые были завезены под Кремль ранее… БТРы не особо прячут. Количество военных зашкаливает.

Источник: Слухи подтвердились! Танки и БТРы уже на Красной Площади (ФОТО) | ProUA.com.ua


А ОСЬ ЩЕ

Автомобильные трассы, ведущие в Москву, заполнены колоннами БТР, кртыми грузовиками и другой техникой, видимо, подчиненные внутренним войскам. В небе кружат военные вертолеты. В колоннах автобусах, также предположительно, находятся военнослужащие. Заняты трассы М2, М7, М8, М11, А103, А104, А106.

В районе Барвихи усиленно курсируют правительственные кортежи. Начался исход большого чиновничества.

В центре Москвы «разбросаны» группы чеченцев. Пока тихо.

Количество войск и техники неизвестно.

http://www.alter-idea.org.ua/v-moskvu-vvodyatsya-vojska-vse-ser-ezno/

на смерть путіна

  • 14.03.15, 21:55
Значить, коли я був зовсім маленький, то, як всі нормальні діти, не любив манну кашку. То вона зарідка мені була, то з ґудзами, і загаряча, і захолодна. Ну, не любив я манної каші! І мій дзядзьо, коханий дідусьо, на ті всі вереди казав: «Не будеш мене слухати – то будеш слухав псячої шкіри!» Очевидно він мав на увазі пасок з собачої шкіри, яким мала бути збита на квасне ябко моя нечемна дупця. А щоб закріпити той педагогічний урок, додавав: «А як не будеш їв, то прийде москаль і все тобі з’їсть!»

Боженьку, як я чекав того москаля, щоб він ту кашу зжер!!! Накликав. І от він приперся. Через 50 літ до мого дому, моєї України, і хоче зжерти не тільки нашу кашу, але й наше життя і наші душі.

Кожна нормальна людина, щоб не зійти з розуму від болю і втрат, що принесла нам війна, намагається спростити образ ворога, персоніфікувати його. От для мене та вража Росія – то Путін. І не тільки для мене одного. Дивіться, як нарід зхарапудився, як зайшла лиш чутка, що Путін вмер! Ті, що сповідують путінізм на кухнях – мовчали в кулачок, натомість противники того вилупка тішились, як дурний цьвочком. Бо ж мрія мільйонів і мільйонів людей здійсниться!

Що вже про ту смерть не фантазували, які гіпотези не вивершували. Але я думаю, що найприродніша і правдивіша таки моя. Я думаю, що Путін на люди не виходить, бо йому невдало зробили ін’єкцію ботоксу в лице. Пішла побічна реакція і ботокс з лиця перетік в голову. І тепер Путін в двері не влазить – голова заважає. Зараз у Кремлі заробітчани-таджики одвірки розширяють, щоб карликова голова на світ Божий вийшла.

А моя сусідка пані Стефа, каже, що Путіна від людей ховають, бо в нього сказ. Днями він покусав Дімочку Мєдвєдєва мало не до кості на дупі. Пані Стефі вірити можна, бо в неї племінниця дворнічкою в Кремлі робить.

Але, як практикуючий християнин, я засуджую радість і місцями бурхливе святкування від новин про смерть цього, з дозволу сказати, чоловіка. Ну, бо нащось Бозя вдихнула в нього безсмертну душу. Може, навіть, для того, щоб Януковича врятувати…

Але разом з тим, глибоко в душі в мене празник. Грають скрипочки, цимбали, а їм підспівують Бітли. А я співаю і складаю оди на смерть диктатора. От таке мені написалось:

Чорні хмари небо скрили,
полонину всю спалили,
а гуцулка чорно-біла,
йде на город яму брати,
щоби Путіна ховати...

От розумію, що то гріх тішитися смерті, чи хворобі чоловіка. Але нічого з собою зробити не годен. Душа співає. Та най він там вклякне вже, в тім Кремлі. А ще ліпше в Мавзолєї. І щоб москалі завше мали кого там покласти. Бо вони прийшли з далекого мого дитинства не казки розповідати, а життя наше забрати. Ліпшого не вартують. Амінь...

http://zik.ua/ua/analytics/2015/03/14/blog_martsynyaka_na_smert_putina_572091

успішна операція з пересадки - друге життя чоловікам?

Першу у світі успішну операцію по пересадці пеніса здійснили хірурги з Кейптауна (ПАР), повідомляє Washington Post cо посиланням на прес-реліз Стелленбосского університету.

Дев'ятигодина операція пройшла 21 грудня 2014 року. За декілька місяців пацієнт (йому 21 рік) повністю оправився від її наслідків: організм прийняв пересаджений орган, який адекватно виконує усі свої функції. Це другий випадок такої операції у світі, але тільки зараз лікарям вдалося добитися довгострокових результатів.

Пацієнтові, чиє ім'я не розголошується, три роки тому ампутували пеніс із-за ускладнень після обрізання (ця операція є важливим елементом обрядів переходу в Африку). Щорічно в ПАР близько 250 юнаків втрачають дітородні органи із-за обрізання.

Також повідомляється, що найскладніше було отримати згоду сім'ї донора органу. Перед похоронами лікарям довелося виготовити для нього модель пеніса з шкіри живота.

Пацієнт першої операції такого роду, проведеною в Китаї в 2006 році, відмовився від нового органу через десять днів після пересадки - через психологічну неможливість звикнути до чужого органу. Проте кейптаунський пацієнт вже живе статевим життям і, за словами лікарів, повністю задоволений результатом операції.


самі гарячі політанекдоти ) ОНОВЛЕНО

Пропоную вашій увазі 15 кращих анекдотів тижня.

1. Пишуть, у Путіна, можливо, інсульт.
Молитимемося за нього. За інсульт.

2. Україна, затамувавши подих, чекає похорони Путіна. Всім цікаво, як покладатиме вінок Янукович.

3. Зустріч Путіна з Назарбаевим і Лукашенко перенесена із-за його зустрічі з Каддафі і Чаушеску...

4. Донбас перетворився на маленьку Москву: кадировці і буряти, скажені ціни, усі один одного ненавидять і Путін їх президент.

5. "Вбивць" Нємцова заарештували в Інгушетії і вже доставили в Москву. Їм Москва сподобалася, вони до цього ніколи не були у великому місті.

6. Пізній дзвінок в двері Путіна :
- Хто там?
- Володимир Володимирович, це я, Ганна Дурицька, можна з Вами прогулятися по вечірній Москві?

7. - Необхідно посадити 25%% суддів!
- А чому так мало?
- Інших - розстріляти!

8. Путін, після розбійного грабежу Криму і шматка Донбасу, опинився в такій же ситуації, як батько Федір з "Дванадцяти стільців" після крадіжки ковбаси - в пориві жадності забрався на скелю, а злізти тепер не може і розумом остаточно поїхав.

9. Коли у Донецьку були проукраїнські мітинги, багато хто не йшов, говорив що у них робота і купа справ. Цікаво, як зараз у них з роботою і справами?

10 .Розмовляють два спостерігачі ОБСЄ:
- Ви знаєте, колега, мені здається, що жителі Донбасу дуже ненажерливі.
- Чому ви так вирішили?
- Я підрахував кількість путінських гуманітарних конвоїв, помножив на вантажопідйомність " КАМАЗа" - виходить, якщо росіяни везуть на Донбас продовольство, то на кожного жителя виходить майже по тонні продуктів.

11. Мабуть, тільки побачивши російські танки на вулицях Берліна, європейці серйозно замисляться - чи не ввести їм справжні санкції проти РФ...

12. Все, що треба знати про Донбас:
За той час, поки Звягільский (Фіма Кривавий Пухир) був власником шахти ім. Засядько, із-за порушення правил техніки безпеки, економії на вентиляції і надмірній інтенсивності вироблення, загинула більше тисячі шахтарів!
І саме ці шахтарі і їх сім'ї вісім разів підряд обирали Звягільскго нардепом ВРУ.

13. Ватажки ЛуганДона звинуватили в сепаратизмі козаків, кадирівців і бурятів, які створюють на окупованій частині Донбасу свої " республіки" : Новобурятію, Новочечню, Новокубань і інші...

14.Який день збираюся подивитися "КИСЕЛЬОВ-ТБ". І все виявляю малодушність, ніяк не можу. Це ж, як до вигрібної ями стрибнути...

15. У Кремлі прокоментували стан здоров'я Путлера :
"Володимир Володимирович зовсім не хворий - він гібридно здоровий


І наостанку музпауза: )




ДОБАВЛЕНО:

-Куме, а чому так довго в Кремлі не можуть показати світу Путіна?
-Бальзамують.

Пора б Пескову вже показати або Путіна або "Лебедине Озеро" - народ же хвилюється.

Коли вже і атеїсти почали молитися за смерть Путіна, Господь Бог не витримав...

І жило, падло, як сука - людей мучило, так ще і померти нормально не може!

Якщо Путін помер, то Медведєва поховають разом з ним... Вони адже Тандем!

У КАБІНЕТІ У ПУТІНА ЗНАЙШЛИ ВІЗИТКУ ЯРОША.
ПУТІНА ЗНАЙТИ НЕ ВДАЛОСЯ.

Україна не замерзнула, Київ не узятий, Донбас нікого не годує, Буряти добре смажаться, в РФ же.па з цінами, Путін пропав. Ватник як ти зможеш жити далі, без віри в мрію?

- Володимир Володимирович, знову Кадиров дзвонить. 
- Блін, скажіть, що я помер!

Говорять, Путін пішов на нерест. Весна ...

Регіонали за старою парламентською звичкою по сигналу Чечетова пішли самовбиватися....

Усе своє здоров'я Путін залишив на Аліні 8 Березня.

Зустріч Володимира Путіна з президентами Білорусі і Казахстану перенесена на 9, а може і 40 днів.

По моєму, Українці ще ніколи так не любили класичну музику...
не чекали з таким нетерпінням "Лебедине озеро" по усіх російських каналах...

Тим часом десь в москві Кобзон вже наспівує: "Опустела без тебя земля.".

Постійно включаю телик, чекаю Лебедине озеро. Баян приготований. Друзі підтягнуться. Народ чекає. Вова не підведи.

чергове самогубство?

Старший прокурор Малиновского района Одессы в субботу утром выпал из окна многоэтажного дома и погиб.


Об этом сообщили в отделе связей с общественностью Одесского облУВД.


"Около 5 часов утра в дежурную часть Малиновского райотдела милиции поступила жалоба от жителей дома 33-Б на проспекте Шевченко о том, что жители соседней квартиры затеяли ссору и своими криками мешают им отдыхать", - уточнил руководитель ОСО Владимир Шаблиенко.


Когда экипаж патрульной службы подъезжал к дому, в милицию поступило следующее сообщение: с 8-го этажа этого здания выпал человек.


"При осмотре тела погибшего сотрудники милиции нашли документы, которые засвидетельствовали, что при неустановленных обстоятельствах погиб старший прокурор Малиновского района Одессы. На место происшествия прибыла следственно-оперативная группа милиции, которая устанавливает причины и обстоятельства смерти работника прокуратуры", - подытожил полковник Шаблиенко.


Стоит отметить, что юрист 3 класса Сергей Мельничук был назначен на должность прокурора прокуратуры Малиновского района Одессы 8 июня 2012 года.


В пресс-службе прокуратуры области подтвердили факт смерти сотрудника прокуратуры, но подробности обещали сообщить позднее.

 

Источник в правоохранительных органах сообщил, что хотя основная версия следствия - самоубийство, по данному факту, скорее всего, будет начато уголовное производство по статьи 115 (умышленное убийство) УК Украины.


Сейчас на месте происшествия работают следственные органы.


http://gazetavv.com/news/incidents/1426327860-prokuror-malinovskogo-rayona-odessy-vypal-iz-okna-vosmogo.html

Коломойський і взятки

Контрольна комісія Верховної Ради звернулася до генпрокурора України Віктора Шокину з вимогою відкрити кримінальне виробництво по фактах хабарництва, викладеним головою Дніпропетровської облдержадміністрації Ігорем Коломойським.

Про це повідомив голова контрольної комісії з приватизації Борис Філатов в Facebook.

день числа "пі"

  • 14.03.15, 00:03
Сьогодні треба розв'язувати задачі, пекти пироги з зображенням числа "Пі" та водити навколо них хороводи. 
   День числа "Пі" відзначають по всьому світу прихильники математики і гіки (geek) - так американці називають "ботаників", людей, схиблених на комп'ютерах, схильних шокувати оточуючих підкресленою цікавістю до "незрозумілих" речей, зневагою до зовнішнього вигляду. 
   Це неофіційне свято придумав в 1987 році фізик з Сан-Франциско Ларрі Шоу, який виявив, що дата 14 березня, записана в прийнятій в США формі - 3/14 - співпадає з першими трьома цифрами числа "Пі", яке виражає відношення довжини кола до його діаметру. Крім того, 14 березня відзначають день народження творця теорії відносності Альберта Ейнштейна. На декількох "офіційних сайтах" Дня числа "Пі" приводяться рекомендації, як відзначити це свято. Їх автори радять, наприклад, спекти пиріг із зображенням грецької букви "пі" або з першими цифрами самого числа, розв'язувати математичні задачі й загадки, водити хороводи навколо предметів, пов'язаних з цим числом. 
   Можна спробувати використовувати число "Пі" як одиницю вимірювання. Наприклад, якщо вам 31 рік, то цього дня вам буде приблизно 9 "пі"-років. Деякі також рекомендують відзначати не тільки День числа "Пі", але і Хвилину - в 1.59 після полудня, коли дата і час утворюють перші шість знаків числа, або навіть секунду - 1.59 і 26 секунд, що дає вже сім знаків після коми - 3,1415926. 
   Число "Пі" виражає відношення довжини кола до її діаметру. Вперше перші цифри цього числа обчислив Архімед, який винайшов шляхом обчислення периметрів багатокутників, що поступово наближаються до кола, що це відношення знаходиться в інтервалі між 3 10/71 і 3 1/7, тобто рівно приблизно 3,14. Наступні покоління математиків поступово збільшували це число, роблячи можливими все більш точні обчислення. Сучасні комп'ютери обчислюють вже мільйони знаків після коми, проте кінця цьому числу не буде - скільки б не подовжували його, ніколи не можна буде сказати, що воно обчислене до кінця, за що його і називають ірраціональним, тобто, якщо розуміти це слово буквально, таким, що "знаходиться за межами розуміння". А значить залишається тільки святкувати.

прикольні пам’ятники України

Цікаві пам’ятники, які варто побачити своїми очима.

Після здобуття Україною незалежності скульптори нарешті змогли вдихнути на повні груди і творити, не обмежуючи себе в сюжетах і способах виконання. Поруч зі старими радянськими пам’ятниками, вулиці міст заполонили наповнені енергією, нестандартні, іноді досить кумедні і безглузді монументи.

Пропонуємо ознайомитись з сучасною творчістю наших скульпторів, чиї роботи ви можете зустріти і на вулицях свого рідного міста.

Пам’ятник водопровідникові в Черкасах

Скульптор Владислав Демйон створив цей монумент на честь 90-річчя місцевого «Водоканалу». Для виготовлення пам’ятника переплавили 26 старих чавунних труб. До речі, у цього водопровідника навіть є ім’я. Його звуть Дядя Вася.

Бердянськ. Жаба, яка душить
Цей 250-тикілограмовий бронзовий монумент встановлено в Бердянську. Він – втілення однієї з найпоширеніших серед людей вад: жадібності та заздрості. Цей порок зображений у вигляді жаби, обвішаної золотими прикрасами, мобільними телефонами та грошима. Ідея створення пам’ятника належить колишньому меру Бердянська, Валерію Баранову. А виконав його Микола Мироненко на гроші місцевих меценатів. 

Київ. Пам’ятник Літаюча корова

Один з найкумедніших пам’ятників столиці встановили в 2009 році. Зібраний він з різних підручних засобів: одноразових виделок, дроту і дерева. Виконав цю композицію відомий український скульптор Костянтин Скретуцький. Зустрітися з сонечком можна на вулиці Олеся Гончара.

 

Миргород. Свиня у калюжі

На Полтавщині взагалі свиней обожнюють. На території області розмістилося 6 скульптур, зроблених на честь цієї тварини. Але цю свинку створили зовсім не на честь нашого улюбленого сала. 13-тирічний учень школи прикладного мистецтва хотів своєю роботою нагадати людям, що зовсім не обов’язково вести себе як свині.

 

Пам’ятник галушок у Полтаві

Галушки з давніх давен займали центральне місце на столі української родини. З часом вони стали символом сімейного благополуччя і достатку. Увічнити це народне блюдо вирішили мешканці Полтави. А приурочили його відкриття до дня народження Миколи Гоголя, який не раз згадував галушки у своїх творах. Щороку біля монумента проходить свято полтавської галушки.

http://hronika.info/

Пісенька про те, що не сталося, але все ще може бути)

Музичний гурт "Дует імені Путіна" записав присвятив пісню Путіну. У пісні йдеться про те, що змінилося б у світі, якби президент Росії Володимир Путін помер, повідомляють Патріоти України