Екстримали — ахтунг!!! 17 серпня — день безкоштовних доставок

  • 16.08.12, 23:16

Завтра, (а це менш ніж за годинуhypnosis) в магазині екстримальної атрибутики діє акція — безкоштовна доставка на всі замовлення понад 40$ (мертвих американських президентів). За умовами магазину щоб взяти участь у акції необхідно зробити замовлення протягом 17 серпня. Оплату можна здійснити пізніше, необовязково одразу. При замовленні необхідно ввести код акційного купону — freedelaugust

Окрім представлених виробів в магазині можна замовити свій індивідуальний виріб за допомогою конструктора, або змінити вже існуючий

Екстримали — ахтунг!!!beer

Чи користуєтесь ви WebMoney ?

Нещодавно довелось відновлювати свій WebMoney акаунт.. З однієї сторони це виявилось непросто, хоча з іншої — зовсім нескладно. На фоні цього натрапив в неті на одну статтю, яка не втратила своєї актуальності і до сьогодні. Кому цікаво — переклад «Взлом і захист WebMoney»

23%, 3 голоси

31%, 4 голоси

23%, 3 голоси

23%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Закинута лабораторія вірусних захворювань у Києві

І так, багато хто уже начуваний про мою поїздку в Київ позаминулих вихідних, та все ж я вирішив пару слів про неї написати Здається, що може бути цікавого в банальній поїздці до Києва? Правильно, в банальній — нічого... Ну хіба музеї, культурні памятки і визначні місця, але ж то не для нас Тож було вирішено, що поїздка з самих перших хвилин має бути нестандартною — починаючи з добирання, і завершуючи відвідинами «визначних» місць.

Про добирання автостопом я уже писав, тож розповім тільки про «визначні» місця, що ми встигли відвідати. Першою в списку обов’язкових для відвідування місць була закинута лабораторія вірусних захворювань. Після недовгого гугління максимум що ми дізнаємось — це те, що сама лабораторія знаходиться на схилі Протасового яру, поблизу (а вірніше — на території) Київського науково-дослідного інституту епідеміології та інфекційних захворювань ім. Громашевського.

Детальніше про лабораторію

Textpattern 4.5.0 — доступна перша beta-версія

в сімействі CMS Текстпаттерн готується суттєве обновлення — бета версія Textpattern 4.5.0 доступна широкому загалу для тестування. Бажаючі можуть завантажити архів з мого блогу, або з офіційного сайту Textpattern.com Чому суттєве оновлення? Тому що до цього часу усі оновлення Textpattern версій 4.x.x носили чисто технічний характер і не були помітні для широкого загалу. Версія текстпатерна 4.5.0 відрізняється суттєвими змінами як і в технічному плані, так і в плані дизайну (що особливо радує). І хай це тільки бета-версія, та судячи з інформації на офіційній twiter-сторінці @textpattern вже до кінця серпня буде доступною фінальна версія. Розглянемо що нового у Textpattern 4.5.0 ?

Перший автостоп. Львів – Київ, понад 500 км за 3 гривні


Перший автостоп Львів-Київ

 Про автостоп чули усі, багато хто навіть успішно використовує цей вид пересування, хоча для більшості людей це залишається диковинкою. Навіть від багатьох своїх знайомих і друзів часто чуєш: «Автостоп — це круто, але я б напевне так не зміг» (хоча насправді, моє коло спілкування могло б ще й не таке). Та як я люблю казати — «на все є перший раз» і на автостоп в тому числі. Поки не спробуєш — не знатимеш, можеш ти це, чи ні. От і хочу поділитись розповідю про свій  
перший серйозний автостоп з Львова в Київ
.

Роупджампінг. 2000-й стрибок

Привіт! Давненько я сюди не писав... З того часу спливло трохи води і накапало новин :)

Крайньої поїздки на роупджампінг (17-18 вересня) у нас відбувся ювілейний 2000-й стрибок!!! Його випало здійснити учасниці з м. Хмельницький, Ользі Цимбалюк. Про те, як це відбувалось можна почитати у новинах сайту, а також переглянути відео.

Ну і фото з знаменної поїздки:

   

А найближча поїздка на роупджампінг планується на 8-9 жовтня. Велкам ;)

Свіжі фото-відео матеріали з роупджампінгу

Незважаючи на дощ, минулих вихідних таки відбулась поїздка на роупджампінг, і навіть погода до нас була сприятливою. Як це було, можна глянути по фото:

    

А також глянути кілька нових відео у нашому відеорозділі 

P.S. Найближча поїздка на роупджампінг відбудеться 27-28 серпня

В самом деле...

В действительности всё совершенно иначе, чем на самом деле 

(Антуан Дэ Сент Экзюпери)

Роупджампінг в Камянці-Подільському

Привіт!

І так, літо в розгарі, пора відпочинку на морях-океанах. Lviv RopeJumping club в цьому плані не вийняток, але перед традиційною поїздкою в Крим, ми організовуєм роупджампінг стрибки в Камянці-Подільському. Так би мовити, стрибки перед "літніми канікулами"podmig

Хто не знає, роупджампінг - це стрибки з статичних обєктів (мостів, скель, вишок, будівець) з використанням альпініського спорядження. В даному випадку стрибки будуть відбуватись в Камянці-Подільському на мості "Стрімка Лань" (найвищий міст України)

Роупджампінг відбудеться 30 липня 2011р. Детальніше на форумі: ropejumping.lviv.ua

А для апетиту можна глянути фото з попередніх поїздок:

   

Решта фото: http://ropejumping.lviv.ua/gallery/

Ну і відео ;)