Новий Kali Linux!!!

http://andrey.lviv.ua/blog/kali-linux-2-0 http://andrey.lviv.ua/blog/repair-grub-kali-linux-with-windows-10
Розробники знаменитого дистрибутива для пентестингу зробили найзначніший реліз з 2013 року. Офіційно оголошено про вихід Kali Linux 2.0. Дистрибутив заснований на ядрі Linux 4.0, значно збільшено кількість драйверів для апаратної підтримки і Wi-Fi, реалізована підтримка різних середовищ робочого столу (KDE, GNOME3, Xfce, MATE, e17, lxde і i3wm), оновився список утиліт в комплекті. Але найголовніше - Kali Linux тепер поширюється в режимі безперервного оновлення (rolling distribution).

Криптографія в FreeBSD


FreeBSD є однією з моїх улюблених Linux-систем. Вона звісно не була першою в списку ОС сімейства Linux які я використовував, однак стала тою системою, робота з якою у мене є найтривалішою. Це і настільна версія FreeBSD, а також звичайна серверна версія (стоїть у мого хостинг-провайдера) з якою мені часто доводиться мати справу. Люблю я цього червоного демона :) Отож васшій увазі представляється переклад статті про криптографію у чудовій FreeBSD.

Революційний електромобіль Faraday Future


Жменька ветеранів Кремнієвої долини вирішили не сидіти склавши руки, а залучити інвестиції та заснувати стартап в Каліфорнії, щоб протистояти спадщині автопрому за допомогою повністю електричного автомобіля. Звучить знайомо? Все ж, це не Tesla Motors, а Faraday Future - новий американський стартап, який обіцяє випустити революційний електромобіль в 2017 році і, подібно відомому дітищу Ілона Маска, названий на честь знаменитого фізика - в даному випадку «батька» електромагнетизму Майкла Фарадея.

Крім цього, відомо небагато щодо даної таємничої компанії. Як повідомляє Motor Trend, не розголошується навіть ім'я засновника компанії. Штаб-квартира Faraday Future знаходиться в будівлі колишнього центру досліджень і дизайну Nissan в Каліфорнії.

Читати більше про електромобіль Faraday Future

Підбір пошукових запитів

Першим етапом підготовки сайту до просування є створення семантичного ядра, тобто списку ключових запитів, які найбільш повно охоплюють тематику сайту і відображають його вміст. Саме ці слова повинні вводити в пошуковик користувачі, щоб потрапити на ваш сайт. До створення семантичного ядра треба підійти дуже серйозно, тому що від цього буде залежати ефективність роботи сайту і, що важливо, розмір бюджету просування. 

З чого почати підбір пошукових запитів?

Б\У домени

Як купити домен що був у вжитку?

Інколи виникає необхідність у покупці домену, який до цього вже «був у вжитку», як у нас кажуть — Б/У :D. Це може бути пов'язано з різними причинами: необхідністю в «швидкому старті» по просуванню, потрібно конкретне доменне ім'я. Які труднощі при цьому можуть виникнути? Як максимально безпечно провести цю процедуру? До чого бути готовим при купівлі вживаного домену?

Захист від плагіату

Після запуску нового алгоритму Penguin в Google позиції багатьох сайтів у видачі поповзли вниз — основною причиною стала наявність на них неунікального текстового контенту. У цій статті я розповім, як правильно оберігати свої тексти від копіювання. Для чого необхідно захищати контент ?

Мікроформати

Стара ідея «семантичної павутини», яку так і не зміг просунути консорціум W3C, останнім часом знову набирає обертів. Детальніше про Мікроформати та мікродані

Відео в SEO

Переваги відеоконтенту
Дослідження показують, що тематичні відеоролики на сайті позитивно впливають на конверсію і підвищують рівень довіри відвідувачів.
Короткий відеоролик може дати користувачам більше інформації, ніж величезне простирадло тексту з купою фотографій і схем. Не зайвим буде і відео про ваші товари або результати робіт.
Пошуковики включають в видачу відеоролики, якщо вони релевантні запиту. Відео в результатах пошуку може дати додатковий трафік на сайт, що є плюсом при просуванні.
Розміщення відео — це дуже хороший спосіб збільшення середньої тривалості перегляду сторінки. Цей показник Google і «Яндекс» використовують при оцінці якості сайту. Як відомо, поведінкові фактори набувають все більшої важливості для ранжирування.

Як отримати зовнішні посилання на сайт?

Як отримати зовнішні посилання на сайт  Як відомо, основним зовнішнім фактором ранжування сайту є посилання на його сторінки з сторінок інших сайтів. Як і раніше важливі для пошукового просування показники авторитетності, тИЦ «Яндекса» і Google PageRank не будуть рости, якщо на сайт ніхто не буде посилатися. У цьому випуску оглянемо різні способи отримання посилань: від платних до абсолютно безкоштовних, але тільки актуальних — тих, що мають право на життя в сучасному SEO. Слід підкреслити, що при обмеженому бюджеті на закупівлю посилань доведеться проявити максимальну винахідливість.

http://andrey.lviv.ua/blog/metodi-otrimannya-zovnishnikh-posilan-na-sait

Сторінки:
1
2
4
попередня
наступна