хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

"Зелена країна": президент анонсував новий екопроєкт

15:20 07 червень Київ, Україна



В Україні дано старт проєкту "Зелена країна", мета якого - за десять років збільшити площу лісів на 1 млн гектарів, а за три роки посадити 1 млрд дерев.
Відповідний указ президент Володимир Зеленський підписав під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Екологія».
"Ми починаємо проєкт "Зелена країна". Відразу скажу - це не політичний, а суто екологічний проєкт для природи і навколишнього середовища. Ми поставили перед собою амбітну, але досяжну мету - за 10 років збільшити площі лісів на 1 мільйон гектарів", - сказав Зеленський.
Він додав, що для реалізації цієї мети в найближчі три роки планують висадити в Україні 1 мільярд дерев.

Також президент зазначив, що в Україні вся необроблена деревина реалізується через електронні аукціони, доходи державних лісгоспів збільшилися на 1 млрд гривень за 1 квартал цього року.
https://myc.news/ua/glavnoe/zelenaya_strana_prezident_anonsiroval_novyj_ekoproekt
0

Коментарі

17.06.21, 23:51

Ви там зі своїм клоуном хоч калькулятор собі купіть. Щоб посадити 1 млрд дерев за 3 роки вам буде потрібно саджати 1 мільйон дерев В ДЕНЬ! Без вихідних і навіть узимку. Як тут не згадати одного типу дипломата з "тієї сторони" з його знаменитим висловом.

    28.06.21, 00:03Відповідь на 1 від Бес Понятия

    Ви там зі своїм клоуном хоч калькулятор собі купіть. Щоб посадити 1 млрд дерев за 3 роки вам буде потрібно саджати 1 мільйон дерев В ДЕНЬ! Без вихідних і навіть узимку. Як тут не згадати одного типу дипломата з "тієї сторони" з його знаменитим висловом.та то в принципе реально!... В стране дофига гандонов-лесников , которые вырубают леса. Но они должны их и садить... Так вот если каждое лесничество будет высаживать по сотне деревьев то вполне вероятно. а 100деревьев , это ваще не дофига. Так шо писюнист реально хоть в чем то может преуспеть. И денег на это много и не надо.

      38.06.21, 07:53Відповідь на 1 від Бес Понятия

      Ви там зі своїм клоуном хоч калькулятор собі купіть. Щоб посадити 1 млрд дерев за 3 роки вам буде потрібно саджати 1 мільйон дерев В ДЕНЬ! Без вихідних і навіть узимку. Як тут не згадати одного типу дипломата з "тієї сторони" з його знаменитим висловом.Уточнюю: 11 дерев в секунду. Де взяти стільки садженцев?

        48.06.21, 12:23Відповідь на 2 від Absender

        та то в принципе реально!... В стране дофига гандонов-лесников , которые вырубают леса. Но они должны их и садить... Так вот если каждое лесничество будет высаживать по сотне деревьев то вполне вероятно. а 100деревьев , это ваще не дофига. Так шо писюнист реально хоть в чем то может преуспеть. И денег на это много и не надо.Я дуже сумніваюсь, що це реально. Точніше - не сумніваюсь, що це нереально взагалі. Мільярд садженців - у нас взагалі в лісорозплідниках набереться хоч десята частина оцього? І хто цим буде займатися, скільки ця задача потребує персоналу, який тільки нею і буде займатися? Де візьмуть гроші на закупівлю і на оплату? Порахувати це все достатньо просто, а виконати - хрін. Чергова популістська херня

          58.06.21, 12:24Відповідь на 3 від selavi

          Ви там зі своїм клоуном хоч калькулятор собі купіть. Щоб посадити 1 млрд дерев за 3 роки вам буде потрібно саджати 1 мільйон дерев В ДЕНЬ! Без вихідних і навіть узимку. Як тут не згадати одного типу дипломата з "тієї сторони" з його знаменитим висловом.Уточнюю: 11 дерев в секунду. Де взяти стільки садженцев?Так, правильно. Але тут комплексна біда - гроші, люди і т.п. У коментарі вище написав

            68.06.21, 13:27Відповідь на 4 від Бес Понятия

            Тю! та я те ещё раз говорю! 100 деревьев для лесного хозяйства высадить-это ниочем!! Саженцы будут идти одно- двухлетние цена такого саженца мизерная! а садить его будут за бесплатно. Точнее они итак получают зп.

              78.06.21, 14:50Відповідь на 6 від Absender

              100 дерев висадити - це в день, в секунду, за рік? Ти уважно прочитав, що потрібно саджати близько мільйона в день? А кількості саджанців вистачить? Це 330 мільонів саджанців у рік - зможуть лісорозплідники поставити таку кількість? Маю великі сумніви.
              Далі. А яка кількість оцих "саджальців" потрібна? Ти певен, що вистачить і набрати людей, і грошей на них? У нас тільки зараз 3.5 мільярди заборгованості по зарплатні у бюджетників, далі буде більше. Думаю, що лісники скоріш будуть рубать та продавать дерева, чим садити нові. Заодно порахуй яку площу займе отой мільярд - це третина країни буде в лісах. Не нагадує "а давайте піднімемо цілину" в 50-х? Оце усе навіть обговорювати смішно.

                88.06.21, 17:39Відповідь на 7 від Бес Понятия

                в прямые обязанности лесников входит посадка деревьев!! они будут это делать без лишних доплат! сколько в Украине лесных хозяйтв!!!! посадить такое уол-во деревьев вполне реально! так же не проблема и вырастить из семени дерево .Иди учи матчасть!

                  Гість: мой никъ

                  98.06.21, 21:35

                  сколько сейчас дерево стоит,? гривен 100? + работа итого 100млрд грн. + работа. 365*3=1095дней. зимой и летом не сажают деревья, делим пополам=547.дней т.е в день=1828153 дерева, или 76173 в час, или 1269 в минуту
                  Страшно подумать сколько клоун задумал украсть.....

                    108.06.21, 22:46Відповідь на 8 від Absender

                    Спокійніш, ми ж не вата або тупа зелень, щоб ще тут гризтися.
                    сколько в Украине лесных хозяйтвА скільки? Я не лісник, тому не знаю. Припустимо, щоб посадити одне дерево, треба година. Щоб вкластися в три роки, треба задіяти 913 тисяч людей, які працюватимуть всі три роки без сну і вихідних. У нас стільки є лісників?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна