хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Україна презентувала нову військову техніку на виставці в ОАЕ

07:21 22 лютий Київ, Україна



Держконцерн "Укроборонпром" представить низку перспективних розробок і виробів власного виробництва на одній з найбільших збройових виставок в Об'єднаних Арабських Еміратах.
Виставка IDEX-2021 стартувала 21 лютого в Абу-Дабі, ОАЕ, повідомляє пресслужба "Укроборонпрому".
На виставці продемонструють, наприклад, модель наземного протикорабельного ракетного комплексу "Нептун" і високоточної реактивної системи "Вільха" від конструкторського бюро "Луч".

"Нептун" - сучасний український зразок озброєння, керовані ракети якого є малопомітними для ворожих радарів і здатні знищувати як кораблі, так і наземні цілі. Вітчизняна високоточна система залпового вогню "Вільха" вважається однією з найпотужніших в світі в своєму класі, підкреслили в концерні.

Також до уваги відвідувачів виставки запропоновані натуральні зразки протитанкових ракетних комплексів "Скіф" і "Корсар" і макет розвідувально-ударного безпілотника "Сокіл-300".
"Ця виставка дає можливість представити сучасні перспективні та інноваційні розробки, створені завдяки нашому науково-технічному потенціалу. Нашій оборонці є що показати і запропонувати потенційним замовникам по всьому світу", - зазначив керівник Укроборонпрому Юрій Гусєв.



Також на IDEX-2021 будуть представлені можливості танка "Оплот", який по переліку характеристик є найкращим в світі, бойової машини БТР-4 та інші передові розробки підприємств-учасників концерну, додали в Укроборонпромі.

Всього на українському стенді планується представити більше десятка натуральних і макетних (масштабних) зразків продукції військового і подвійного призначення. Під час проведення виставки заплановано низку переговорів з офіційними делегаціями різних країн і міжнародними компаніями щодо подальшого партнерства, повідомили в концерні.

Завершиться виставка 25 лютого 2021 року. Делегацію концерну очолює його гендиректор Юрій Гусєв. Головою української делегації є віцепрем'єр-міністр - міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський.

IDEX - одна з найбільших військових міжнародних виставок, яка проводиться під патронатом президента Об'єднаних Арабських Еміратів.

У павільйонах Національного виставкового центру в Абу-Дабі свої експозиції представлять понад 900 провідних оборонних компаній з 59 країн світу.

Україну представляють дев'ять підприємств ОПК, сім з яких входять в Укроборонпром.
https://myc.news/ua/glavnoe/ukraina_prezentovala_novuyu_voennuyu_tehniku_i_vooruzhenie_na_vystavke_v_oae?fbclid=IwAR3U1NC8yZ2hK5quSjvHHf_-kJmkCvFkF-nImPimrVMG7jLybRpqhN-EB1M
1

Коментарі

124.02.21, 17:53

Уруський вже пересів від Кадирова?

    224.02.21, 19:06Відповідь на 1 від Южный Соус

    Я не вв курсі,вибачайте!Це треба у Шимгаля спитати..