Профіль

poltavzetka

poltavzetka

Україна, Полтава

Рейтинг в розділі:

З днем міста, Полтаво!

Файними мріями сповита,
Оспівана у безлічі пісень!
І золотавим листям вкрита,
Шана й турбота в цей день!

Полтаво! З днем міста вітаю!
Хай будуть щасливими дні!
І кращої Долі бажаю
Для всіх, хто радіє Тобі!

                             Тетяна Виноградова.


Сон (сновидіння).

Сон (сновидіння) - це проєкція інформації з темної енергії та темної матерії, отримана підсвідомістю людини та опрацьована за допомогою мозку.
 
Що Ви про це думаєте? 

P.S. Я періодично запам'ятовую свої сни. Загалом, вони мають абсолютно різну тематику. Але зараз розповім про один з них, який і наштовхнув мене на роздуми, що ж таке сновидіння.
Одного разу, коли я була школяркою, мені наснилась кав'ярня у незнайомому місті. У меню кава коштувала 6 грн. На той період (а це приблизно 2000-2001 рік) така вартість була досить високою, і для Полтави в тому числі. Але уві сні я замовила собі кави, яку мені приніс офіціант у чашці фіолетового кольору, і, що дивно, об'ємом 300 мл (звісно, каву у чашках такого об'єму зазвичай не подають). 
Нагадаю, що це було сновидіння. І я його запам'ятала, але не розповідала нікому. 
Яке ж було моє здивування, коли після вступу в університет у Києві (це 2002-й рік), я дізналась, що чашка кави у Києві коштує у кав'ярні саме 6 грн. А моя одногрупниця на день народження подарувала мені таку чашку фіолетового кольору, яку я бачила уві сні. 
У книжках зазвичай пишуть, що це був "віщий сон", сновидіння-передбачення. Але мені тривалий час хотілось знайти інше пояснення. 

P.P.S. В той момент, коли мені наснився сон, я й гадки не мала, що вступатиму до Києва, бо це рішення було прийнято спонтанно. 

P.P.P.S. І якщо можна припустити, що про ціну кави у Києві краєм вуха я могла почути у якійсь з телевізійних новин, але не надати цьому значення... То яка вірогідність того, що дівчина (випадково нова знайома у зв'язку зі вступом у конкретний ВНЗ) обере для подарунку предмет саме визначеного кольору? 
Цієї чашки в мене більше немає. Я її розбила. Та й кава у кав'ярні у Києві зараз коштує дорожче... 

Трохи про подарунки...

Речі, які можуть стати гарним подарунком Вашим близьким. 

Наушники.

мы столкнулись с тобой уж однажды.
в той стороне, где протянуты нити
перейти на ту сторону дважды
не судилось,
               мы временно квиты.

упрекнуть тебя не в чем,
ведь время
                неподвластно,
а жажда событий  сушит душу
поговорить мне об этом не с кем,
а значит.... наушники в уши.

Люблю цю пісню.

Спокій, гармонія, ніби прозора річка тече... 
Люблю цю пісню, не слухала її з 2007-го року, бо не могла знайти.
Twarres - Children, інший варіант назви "Children of the Sun" 

Про Полтаву і космос.

  • 17.09.21, 15:09
 Інформація для натхнення мрійникам полетіти у космос: про Ю.В.Кондратюка можна прочитати за посиланням:https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%8E%D0%BA_%D0%AE%D1%80%D1%96%D0%B9_%D0%92%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

Чому депресія вимикає бажання до основної діяльності.

  • 16.01.21, 15:55
Кожного разу переконуюсь, що депресивний настрій може з'явитись категорично зненацька. А весь депресивний стан повністю пригнічує і вимикає бажання щось робити взагалі.
Щойно спало на думку написати про депресію книгу, і подивитись, наскільки актуальна ця тема і чи читатиме її хтось. Тож, вирішила розпочати з блогу, а далі - побачимо.

Сон і "природній будильник".

Сон - це проєкція інформації з темної енергії та темної матерії, отримана підсвідомістю людини та опрацьована за допомогою мозку. Визначення поняття "сон" - результат моїх 15-річних досліджень.

Сьогодні я отримала відповідь на питання: "Чому іноді зовсім не хочеться прокидатись/вставати з ліжка?".
Інформація, яку отримує людина під час сну може бути позитивною і негативною. Найбільш яскраво прослідкувати негативні сни (кошмари) можна у дітей, дитина плаче і говорить, що їй наснилось щось страшне. Здатність пам'ятати свої сни є не у всіх людей, але підсвідомість все одно запам'ятовує емоцію, яку отримала людина під час побаченного. Тож, вірогідно, що коли наснився приємний сон, хочеться продовжити його "перегляд", а не прокидатись. Особливо, якщо в реальності чекає погана погода, неприємна робота або якісь проблеми.

Центр інтелектуальної та розумової терапії.

  • 15.12.20, 09:41
Запрошую охочих відвідати "Центр інтелектуальної та розумової терапії". Для тих, у кого немає часу ходити у бібліотеки, для тих, хто любить дізнаватись нову та цікаву інформацію, для тих, хто відкритий до нових знань, для тих, хто хоче мати теми для розмов з близькими. Є група у Facebook: https://www.facebook.com/groups/mental.therapy.center/
Чекаю на спілкування!

Про буденність і дивну поведінку людей.

  • 04.11.20, 09:47
Мій основний акаунт заблокували... vitannya17
Чи пожалівся хто, чи якась інша причина...
Але ситуації повторюються.
В чаті чоловік надсилає повідомлення про можливість перегляду у Скайпі його еротичних рухів.
Це було на попередньому акаунті, зараз те саме...
Ще одна причина, чому я рекламую секс-ляльки, мастурбатори та інші товари особистого користування - декому життєвих вражень не вистачає, потребують огляду своїх дій.
Не всім це цікаво, не всім це приємно, не всім це потрібно...