Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Кому війна, а кому покататись по Европі

  • 07.05.22, 19:09
  • вр
© Дмитро Вовнянко


Що роблять депутати від "Слуги народу" в той час як Петро і Марина Порошенко їздять на фронт та везуть на передову все від спальника до коптера, і від тепловізора до модернізованого пікапу JAC?
Правильно. Депутати "Слуги народу" їдуть, дослівно "по країнах, які надали прихисток нашим громадянам". Тобто до: Польщі, Румунії, Швеції, Іспанії, Німечини, Нідерладнів тощо.
Ні, ну правда, де ж іще їздити депутатам президентської монобільшості? По ППД бойових бригад чи до зруйнованих війною Охтирки або Чернігова? Їхати треба "до країн що надали прихисток". Там цікавіше, звідки не глянь.
До речі, цікаво, до "країн що надали прихисток" поїдуть тільки депутати-жінки? Бо чоловікам же виїзд заборонений згідно закону? Бо саме так сказав тво директора ДБР Сухачов, коли пояснював чому за кордон не можна їхати Петру Порошенко (він і не їде, до речі).
Чи для нардепів монобільшості закони - окремі?
І так. Як публічній особі, яка нині перебуває на службі в бойовій бригаді ЗСУ, мені дуже цікаво. Поїздка "по країнах, що надали прихисток" це так завуальовано депутатську відпустку назвали? Чи панове нардепи там таки знайдуть час зустрітися з кимось з реальних переселенців?





5

Коментарі

Гість: Inna_19

17.05.22, 19:23

    27.05.22, 19:28

    А мені подобаються коменти фермера і власника ФК «Інгулець» Олександра Поворознюк із Петрового

      37.05.22, 19:56Відповідь на 1 від Гість: Inna_19

      Ну якось так...

        47.05.22, 19:57Відповідь на 2 від Ксена31

        А мені подобаються коменти фермера і власника ФК «Інгулець» Олександра Поворознюк із ПетровогоНічого з цього приводу сказати не можу.

          57.05.22, 20:38Відповідь на 4 від БезЛица

          А мені подобаються коменти фермера і власника ФК «Інгулець» Олександра Поворознюк із ПетровогоНічого з цього приводу сказати не можу.
          http://novosti.kr.ua/2022/04/papa-vkazav-napryamok-dlya-tymoshenko-uslid-russkomu-voyennomu-korablyu/

            67.05.22, 20:56Відповідь на 5 від Ксена31

            А мені подобаються коменти фермера і власника ФК «Інгулець» Олександра Поворознюк із ПетровогоНічого з цього приводу сказати не можу.http://novosti.kr.ua/2022/04/papa-vkazav-napryamok-dlya-tymoshenko-uslid-russkomu-voyennomu-korablyu/Это сильно не моё.

              77.05.22, 21:06Відповідь на 6 від БезЛица

              А мені подобаються коменти фермера і власника ФК «Інгулець» Олександра Поворознюк із ПетровогоНічого з цього приводу сказати не можу.http://novosti.kr.ua/2022/04/papa-vkazav-napryamok-dlya-tymoshenko-uslid-russkomu-voyennomu-korablyu/Это сильно не моё.Это про пиар наших политиков на теме войны.

                87.05.22, 21:16Відповідь на 7 від Ксена31

                А мені подобаються коменти фермера і власника ФК «Інгулець» Олександра Поворознюк із ПетровогоНічого з цього приводу сказати не можу.http://novosti.kr.ua/2022/04/papa-vkazav-napryamok-dlya-tymoshenko-uslid-russkomu-voyennomu-korablyu/Это сильно не моё.Это про пиар наших политиков на теме войны.Я понял о чём это. Я только не понял, нахрена столько мата?

                  97.05.22, 21:37

                  Та нє, ну ще хтось привезе Анжеліну Джолі звідти. Ще раз. Цікаво, коли вона читає (якщо читає, звісно) в новинах, хто привіз її в Україну, вона матюкається, чи лише зітхає - що тут скажеш?
                  А, ще вони аукціон потім влаштують з продажу ношеного спіднього (соррі!), яке на них було, коли вони туди їздили

                    107.05.22, 22:06Відповідь на 8 від БезЛица

                    А мені подобаються коменти фермера і власника ФК «Інгулець» Олександра Поворознюк із ПетровогоНічого з цього приводу сказати не можу.http://novosti.kr.ua/2022/04/papa-vkazav-napryamok-dlya-tymoshenko-uslid-russkomu-voyennomu-korablyu/Это сильно не моё.Это про пиар наших политиков на теме войны.Я понял о чём это. Я только не понял, нахрена столько мата?Видать мужика реально достали...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна