хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

"Моніка Оманьські" збирається гасити шкандаль

Алла Комарова


Ой, ви тільки подивіться, чим наша Моніка Оманська збирається гасити шкандаль (черговий), який підточує і не без того хиткий рейтинг.

Бувший зам Генпрокурора Віктор Трепак (найнятий у жовтні 2019 Рябошапкою і звільнений у березні 2020 Вєнєдіктовою) написав, що за його даними просто зараз на столі у Вавасіка з його мажордомом лежить проект підозри Петру Порошенку у типу «фінансуванні терорізьму у вигляді закупок вугілля з тимчасово окупованої Росією території Донбасу». І сидять ці два генія політичного керівництва і думають, вчасно буде зараз із цим вийти чи ні. Вистачить цього висмоктаного з ху.. пальця звинувачення, яке навіть Рябошапка свого часу не рішивсь підписати, бо розумів наслідки, чи не вистачить покрити бодай щось. Врятує стопіцота справа про Пороха залишки електоральних симпатій до найвеличнішого чи тільки навпаки озлобить. До речі, Вєнєдіктова також регулярно сситься подібний треш власноруч підписувати і скидає це все на своїх заступників. Ось і цього разу в неї запланований 10-денний візит до США, на час якого повноваження В.О. Генпрокурора лягають на заступника, то ж може комусь і реально непощастить поставить підпис під справою, яка поховає у майбутньому його кар’єру.

Адже звинувачуючи у «фінансуванні терорізьму» Пороха саме закупками вугілля треба бути послідовним і вже зараз готувати аналогічні підозри Сергію Шефіру, який курував вугілля з Білорусі (відомий вугільний край, ага), починаючи з 2019 року. Вугілля, яке насправді і є вугіллям з Раши та «дири та лири». А також Івану Баканову, чия СБУ чемненько наглядала за купівлею вугілля в країні-агресорі та у терористів. Вугілля, яке на сьогодні вже закуплено на суму понад 3 млрд доларів.

А звинувачувати Порошенка у тому, що він не дав країні замерзнути у 2014-му – це взагалі поза межами будь-чого – і моралі, і права, і здорового глузду навіть. Але ж Вавасіку не звикати ігнорувати це все гуртом та в роздріб.

І чи не влягає ця його маніакальна пристрасть ну хоча б за щось посадити Порошенка, ну або хоча б висунути чергову підозру, у його ж таке саме маніакальне бажання знов прильнути до очей Путіна і шукати там миру? Наш наноНаплєвон мріє про прямі перемовини і хоче принести подарунок людоїду у вигляді підозри Порошенку? А він взагалі у курсі, що гонців із подарунками людоїди зазвичай з’їдають першими?






12

Коментарі

14.12.21, 20:23

Порох мій Президент!

    24.12.21, 20:46

      35.12.21, 04:20

        45.12.21, 07:12