хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Відрізняти справжнє від телевізійного,

Валерій Прозапас

Поки Україна продовжує нести втрати, а її керівництво, яке звинувачувало попередників в небажанні зупиняти війну, тепер розгублене і не знає що робити для пояснення своєї багаторічної брехні, давайте знову згадаємо героїчних активістів, яким заважав перемогти Порошенко.

Чомусь за два роки ми так і не побачили на контракті в ЗСУ штурмовика Парасюка, який верещав про хрінових генералів, не дававших йому "захопити в Донецьку Царьова".

І Соболєв-Зімін теж не навів особистого прикладу наступальних дій в складі армії, хоча багато розповідав як "в позиційній війні у нас немає шансів".

"Полковник" Гриценко не ділиться військовим талантом десь в штабі, а Сємєнчєнко-Грішин взагалі організував озброєну банду замість проявити себе з "хлопцамі" десь крім телевізора та рекетирства.

"Націоналісти" окрема тема.

Ладно полковнику міліції Білецькому та колективному Боцману раніше заважали воювати "свінарчукі" - але ж тепер тим тисячам вгодованих бугаїв, які кидалися плюшевими свинками та стрибали на капоти, що заважає показати як вони були праві, працюючи на прихід до влади їхнього головнокомандуючого Зеленського?

Продовжувати бігати зі зрадженими ними ж червоно-чорними прапорами по мирним містам та оголошувати махновські "вишколи" набагато цікавіше, ніж підтримати своєю наснагою Збройні Сили, правда?

І журналісти не верещать про "незакопані кунги", і "нові ліца" не жаліються на криві дула, і Найєм не розповідає як працює на провал оборонного замовлення.

І всі скопом не роблять нічого, щоби перепідписати Мінські угоди, які вони так проклинають, на щось ещо болєє лудшеє.

А це ж насправді нескладно - надо просто всім піти в армію і вибити з Путіна більш вигідні умови, інакше для чого були ті слова про "померли б, а Крим не віддали"?

Чого ж не йдуть і не доводять свої крики практикою?

А все просто - бо українці не вміють відрізняти справжнє від телевізійного, бійця від Парасюка, офіцера від Арєстовіча, ряженого від героя, державника від актора.

Цим і обумовлений занепад всієї оборонної сфери, нахабність ворога біля наших кордонів та загибелі бійців, яких перетворили на мішені - жорстокий урок триває.





5

Коментарі

111.04.21, 18:05

    211.04.21, 18:14Відповідь на 1 від Вурдалак