хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Щоб приховати дерибан на сотні мільярдів - вони їх надрукують



Sergey Fursa:
Пал последний форпост. Глава НБУ подал в отставку. В итоге, последний институт в государстве, который работал, пал под ударом популизма и некомпетентности Последний взрослый ушел из дома, где куча инфантильных подростков, алкоголя и спичек.
При этом, отставка главы НБУ была вызвана политическим давлением, о чем в своем беспрецедентном заявлении говорит он сам.

Позор. Сделка, которую вчера провел Минфин по размещению Еврооблигаций, сегодня отменена. Причина - подрыв независимости Национального Банка. Украина не привлекла 1,75 млрд долларов новых денег. Инвесторы не любят, когда их кидают. И для Украины денег больше нет.

Послы стран Большой семерки:
Независимый Нацбанк - фундаментальное достижение для Украины... Подрыв этой сверхважной институции был бы большим шагом назад и поставил под угрозу надежность реформ и их поддержку.

Валерій Прозапас:
Щоби приховати дерібан на сотні мільярдів - вони їх на-дру-ку-ють.
Треба визнати, що це геніальний план, проте примітивний, для недорозвинутих суспільств з "овцамі" замість громадян.
Нехай тут полежить попередження: падіння гривні відбудеться не через економічні причини, а через злочин імені Коломойського-Зеленського і всіх їхніх посадовців.




Victor Tregubov:

Я вам одну річ скажу дуже просту та бентежну.
Якщо голова НБУ йде та прямо каже, що робить це через політичний тиск, не принципово вже, кого призначать після нього.

Фіксаціі самого факту політичного тиску на НБУ має бути достатньо для того, щоб і перспективам подальшої співпраці з МВФ, і кредитному рейтингу України прийшло цінне пушне звірятко. Навіть якщо туди не поставлять якогось Данілішина чи ще когось з коломойських лоялістів.
Я не уявляю, чому воно після цього не має прийти фінансовій системі, бюджету та нашим з тобою статкам, юзернейм. Себто, може, я чогось не враховую, але позитивний сценарій зараз просто не виходить вигадати.

Йозеф Кнехт:
Скажу чесно, до останнього вечора я не вірив у можливість достроких виборів президента. Зараз вже допускаю таку ймовірність. І порохоботи не будуть причетні до цього.) Ну що рєбята, дали йому 100 днів.




Леусенко (з криївки):
У Зеленського визнали, що передвиборні гасла ЗЕко-манди- лохотрон: нардеп-слуга М.Безугла: "треба нарешті відійти від тих популістичних лозунгів, де декларативна соцполітика була інструментом, щоб прийти до влади". Тобто, "Кінець епохи бідності та жадібності" було розводом зелохів.

Олекса Моцно Лютий:
У екс-73-процентного залишились дві опори (ненадійні) - бидло і сосни.

Олена Монова:
Очень трогательно выглядит, когда ОПа заказывает КМИС опрос по поводу процентного соотношения людей, позитивно и негативно относящихся к судилищу над Порошенко. И потом результаты сливает через СМИ аккуратненько накануне очередного заседания суда. Совсем не палятся с датами. Ололо, 50% украинцев считают уголовное преследование Порошенко борьбой за справедливость, орут с утра заголовки. Если вы думаете, что вторая половина почитает заголовки про первую половину, и в результате никто не пойдет под суд, то вы смешные жалкие мавпы.




Роман Доник:
ЕС официально опубликовал список стран, с которыми с 1 июля открывает внешние границы. В перечень попали 15 государств. Среди прочих отграничения сняты для въезда из Алжира, Марокко, Руанды, Туниса и Уругвая. Украины в списке нет. Это одна из величайших побед Зеленского за год.

Irina Medushevskaya:
А вот Саакашвиля меня нарадовал! Дал брифинг, ну это его любимое, так он так темпераментно брифовал, так сам себя накручивал, что я даже не удивлюсь, когда он в порыве страсти и ажиотации сам не заметит, как причислит Шестого к барыгам и начнет его жечь глаголом!:-)

Глядя на выступление нашего президента, никак не отделаешься от мысли, что это президент какой-то другой страны.

Трудная работа у президента. Куда ни глянь - воруют! А расстрелять некого - все свои!




Евгений Муджири:
- Алло, это Александра Клитина? Мы ваши политтехнологи.
- Слушаю внимательно.
- Вам нужно записать видео, где вы объявите о создании политической партии. И будет круто, если сразу покажете списки членов партии.
- Сиськи?
- Списки!
- СИСЬКИ?
- СПИСКИ!
- Ой, не чую...

Процишин Богдан:
А мені Клітіна нравиться. а без звуку - вобше зашібісь.




Чудо-ВаЩе:
Рік тому всі стали презедентами.
Тепер є перспектива всім стати мільйонерами.

Olenka:
Зеліки!!! Знаєте, що таке емісія? Нє? То ваша зарплатня на туалетному папері. Тіки не 4 к баксів, як ви досі мрієте, а цілий мільйон грн!

Йозеф Кнехт:
Зелефани. Між вашою бідністю і Зеленським стояв Смолій. Тепер він пішов.
Нехай вам присниться країна мрії.

Taras Berezovets:
Ничего здорового и профессионального при Зеленском во власти выжить не может. Смолий был одним из последних профи, которые оставались на своих местах. Его уход был предопределён. Он только ускорит наступление неизбежных событий. Лучше быстрый и острый финал, чем долгая стагнация.

крок_за_кроком:
вангую,що інвестори почнуть ломитися з країни в якій голова НацБанку публічно заявляє про політичний тиск.
Жодна притомна людина не вкладе в Україну гроші.

«Это красная линия». После отставки Смолия глава Dragon Capital заявил, что приостанавливает новые инвестиции.

Ну все зелібоби, беріть друкарський станок в руки і робіть кінець епохи бідності. Нажаль не всі з вас ним зможуть насолодитися. Ви ще згадаєте веселі анекдоти про інфляцію. З 90-х років. Зате посміємося.




Сергій Таран:
Спочатку слуги вчаться економіці у «трускавці», і це здається жартом. Потім у відосиках-хваляться емісією, і це здається поганим жартом. А потім,
попри МВФ,- змушують голову Нацбанку до відставки. І тут вже не до жартів. Але так у них у кожній справі - жартами вистелена дорога до пекла.

Himikus:
Сьогодні заговорили ті, хто дотепер мовчав, або уникав прямих оцінок дій влади.
Сьогодні заговорили прямо: при владі русня і недобитки 2014.

Леусенко (з криївки):
Говоримо
- агресор-окупант, маємо на увазі - Зеленський.
Після бездарних судилищ над Порошенком навіть одурманений антіпорошенківською брехнею патріот розуміє - президента судять за протидії Москві.
Будь-який захисник
зеленського для мене не просто дурник, а ворог України. Крапка. Все, в чому звинувачують Порошенко зроблено ним на користь суверенітету України і направлено проти Москви.
Зеленський виконує накази Кремля.

GessenKozak2:
Миротворець почав серію публікацій про таємного агента ФСБ в Україні.
Ви здивуєтесь, хто їм виявився ... Чи не здивуєтесь ... Я особисто не здивувався . . “Агент Казбек” - заступник Голови Адміністрації Президента України у 2014 році Портнов листувався з кремлівським чиновником, якого називали "куратор новоросії".

Колишній політв’язень Кремля Володимир Балух вважає режим Зеленського «окупаційною адміністрацією», яка готує підґрунтя для приходу до влади кума Путіна Віктора Медведчука.

Голова АМКУ Юрій Терентьєв подав заяву про відставку

Кривавий пастор Турчинов оголосив про формування бази даних зрадників, які неминуче будуть покарані за продажність і зраду України:
"Наша провина,що ми недобили цю нечисть у 2014 році"





18

Коментарі

12.07.20, 20:21

Тупой скот, должен почувствовать на своей шкуре все прелести своего
выбора.

Чем быстрее это произойдёт, тем лучше для Украины!

    22.07.20, 20:21

      32.07.20, 20:36Відповідь на 1 від добрий Джо

      Тупой скот, должен почувствовать на своей шкуре все прелести своего
      выбора.

      Чем быстрее это произойдёт, тем лучше для Украины!
      За скот я согласен. Вот мне это нах...уя?

        42.07.20, 20:36Відповідь на 2 від Стрийко Зеник

          52.07.20, 21:15

            62.07.20, 21:23Відповідь на 5 від Саблін

              72.07.20, 21:47

                82.07.20, 21:47Відповідь на 7 від Тарас Музичук

                  92.07.20, 22:03

                    Гість: Inna_19

                    103.07.20, 00:16

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна