Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Хто такий "кретин карантин" і "відосік гундосік”?

Оленка Українка:
За версією «95-квартала» Ющенко - "сеньйор Голодомор". Підкажіть, будь ласка, хто такий "кретин карантин" і "відосік гундосік”?




Юрій Каракай:
Если вспомнить, что за деньги он для Гереги голым танцевал в Эпицентре и Януковича в сауне обслуживал, то несложно представить компромат какого рода есть на него в ФСБ России.

Йозеф Кнехт:
Зеленський передав "полум’яний привіт" міському голові Черкас через пом’якшення карантину в місті.

- А Тищенку у "Велюр" не передав.




- Колектив ресторану "Велюр", який був на робочих місцях, штрафу не отримав навіть у 17 тисяч гривень.

Мер Черкас на Прямому: "ми розвантажуємо гіпермаркет Епіцентр від великого скупчення людей"

"Господин городской голова Черкасс, вы заигрались! Реагирование будет жестким!", - написал Аваков в своем микроблоге в Twitter в пятницу.
- Дапошлионинахер,- ответил ему мэр Черкасс.
При Порошенко такой херни не было

Защитные костюмы, которые прибыли самолетом «Мрия» как гумпомощь и как коммерческий багаж одновременно, теперь продаются по 799 гривен в «Эпицентре». Функция Зеленского, лично встречающего этот рейс, видимо, состояла в том, чтобы помочь Гереге быстрее пройти растаможку багажа.

Світовий банк: на розробку вакцини від коронавірусу потрібно додатково $2 мільярди.
- А Зеленскай зато целый миллион разработчику пообещал!

Радіо Свобода з подивом пише, що урок про російську агресію для 11 класу замінили відео з усиком.
А що власне тут дивного? усик і російська агресія
- це слова синоніми. Саме через таких як усик росія зараз нас атакує.

Hawthorn Healing:
"Он научицца" кричали они мне, почему-то думая, что учиться он будет на котиках. То, что он будет учиться на их кошельках, здоровье и будущем для зелёного охлоса оказалось полной неожиданностью. Как можно быть такими имбицилами?

«Зеленского подставили, он не знал, что дело Шеремета аваковская стряпня!»
Вечно подставленный потерпевший. Это хорошая идея наріда выбрать овцу и потом 5лет кричать что ее подставили.




«Зеленского подставили, он не знал, что за груз он встречает!»
- Он не занимается войной, она закончилась в его голове.
- Он далёк от экономики - там туман в голове.
- Он не разбирается во внешней политике - нет времени думать.
- Он борется с вирусом? Заметно!

Алекс Нойнец:
Вийшов тепер коментар Епіцентру, про те, що Епіцентр оплатив і Мрію, і вантаж, і комерційний, і гуманітарний, і все там за його рахунок.
А президент, виходить, просто приїхав стрічку перерізати?

Ну тоді у мене питаннячко. А якщо я повірю у вашу брехню, то це означає, що президент і ОП нічого не роблять під час пандемії, а просто їздять і піаряться на тому, що роблять інші? Перерізають стрічки і знімають про це відосікі?

І якби їх не було, Герега точно так же б привіз Мрію масок і захисних костюмів і точно так же продавав їх з депутатського бланка мерам міст?

А ти, Вова, навіщо тоді здався, разом з Єрмаком своїм і Тимошенком і прочєй Мєндєль?

Шмигаль відомо, навіщо. Щоб всі були закриті, а Коля Тіщєнко відкритий. І щоб українці за кордон не літали навіть якщо у них британська віза і Британія хоче їх у себе бачити. А Вова навіщо?

dmitriypaut:
Ловите разницу
- Зеленскай привёз ИСЗ чтобы ПРОДАВАТЬ
- Порошенко привёз ИСЗ, чтобы РАЗДАВАТЬ
Именно поэтому Зеленскай отказал Порошенко в перевозке.




Новини ЕспресоTV:
Суд оштрафував жителя Кременчука на 51 грн за порівняння Зеленського з французьким письменником-фантастом - Гандоном.

Sofiya Fedyna:
Представлення нової голови Держкіно на комітеті. Пріоритети- діджиталізація і внутрішній аудит.
Питання: а кіно ДЕ????

Свічка:
Руський піп,
хворий на коронавірус, заявився в редакцію "Молодого буковинця" і накашляв на співробітників. А по поверненні, як людина чемна і богобоязнена, написав цидулку в СБУ з пропозицією негайно закрити редакцію на карантин. А що,так можна було?

Юрій Каракай:
В основному від COVID-19 в Україні постраждали сектанти РПЦ. А серед людей лікарі.

Президент Грузии Зурабишвили в специальном заявлении отметила, что возмущение Грузии по поводу предложенной Саакашвили должности «имеет основания», так как тот признан преступником не только Грузией, но и ЕСПЧ.

Oleg Helgiv:
Першотравневе. Дякую, дуже дякую!
В радянські часи йдуть колгоспні збори. Виступає голова колгоспу, - Ми перевиконали план по зерну, молоку та м'ясу. За це правління хоче нагородити колгоспників цінними подарунками. Головного агронома кольоровим телевізором, головного бухгалтера холодильником, голову колгоспа премією. А всім іншим. Велика подяка!

Радянські часи повертаються. За боротьбу з коронавірусом, президент Зеленський нагородив - Герегу зустріччю його вантажа з засобами захисту на продаж, Слуг Народа штабом Комітету з захисту в Велюрі, друзів дозволом працювати їх бізнесу в карантин, олігархів пільгами.
Народ та медиків - Великою подякую!

Напередодні Лєна Зеленську позвонила фельдшеру Анастасії в Житомир і подякувала за гарну працю. Замість обіцяних доплат медикам за боротьбу з коронавірусом.
Колгосп, імені Вови та Бені, набирає оберти!

Все равны перед законом, но Зеленский и его друзья - равнее всех. Карантин - это для лохов!

Причем деградация, за меньше чем год у власти, видна уже невооружённым глазом. Они не только болт положили на народ, но даже друг на друга. Каждый готов врать и выкручиваться, топя подельников.

То есть пока медики заражаются вирусом из за того что эта власть мародеров не смогла обеспечить средства защиты и продала их заграницу, фермеры выкидывают овощи, потому что их негде продать, Слуги Народа закрыли рынки и забили супермаркеты импортными. Бизнес стоит и терпит убытки, особенно малый и средний.




У Зеленского и его гоп компании все в ажуре. Брат Ермака торгует должностями, Ермак торгует Родиной, Тищенко свой ресторанный бизнес развивает, Разумков ломбарды жены открыл, Лещенко грабит Укрзалізницю каждый месяц на пол лимона. Коломойский бюджет на пару миллиардов.
А фронтмен этого сброда блатных и шайки клоунов Зеленский. Сидит в кресле президента, записывает видосики и удивлённо вертит головой по сторонам. А, я, яй. И кто же это все натворил со страной за девять месяцев?

Главное, что они хотят все время рассказать народу. Потерпите, сейчас главное выжить. А вот в следующем году, мы будем жить хорошо. А мы?

Ірина Геращенко

В країні розпочався парад велюрових суверенітетів. Міста і містечка одне за одним заявляють про часткове скасування карантину. Чхати вони хотіли на заборони уряду. Міністр внутрішніх справ тупає ногою, погрожуючи карами і справедливо зазначаючи, що зараз епідеміологічні показники гірші, ніж місяць тому, й ми можемо отримати реальний спалах епідемії.

Але навіщо ці подвійні стандарти, друзі? Власник «Велюра» і всі його відвідувачі навіть не сплатили штраф 17 000 грн за порушення карантину, хоч всі високопосадові «спасителі Києва» були ідентифіковані журналістами. Власника «Велюра» з замашками гопника із 90-их не засудила рідна фракція, спікер не вичитав його в стилі комсомольських зборів, президент і його офіс не записали відосик «ай-ай-ай, Коля», уряд не закликав депутатів власним прикладом демонструвати повагу до карантину і самоізоляції. Поліція, яка доблесно ловила в Дніпрі одного іхтіандра, спокійнісінько спостерігала тисячі прихожан МП, й жоден батюшка чи прихід також не оштрафовані. Міністри, депутати, колишні депутати тусуються по найдорожчим готелям/ресторанам Києва і проводять там променади без масок. Все це щодня читають, дивляться, бачать мільйони ФОПів, чий бізнес загинається, яким немає чим сплачувати оренду, зарплати, комуналку.

Я проти параду велюрових суверенітетів. Але спровокували його самі слуги. І тепер це навряд чи можна зупинити.
Можна зупинити метро, але тепер Київ перетворилася на суцільну корку, бо всі виїхали в офіси на своїх авто.
Можна закрити кафе, але всі, в кого немає грошей на чай за 500 грн в «Велюрі», вийшли з пивом на лавочки.
Можна лякати штрафами в 17000 дрібних підприємців, але тоді вони приходять під уряд.

Або всі на карантин, або цю хвилю суверенітетів не зупинити. Почніть з «Велюра» – під камери оштрафуйте Колю і виженіть його зі своєї фракції.



 

 

12

Коментарі

12.05.20, 20:22

    22.05.20, 21:07

    Все верно, но Тищенко не достоин внимания народа, пусть его политики сами жрут

      32.05.20, 21:40Відповідь на 1 від Андрій1961

        42.05.20, 21:42Відповідь на 2 від Манго

        Все верно, но Тищенко не достоин внимания народа, пусть его политики сами жрутДепутат нарушает постановление Кабмина. Демонстративно.
        Почему ему можно, а другим нельзя? За слугу тищенко отвечает тоже зеленский.

          52.05.20, 21:47Відповідь на 4 від БезЛица

          Деюре ресторан ему не принадлежит. И он личность мелкого полета. Пусть дадут ему волшебный Мендель и выпишут штраф. Что тут обсуждать?

            62.05.20, 21:51Відповідь на 5 від Манго

            Деюре ресторан ему не принадлежит. И он личность мелкого полета. Пусть дадут ему волшебный Мендель и выпишут штраф. Что тут обсуждать?Мы говорим о де факто.
            И чувак скорее всего пойдёт на выборы мэра Киева.
            Так что говорить нужно.

              72.05.20, 21:55Відповідь на 6 від БезЛица

              Ткаченко туда метит, разве Тищенко?

                82.05.20, 22:02Відповідь на 7 від Манго

                Ткаченко туда метит, разве Тищенко?Оба. У них там сейчас идёт дискуссия.
                Вы будете смеяться, но год назад, когда зе хотел снять Кличка и провести выборы мэра Киева, зе хотел двинуть в мэры Кошевого.

                  92.05.20, 22:50

                  Той десант і на летовищі в Борисполі дивно себе поводив. Прилітає необхідний медичний вантаж. Здається, відповідальні державні особи, яких крупним планом знімає камера, мали б обговорювати, як би найшвидше його розподілити по областях. А вони розмовляють про те, як би цей рейс занести в книгу рекордів, бо там найбільший об"єм і вага. Дивно в таких умовах.

                    102.05.20, 23:06

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна