Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

98 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Війна важливіша за дітей

  • 28.05.21, 16:03

Територія дитячого оздоровчого табору "Орлятко", що знаходиться в місті Маріуполь, незабаром опиниться у володінні Збройних сил України. Що за цим піде і гадати не доводиться. Планується використання даної території для будівництва військово-морської бази. Важко уявити скільки бруду і шкідливих речовин виявляться в Азовському морі і набережній Маріуполя як в процесі будівництва, так і в ході його експлуатації.
У 2019 році громадяни України створили петицію (https://petition.e-dem.ua/mariupol/Petition/View/1268) з реконструкції морського бульвару та території колишнього дитячого табору "Орлятко". З Алеї бульвару Морський (колишній Комсомольський) відкривається чудовий вид на море. На жаль, в даний момент, алея знаходиться в незадовільно стані. Пропонувалося провести реконструкцію алеї на морському бульварі, а на території колишнього дитячого табору "Орлятко" зробити парк відпочинку. Територія табору має свій спуск до моря, що дозволило б жителям і гостям міста спускатися до моря і прогулюватися по чудовому парку. А прекрасний вид з алеї по морському бульвару і свіже морське повітря привернув би ще більше туристів. Успіх був гарантований!
Відповіддю на петицію громадян послужила чергова "Відписка" місцевого керівництва:
"Ваша петиція, що надійшла в маріупольську міську раду з питання реконструкції бульварної частини морського бульвару і території колишнього дитячого табору "Орлятко", розглянута. За результатами розгляду повідомляємо наступне. Маріупольською міською радою розроблена і поступово втілюється в життя Стратегія розвитку міста Маріуполя, яка передбачає розвиток міста в різних напрямках, у тому числі у благоустрої загальноміських територій".
Щож, тепер не бачити місту ні красивого парку, ні напливу туристів. Знову мілітаризація, знову війна. З будівництвом нових військових баз на території міста збільшиться і кількість військовослужбовців ЗСУ, які без сумнівів почнуть "кошмарити" місто і напиватися в місцевих нічних клубах на податки громадян. Крім того, кількість випадків розкрадання зброї, наркоманії та алкоголізму в ЗСУ з кожним роком збільшується. За підсумком стає ясно, що важливо Уряду України, а що - ні. Діти наше майбутнє, благоустрій міст-завдання уряду, а будівництво військової бази, це черговий спосіб розпиляти бюджетні кошти.
0

Коментарі