Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Операція "самоліквідація" або як дії Києва можуть призвести до я

  • 11.08.22, 14:06
Запорізька АЕС - гордість України і найбільша в Європі атомна електростанція. Шість реакторів виробляють 20% електроенергії країни і живлять чотири мільйони будинків. Побудовані за сучасними технологіями вони дозволяють уникнути збоїв і аварій, подібних катастрофі на Чорнобильській АЕС в 1986 році. Однак після вторгнення РФ в Україну російські війська захопили Запорізьку електростанцію, а ЗСУ, в спробах повернути її під свій контроль, ризиковано завдають по ній ударів.
Чим така бійня може обернутися для нашої країни?
Поки українські війська наполегливо борються за Запоріжжя, командування прийняло рішення вибивати противника з АЕС обстрілами її території. 7 серпня з РСЗВ "Ураган" ЗСУ завдали удару по електростанції поблизу сховища з ядерним паливом. Раннє українські військовослужбовці 45-ї бригади випустили снаряди по Енергодару і ЗАЕС, через що загорілася воднева станція і пошкоджений міський водопровід. Це далеко не перші подібні атаки української армії. Проблема в тому, що російським військам вони не завдають ніякої шкоди, а ось місцеве населення значно відчуває наслідки бездумних ударів. Від цього гинуть мирні люди і працівники електростанції, а також знищується інфраструктура міст. Більш того руйнування хоча б одного реактора стане причиною потужного ядерного вибуху, а в зону радіаційного зараження потрапить не тільки вся Україна, а й прикордонні європейські держави.
Що робить наша влада, щоб уникнути можливої катастрофи?
Нічого. Зеленський не реагує на провокації, а пропагандисти звинувачують ЗС РФ в ударах по станції, яку вони ж і контролюють. До того ж, МЗС України закликає світову спільноту вплинути на РФ і накласти більше санкцій. Все це лише відчайдушна спроба випросити допомогу у Заходу і паралельно залякати населення Запоріжжя, змусити його відмовитися від участі в референдумі, А ціною всьому можуть стати життя мільйонів українців.
Яка реакція світової спільноти?
Європейські лідери хоч і не критикують удари, але чітко розуміють можливі наслідки. Зокрема, глава МАГАТЕ Рафаель Гроссі заявив про реальний ризик ядерної катастрофи, яка загрожує здоров'ю населення і навколишньому середовищу в Україні та за її межами. Організація прийняла рішення відправити групу фахівців для оцінки ситуації на АЕС, але Київ всіляко цьому перешкоджає.
Команда Зеленського не в змозі піклуватися про країну. Вона сліпо йде на поводі своїх вашингтонських кураторів і нехтує безпекою і благополуччям свого народу. За підсумком виходить, що наше керівництво руками власних солдатів наближає ядерну катастрофу. А вона може призвести до незворотних наслідків для всієї України, які в менших розмірах одного разу їй вже довелося пережити.
0

Коментарі