хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Зеленський втрачає довіру українців

  • 26.05.21, 10:26

Більшість громадян України вважають незадовільним другий рік правління в. Зеленського. Соціологічна група" Рейтинг " (http://ratinggroup.ua/ru/research/ukraine/dva_goda_prezidenta_zelenskogo_ocenki_grazhdan.html) з 16 по 18 травня провела опитування політичних уподобань українців.
У президентському рейтингу продовжує лідирувати в. Зеленський (30,2%), який легко обходить інших потенційних кандидатів як у першому, так і в другому турі.
У парламентському рейтингу лідирує президентська партія "Слуга народу" (24,8%). "Європейська солідарність", "опозиційна платформа – за життя", "Батьківщина" набирають по 12-14%. "Сила і честь" балансує на межі проходження до Верховної Ради, інші партії не долають 5% бар'єр.
Незважаючи на лідерство в гіпотетичній президентській гонці більшість громадян України вважають другий рік правління в.Зеленського незадовільним або жахливим – 42%; протилежної думки – 34%.
Серед усіх президентів незалежної України найкращим вважають Л.Кучму (23%), в. Зеленський на другому місці (18%), але чинний президент очолює рейтинг довіри (довіряють 46%, не довіряють 51%; баланс -5%). У Л. Кучми, що йде другим, баланс -22% (довіряють 36%, не довіряють 58%).
Результати опитування демонструють, що партійний рейтинг "Слуги народу" значно не змінився. У той же час з квітня 2021 р. рейтинг в.Зеленського виріс майже на 6%, тоді як рейтинг його довіри залишається негативним, і з березня 2021р. стоїть на місці. Необхідно відзначити, рейтинг довіри президента продемонстрував за два роки величезну динаміку падіння з початку правління. Антирейтинги виросли практично в 4 рази. У липні 2019 р. (довіра 76%, не довіра 14%) баланс довіри пішов у мінус і втратив 67%, а рівень довіри втратив за цей період 30%.
0

Коментарі