Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

На згадку про 22 червня 1941 року

Відбудова України можлива тільки за умов надійного миру
На згадку про 22 червня 1941 року та Міжнародну конференцію з питань відновлення України (URC 2023) в Лондоні
Величезна міжнародна конференція в Лондоні упродовж двох днів 21 і 22 червня стосовно значних руйнувань в Україні через злочинну військову агресію Російської Федерації явно приурочена до подій понад 80-т років тому: 22 червня 1941 року, коли гітлерівські війська раптово напали на свого союзника СРСР, з яким мали мирний договір про не напад. Так само і РФ згідно “Будапештського меморандуму” взамін одержаної з України ядерної зброї зобов’язалася бути головним гарантом недоторканості кордонів та суверенітету Української Держави. Аналогія цілком тотожна, бо напад і тоді, і тепер були сповна підступними, раптовими та дуже потужними. Так само завдяки величезним жертвам бійців місцевої тероборони та героїчній самопожертві рядових й офіцерів Збройних Сил України просування ворога в глиб країни було зупинено, а потім і відкинуто на сьогочасні рубежі. 
Єдина розбіжність полягає в тому, що обидві країни: і РФ, і Україна,- ведуть своєрідну неоголошену війну, тобто якби локальний збройний конфлікт, хоча насправді це абсолютно повномасштабна війна з усіма її атрибутами та змістом, яким є величезні руйнування та неймовірна велика кількість жертв, особливо посеред цивільного населення Сьогодні 22 червня йде 484-й день великої війни, бо фактично сама війна почалася 9-ть років тому 20 лютого 2014 року з не менш підступної агресії військ РФ без розпізнавальних знаків яко “зелені чоловічки” до Криму, його подальша окупація та демонстративна анексія РФ. За кілька місяців відбулася злочинна інтервенція озброєних бойовиків на чолі з громадянином РФ Гіркіним (“Стрєлковим”) на Донбас зі захопленням м. Слов’янська та інших частин регіону. Коли   розпочалася Антитерористична операція з боку добробатів, спецслужб та різних українських збройних сил зі звільнення Донецької і Луганської областей від бойовиків, то всі успіхи в цьому перекреслило безпосереднє втручання регулярних військ РФ, які нагло 23 серпня 2014-го року перейшли кордон України і безпосередньо надали допомогу бойовикам, зокрема саме зенітним комплексом “Бук” збройних сил РФ було збито авіалайнер “Боїнг-777” міжнародного рейсу MH17 по маршруту Амстердам — Куала-Лумпур. Провину в цьому злочині саме російських військ, які незаконно перебували на території України, вже доведено судом і відповідним вироком.
Доречно зауважити, що величезна допомога Україні з боку Нідерландів є одночасно і відплатною акцією за смерть своїх громадян від рук рашистів. Тотожною є активність Великобританії, бо злочинні акції спецслужб РФ з отруєння кількох своїх агентів-втікачів як Скрипалі та Олександра Литвиненка на території суверенної держави є абсолютно достатньою підставою для оголошення війни, особливо коли була застосована зброя масового враження, яким був хімічний препарат “новачок”. Великобританія не з тих країн, яка прощає подібні образи без належної відповіді. Також варто нагадати вбивства на території Німеччини і ще ряду країн чеченських опозиціонерів спецслужбами РФ, тобто якщо хтось вважає необ’єктивним визнання РФ як країну-терориста, то насправді це не є суто через події в Україні, а навпаки то є величезна сукупна терористична підла дія РФ, яка досить тривала в часі та просторі проти багатьох країн. Саме тому міжнародна конференція в Лондоні за темою відбудови України отримає правдивий сенс, якщо держави-учасники домовляться як спочатку зупинити агресора і припинити війну як таку. Має настати тривалий і надійний мир. Щоб це було не тимчасове примирення типу “Мінські угоди”, а нейтралізація держави-агресора назавжди! І щоб оте огидне гасло “можем повторить” щезло навічно! Щоб увесь Світ на згадку про 1 вересня 1939 та 22 червня 1941, як і про 20 лютого 2014 і 24 лютого 2022 — говорив спільно одне: “Ніколи знову” Так і тільки так!
Богдан Гордасевич
22 червня 2023 р.
м.  Львів    
2

Коментарі

122.06.23, 19:54

Послухав Дацюка — він каже, що "10 років Зеленського" — це просто "врятуйте нас, будь ласка". Але іншим країнам це нічого конструктивного не дає. Типу якби Зеленський запропонував якусь нову архітектуру безпеки...

    222.06.23, 20:18Відповідь на 1 від Nech sa paci

    Послухав Дацюка — він каже, що "10 років Зеленського" — це просто "врятуйте нас, будь ласка". Але іншим країнам це нічого конструктивного не дає. Типу якби Зеленський запропонував якусь нову архітектуру безпеки...
    Слухав Дацюка тринди-ринди і ставлюся з іронією, але яке суспільство - такі і філософи. Скажу чесно, що як обере народ, тобто його більшість, так і буде. Я зараз за Кличка, а там побачимо. Для мене Зеленський є типовий "недоросль" (не знаю відповідного українського слова)

      322.06.23, 21:39Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Я взагалі нікого не знаю "надійного". Можливо, треба когось із молодих, побитих війною (не обов'язково на фронті).

      Кажуть, покійний Монастирський був хороший, але авторитет джерела під сумнівом (не розкручена персона — автор ідей про виставки підбитих танків і будівельні добробати).

        422.06.23, 21:44Відповідь на 2 від Богдан Бо

        Дацюк у чомусь правий. Зокрема, в тому, що більшість націоналістів понесло суто в питання мови й віри, а все інше (економіка, безпека й навіть до певної міри соціальний активізм) віддали на поталу кому попало.

        Але він космополіт (у нейтральному сенсі слова), тому не є моїм однодумцем. Є важливі точки перетину, але не повністю.

          522.06.23, 21:45Відповідь на 4 від Nech sa paci

          * мови й віри -> мови й історії.

            622.06.23, 23:13Відповідь на 2 від Богдан Бо

            Послухав Дацюка — він каже, що "10 років Зеленського" — це просто "врятуйте нас, будь ласка". Але іншим країнам це нічого конструктивного не дає. Типу якби Зеленський запропонував якусь нову архітектуру безпеки...Слухав Дацюка тринди-ринди і ставлюся з іронією, але яке суспільство - такі і філософи. Скажу чесно, що як обере народ, тобто його більшість, так і буде. Я зараз за Кличка, а там побачимо. Для мене Зеленський є типовий "недоросль" (не знаю відповідного українського слова)
            Дивились звернення Кличка, щодо нападів на нього і ствердились в тому, що Кличко досить таки виріс ( ну звісно не ростом )

              722.06.23, 23:17Відповідь на 3 від Nech sa paci

              Я взагалі нікого не знаю "надійного". Можливо, треба когось із молодих, побитих війною (не обов'язково на фронті).
              .
              При всій величезній глибокій повазі до військових!!! тут треба бути обережними. Після перемоги під цим прикриттям можуть підсовувати кота в мішку. Або ще таке: військовий може бути самим найкращим в своїй справі, а от в політиці, в дипломатії, в цивільних справах не потягне. Кожен має бути на своєму місці

                823.06.23, 00:26Відповідь на 7 від Каре

                Я ж і написав: не обов'язково на фронті. Це н езовсім те, що написали Ви, але приблизно це мав на увазі.

                  923.06.23, 00:29Відповідь на 6 від Каре

                  Дивились звернення Кличка, щодо нападів на нього і ствердились в тому, що Кличко досить таки виріс ( ну звісно не ростом)
                  У мене щодо Кличка двояке ставлення. Він дружить зі злобудовниками, в юності дотикався до "поганих дядьків". Дороги в Києві погані. Парки — так, парки є хороші.

                  Готуйтеся до тривоги (вже пуски були).

                    1023.06.23, 08:17Відповідь на 9 від Nech sa paci

                    Дивились звернення Кличка, щодо нападів на нього і ствердились в тому, що Кличко досить таки виріс ( ну звісно не ростом)У мене щодо Кличка двояке ставлення. Він дружить зі злобудовниками, в юності дотикався до "поганих дядьків". Дороги в Києві погані. Парки — так, парки є хороші.

                    Готуйтеся до тривоги (вже пуски були).
                    то Ви наших доріг не бачили у нас навіть центральний парк як сміттярниця
                    ну щодо дружби, так, на жаль це наша проблема і не тільки в Києві

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна