хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

І тарифи не зростають!

Правоохоронці припинили механізм завищення тарифів енергогенеруючими компаніями

Правоохоронці припинили механізм завищення тарифів енергогенеруючими компаніями

КИЇВ. 20 червня. УНН. Співробітники Служби безпеки України спільно з Національною комісією регулювання енергетики та комунальних послуг припинили механізм неефективного використання коштів енергогенеруючими компаніями, що спричиняло штучне зростання тарифів для кінцевих споживачів. Про це передає УНН з посиланням на прес-центр СБУ.

Правоохоронці встановили, що протягом декількох років до тарифів закладалися витрати компаній на реконструкцію та модернізацію енергоблоків теплових електростанцій.

"При перевірці виконання інвестиційних зобов’язань співробітники спецслужби зафіксували невиконання значних обсягів задекларованих робіт більшістю гравців ринку. Внаслідок чого постійно знижувалася ефективність роботи ТЕС, що давало менеджменту підстави лобіювати необґрунтоване підвищення тарифів", - йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ також зафіксували, що деякими компаніями надана документація про нібито виконання модернізаційних робіт на об’єктах, які знаходяться на тимчасово окупованих терористами територіях. Наразі спецслужба перевіряє інформацію про можливе використання цих грошей на потреби незаконних збройних формувань бойовиків.

СБУ поінформувала керівництво Нацкомісії про виявлені факти невиконання робіт з модернізації електростанцій, що призводило до штучного завищення розцінок на електроенергію. За результатами відповідної перевірки національним регулятором прийнято рішення про повернення теплогенеруючими компаніями коштів на загальну суму 2,9 млрд грн, що дозволило запобігти подальшому зростанню тарифів.

Як повідомляв УНН 19 червня, борг Києва за тепло становить чверть боргу всієї України.

http://www.unn.com.ua/uk/news/1671687-pravookhorontsi-pripinili-mekhanizm-zavischennya-tarifiv-energogeneruyuchimi-kompaniyami

3

Коментарі

122.06.17, 21:36

то що, теперь лохторату повернуть гроші за 3-4 роки?!

    222.06.17, 22:20

    ТЕЦ 6 в Киеві як не працювала так і не працюе,і ті райони в які вона подавала воду сидять без горячої води,а субсидиї на гарячу воду Киівенерго (Ахметка) отримуе,,мені цікаво де тут СБУ і інші?