хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

До річниці понеділка 2010.

Невже рік минув з того самого невдалого понеділка? Не будемо писати про покращення життя, бо за цей рік ми мали б стати розумніше, краще і мудріше. Кажуть же: те що не вбиває робить нас сильніше.
Чи стали ми такими?
 Спіймала себе на тому ,що вчора знов зачепилася зі своїми на тему хто гірше Юля чи Ющенко. Тобто як були дурнями так і лишились, треба вперед йти,
а ми все гальмуємо
Своїми Ю чи Ю?  
А не по Х..Ю?
Яка різниця
Якщо Я вже у рулЯ?
спілкуємось з вами є спільні теми інтереси вподобання , нащо нам і той і інший екс лідер. Обоє вони мали шанс, даний нами, і обоє не використали його задля нашої України і це безперечно. Ми замість того щоб крокувати назустріч новим цікавим людям,особистостям, прото людям і простому цікавому життю, зловживаємо нашою єдністю тим що ще переходимо на якись прострочені(в даному випадку) особистості. У нас, серед нас є багато достойних, чому ж мий досі не навчились примножувати їхні достойності своєю підтримкою?
Хочеться жити серед «своїх» - серед однодумців, колег по роботі, близьких та рідних людей, а ми наші внутрішні проблеми прив’язуємо до якихось віддалених прізвищ та людей – «чужих» нам людей. Чим руйнуємо здорову свідомість і зачиняємо двері у краще майбутнє України.
Поясню.
Наприклад, папа Кості Пофігенко дав хабара вчителю математики Симоненку,аби той завищив сину бал. У здоровій свідомості цей факт не дискредитує ані Костю, як успішного учня, ані його папу як чесну і порядну людину, ані викладача Симонека як викладача. Вся ця багатофакторна ситуація дискредитує оцінку з математики мого сина,бо він навчається з Костею в одному класі. І саме це є проблемою для моєї родини.
Якщо ми станемо вирішувати цю проблему у контексті особистостей її учасників, то врешті решт, з’ясується, що Костя дуже здатний хлопець але неуважний, його папа не може приділяти йому більше уваги бо багато працює, тому хоч якось намагається зробити життя сина легшим,аніж дісталося йому. А вчитель - бідний вчитель, та ще й директор вижимає гроші щомісяця.
Тобто у такому форматі проблема дуже складно розв’язується, і найпростішим її розв’язком буде такий, як і у родини Пофігенків.
А якщо підійти до неї «егоїстично»,тобто в рамках своєї родини, то достатньо лише більше приділити уваги якості знань сина і менше реагувати на оцінки. Звісно це важко,але тільки в цьому випадку проблема розв’язується повністю,а не зависає над вашою родиною на довгі роки так як вона зависає над родиною Пофігенків. А тепер порахуйте скільки в Україні таких Пофігенків. І що їх було менше за часи правління №1,2,3 чи 4? Ні, вони поступово розмножувались.
Коли ми розбираємо політиків , глузуємо з їх, ненавидимо, ми переходимо на ті самі особистості і віддаляємося від реальної проблематики. Ні, глузувати, звісно, треба , але не зловживати цим, бо відчуваєш себе повним віслюком. Та і за країну соромно, хоча в тому нема нашої …чи є? знов плутаємось… не просто так же найтупіший віслюк зайняв найвищий пост у Державі, з кого ж тоді складається така Держава?!
І так до нескінченності … Ні, не можна брати на себе відповідальність за всю Державу, а от за родину треба!!! Робіть це з любов’ю. Дбайте про свій маленький світ і тоді він віддзеркалиться на всю Державу. А з огидними «чужими» віслюками і боротись не прийдеться-самі пообвалюються.
І головне: не гальмуйте єднання з «чужими», якщо зовнішні проблеми ваших родин однакові!
Єднайтеся задля їх подолання спільними силами, а не задля скиглення під піффко.
З цього приводу хочу додати, що майдан підприємців був більш якісним ніж помаранчевий, не через результат, а саме через ту егоїстичну складову, яка організувала його, і відсутність особистостей, яка об’єднала. Не вистачило тільки досвіду аби зробити ці єднання, задля подолання суспільних проблем, переможними(адже в першому випадку перемога поступово перетворилася на поразку).
Але зараз він є!

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

95%, 18 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
22

Коментарі

17.02.11, 17:54

№ 4, але та пика з екрану все одно путається під ногами! Пора вже її

    27.02.11, 18:45Відповідь на 1 від Саничок

    Не засвоїв ти !!! Не пику треба , а всю систему, яку ця пика тільки "олицеВИтворяет".
    Потрібен системний підхід, з аналізом минулих помилок і чітким планом "Я ХОЧУ !!!" а не планом "Мені не надо" .
    Тобто вектор на а не на

      37.02.11, 18:49Відповідь на 2 від Офели

      Ющенко вже так підходив! І толку! Я проти лібералізму!

        47.02.11, 18:58Відповідь на 3 від Саничок

        Ох, ти знайшов лібералістку!!!
        Зі своїми ворогами я універсалів не складаю, на відміну від декого.
        Бачиш , знов починаємо "стару пісню"
        Міг би про нього і не згадувати, на іншому прикладі обґрунтувати свою позицію.
        а так
        знов не єднання,
        а розпад!

          57.02.11, 19:49

          Політика цікава штука... смішна балаканина з екранів! Хтось комусь мсить, ішний зраджує, підсиджує... Ну, зрештою, кожен має право мати свій улюблений колір! У політиків він однозначно чорний!!!
          А нам до них яке діло? Ну хіба як нема чим зайнятися
          Чекайте, люди! Ось тільки я ніколи не чула приказку "Хто чекає, то завжди отримує бажане!"

            67.02.11, 22:47

              77.02.11, 23:41Відповідь на 3 від Саничок

              Ющенко вже так підходив! І толку! Я проти лібералізму!Ти його неправильно розумієш, тому і проти

                88.02.11, 08:21Відповідь на 7 від Танк_

                То він мене і весь народ неправильно розуміє!

                  анонім

                  98.02.11, 08:27

                  Наш, середньостатистичний, виборець відрізняється від європейського напрямом свідомості. Наш дивиться, при кому у минулому було краще, або хоча б не гірше. А європеєць вибирає при кому у майбутньому буде краще. Варіант "не гірше" навіть не розглядає. От і нам треба цьому навчитися. А для цього треба навчитися знаходити нових лідерів. Тим паче, що у старих добре виходило тільки про наміри розповідати.

                    108.02.11, 09:36

                    Так. Все правильно, міняти потрібно систему. У собі - в першу чергу, у своїй родині, у своєму дворі, районі, в місті і тільки потім в країні. З меншого до більшого! Але це неможливо зробити якщо назустріч тобі не будуть йти "зверху". Допомагати. Як не крути, а людина там потрібна, навіть ні, не одна людина, а команда однодумців. Але знову таки, як цю людину, цю команду ТУДИ протягнути? Система не дасть! Їй це не вигідно, і сили тут ой які не рівні! Вихід один, поступово, крок за кроком, збираючи все по крупицях.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна