хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

СБУ - підрозділ КДБ СРСР? Про акцію, що відбулася.

Отже, акція відбулася.

Музика, яку я додав до цієї замітки, повинна нагадати те, про що багато хто з нас уже забули, а багато хто й не знав у своєму житті.

Акцію було розпочато 15 вересня близько 13-00 і завершено за пару годин.

Присутніх було, я б сказав, більше 100 точно. Різні ЗМІ називають кількість 100-200 осіб. Деякі учасники акції стверджують, що, рахуючи методом "по головах", визначили, що присутніх було приблизно втроє більш, ніж 100. Тобто, біля 300. 100 нараховано безпосередньо "по головах", потім співставлено розміри порахованої сукупності з розмірами скупчення присутніх загалом. Повідомлення таких джерел, як РІАНОВОСТІ, котрі кажуть про 50 осіб, слід вважати брехливими. Так само, як і неповні й тенденційні переліки організацій-учасниць, де зі зрозумілою метою акцент робиться на "нацыаналистических арганизацыях".

Насправді ж у підготовці та проведенні акції брали участь доволі різноманітні спільноти, від ліберально-демократичного "Нового громадянина" в особі Рибачука до "Свободи" Тягнибока. Сміливими та не без гумору витівками знову відзначилися активісти Громадянського руху "Відсіч", що з весни 2010 року перебуває у процесі самостворення і потроху доводить до свідомості розчарованих та збайдужілих співгромадян гасло: "Час дати відсіч!".

На особливу згадку заслуговують пристарілі люди з Київського товариства політв'язнів та жертв репресій, котрі на собі пізнали, що таке "порядок" по-чекістському та "дружба народів" по-імперському. Це багатолітні політв'язні Левко Лук'яненко, Степан Хмара, Василь Овсієнко, Євген Сверстюк та інші. Антидемократичні зміни в державі та чекістського штибду дії працівників СБУ проти дослідників історії України змусили їх, людей, що пам'ятають жахіття НКВД-КДБ, попри старість і неміч, знову встати і вийти до стін осоружної колись будівлі КДБ УРСР де останні роки містилася ніби СБУ. В останньому тепер важко бути впевненим. Бо слова та вчинки її нового керівника Хорошковського більше схожі на слова та вчинки слухняного підлеглого шефа похмурої та кривавої слави Луб'янки. Присутня демократична молодь тримала в руках  диски з записами розсекреченої "секретної інформації", за яку розпочато тиск на істориків. У той самий час колишні політв'язні говорили, що носіями "державної таємниці" про злочини НКВД-КДБ є вони самі.

Гасла акції прошу дивитися також на фото в моєму альбомі.

http://photo.i.ua/user/1429445/210034/

Загалом, хоч акція і спричинена сумними та зловісними подіями, в процесі її  проведення довелося чути й бачити не тільки знаки обурення громадян, а й чимало гумористичного, сатиричнного. Адже дурість, навіть коли це дурість владноможних і є небезпечною, не може не вилкикати сміху у нормальної людини.

Попри це, хочеться звернутися до тих громадян, що ще не зрозуміли, які часи настали в нашій країні. Це не та влада, яку можна було ігнорувати та спокійно жити, покладаючись на власні сили. Це не та політика, котрою можна не ціаквитися. Ця влада зі своєю політикою, зі своїми вимогами, прийде в кожен дім, до кожного підприємства. Вона претендує і на плоди нашої праці, і на те, щоб визначати, що ми маємо право знати про життя в країні, а що ні. Ця влада дала обіцянки керівництву сусідньої країни, і тепер нас і наших дітей будуть "інформувати" так, щоб ми за правду мали будь-яку брехню, вигідну Кремлю, та за благо вважали будь-яку забаганку Кремля навіть тоді, коли вона небезпечна для України і її громадян. На все, що не вигідно Кремлю, буде накладатися табу. В самій Росії є, як виявляється, чимало людей, не задоволених тим, що керівництво їхньої країни грається за їх рахунок у великодержавну геополітику. Але вони вже нічого не спроможні проти цього вдіяти! Ми ж не все ще втратили.

Хто ще спить, але кого не приваблює животіння бидла та прислуговування беззаконню - готуйтеся до активного громадянського спротиву! Небезпечно чекати, доки в нас буде віднято можливості чинити опір. Про те, як воно колись було, мала нагадати пісня.

Тепер не час на відсторонене споглядання подій. Час на активні дії. Час дати відсіч!






Про події, що спричинили цю акцію, написано тут.

64

Коментарі

116.09.10, 00:27

    216.09.10, 00:30

    От молодці! Я все хочу з вами поспілкуватись, але вас дуже важко вичепити. Намагатимусь через Скайп, хоча б і у текстовому. Хочу бути корисним.

      316.09.10, 00:32

      Круто!Ще є ПОРОХ в порохівниці?

        анонім

        416.09.10, 00:38

        Майже 20 років типу незалежності.......оце ВСЕ не сон ?????????........

          516.09.10, 00:38

          Я можу це розповсюдити на свої півтори сотні+40 тих,хто хоче "дружити"?

            Гість: McNubbs

            616.09.10, 00:38

            Молодці!До речі про "кількість".Приїзд Овоча до Львова.Намічається иітинг біля головного корпусу політехніки.Бажаючих тисячі.Пропустили від сили сотню.На відстані кварталу того дня було все оточено силовиками-не дай Боже,хто пройде.ВСІ СИЛОВИКИ ПРИВОЗНІ.Смішно.Янучара ссикливе бидло,й те чого боїться тим й закінчиться.Щодо нас.Розумніше не цих покидьків пори владі "валити".А Кремлівських упирів.Це дієвіше.

              716.09.10, 00:42Відповідь на 5 від Alter ego*

              Я можу це розповсюдити на свої півтори сотні+40 тих,хто хоче "дружити"?Авжеж. Нівапрос))

                816.09.10, 00:46Відповідь на 3 від Alter ego*

                Круто!Ще є ПОРОХ в порохівниці?Та мало ж!
                Багато ще спить народу. Багато хто тільки цікавиться, мугикає та киває головою.
                А якась курка сьогодні повз проходила, каже: "Ни надаели вам ищё ривалюцыи?" Ну, не курка, га?.. Підходящий громадянин для Бидлостану.

                  916.09.10, 00:47

                  Так, чекати небезпечно. Треба і нам, в наший песочниці, щось робити. А то тількі споглядаємо та коментуємо.
                  Висвітлення чудове. Зараз також серед друзів розповсюджу.

                    1016.09.10, 00:52Відповідь на 8 від starina_leon

                    Казала я ще 5 років тому соратнику Левка Лук'яненка,коли Юща ми привели до влади,що якщо МИ не відправимо "русскую пАсилку"назад в Росію,то кремлівські покидьки туди відправлять НАС! Гнилий бортнік вислухав пана Левка з цього питання і,нічого не відповівши,пішов геть.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      23
                      попередня
                      наступна