хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Україні запропоновано обрати курс економічного націоналізму

«Українська народна партія висуває кандидатом на посаду Президента України свого лідера Юрія КОСТЕНКА – безкомпромісного захисника національних пріоритетів, особистість, незаплямовану жодним корупційним скандалом», а також «пропонує країні ідею ЕКОНОМІЧНОГО НАЦІОНАЛІЗМУ – як єдиний можливий шлях виходу з кризи», - наголошується в заяві XI позачергового з’їзду УНП.

«Сутність ідеї Економічного Націоналізму – «Роби українське! Купуй українське! Захищай українське!», - йдеться в заяві УНП. Як наголошує партія, «цю стратегію було реалізовано в усіх європейських країнах та Сполучених Штатах Америки, а відтак - успішно доведено, що лише підтримкою вітчизняного виробника створюється вдосталь робочих місць, товарів і благ та забезпечується високий рівень життя громадян». УНП, яка «20 років сповідує ідеологію пріоритетності національних інтересів України та її народу», вважає, що «стратегія ЕКОНОМІЧНОГО НАЦІОНАЛІЗМУ – це єдиний порятунок для Української Держави». Водночас, УНП «не вірить, що подолати кризу можна кредитами МВФ, що добробут держави може забезпечити ліберальна економіка, що гарантією безпеки України може стати Росія». УНП констатує, що «Україна на 18 році незалежності увійшла до 20-ти найбільш нестабільних країн світу, посіла 134 місце у рейтингу поширення корупції і 106 місце – за кількістю ВВП на душу населення, що нижче за Алжир, Габон та Намібію». «Такі показники могли стати лише результатом дій влади, яка не працює на суспільство, та не керується національним інтересом», - підкреслює УНП в заяві з’їзду. «Україна потребує правого світогляду у владі», а «команда УНП єдина в Україні яка може реалізувати цю програму», - наголошується в Заяві. Партія констатує, що «має ідеологічну команду професіоналів, котрі вже сьогодні реалізують програму партії на місцях». УНП постане на виборах як найпотужніша проукраїнська політична сила, що має «12 095 осередків в усіх регіонах України, де задіяні 60 тис партійців». «УНП йде на вибори», щоб праву ідею «почули і зрозуміли якнайбільше співвітчизників», - наголошується в заяві XI позачергового з’їзду УНП.

http://upu.org.ua/content/ukrajini-zaproponovano-obrati-kurs-ekonomichnogo-natsionalizmu
12

Коментарі

125.10.09, 00:45

"...Партія констатує, що «має ідеологічну команду професіоналів, котрі вже сьогодні реалізують програму партії на місцях..».
Да, конечно, "на местах"... в "силиконовых долинах", в технопарках? В райцентрах!

    225.10.09, 06:48

    «Роби українське! Купуй українське! Захищай українське!» ну тогда про еуропу можно забыть - они своё лучше защищают )))
    а с коррупцией тоже лозунгами бороться будут?

      325.10.09, 07:03

      «Такі показники могли стати лише результатом дій влади, яка не працює на суспільство. С каких пор ему влада разонравилась.

        анонім

        425.10.09, 09:12

        Дурня!!! Ті патріотичні сили, що висувають СВОЇХ завідомо ПРОГРАШНИХ кандидатів - є ПСЕВДОПАТРІОТАМИ. Тому що вони замість того, щоб в складний час вберегти Україну від Януковичів-Тимошенок, відтягують дорогоцінні відсотки від кандидата, навколо якого слід було б об`єднатися всім, кому справді не байдужа доля України, а не лише власного гаманця. ВО Свобода - ганьба!!!
        УНП - ганьба
        РУХ - ганьба

          анонім

          525.10.09, 11:21Відповідь на 4 від анонім

          так крім Тимошенко всі кандидати є завідомо ПРОГРАШНІ

          всім ганьба?

            625.10.09, 16:33Відповідь на 4 від анонім

            Дурня!!! Ті патріотичні сили, що висувають СВОЇХ завідомо ПРОГРАШНИХ кандидатів - є ПСЕВДОПАТРІОТАМИ. Тому що вони замість того, щоб в складний час вберегти Україну від Януковичів-Тимошенок, відтягують дорогоцінні відсотки від кандидата, навколо якого слід було б об`єднатися всім, кому справді не байдужа доля України, а не лише власного гаманця. ВО Свобода - ганьба!!!
            УНП - ганьба
            РУХ - ганьба
            Краще не скажеш!
            Проте не думаю, що Костенко багато голосів відбере - народ вже інший, а мені цікавіше подивитись на тих дурних бізнесменів, які будуть його 0.00000001 відсоток будуть фінансувати.
            Ну хоче чоловік повторити подвиг Омельченка - конпяка отримати на старість! Матиме!
            А Тягнибок навпаки грошви підзаробить - зумів свій ООО МММ "Свобода" розпіарити...

              анонім

              725.10.09, 16:57Відповідь на 5 від анонім

              Наразі ЄДИНИМ вірним рішенням (вірним, мається на увазі КОРИСНИМ для збереження національних інтересів України) є консолідована підтримка діючого президента В.А. Ющеника. Всі інші ймовірні варіанти завершення президентської кампанії несуть пряму загрозу свободі нації, волі України і самій державності. От в цих умовах якраз і стає видно істине обличчя і сутність наших "нібито націоналістів" і "начебто патріотів". Слава Україні!

                825.10.09, 18:07Відповідь на 7 від анонім

                каким надо быть недалёким чтоб вестись на демагогию юща )
                или ты на зарплате?

                  анонім

                  925.10.09, 18:44Відповідь на 8 від Q2

                  Ющенко зробив багато корисного для України. Більше ніж будь хто з попередніх президентів. А ще він вніс багато ініціатив та порушив чимало тем, про котрі інші боялися говорити вголос.

                    1025.10.09, 18:50

                    взагалі то це моя ідея!
                    капітал націоналізм я вибрав ще рік тому.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна