хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Хмара закликав відмовитись від персональних літаків

«ЮЩЕНКО, ТИМОШЕНКО, а також всі інші державні чиновники мають, нарешті, навчитися подорожувати разом з громадянами України, відмовившись від одноосібного використання літаків та іншого транспорту», - заявив правозахисник, Герой України, член Правління Української народної партії Степан ХМАРА. Так політик прокоментував рішення британського уряду, який позбавив Єлизавету ІІ державного літака, щоб скоротити видатки держбюджету.

ХМАРА порадив «Президенту та прем’єру, які на очах у всього світу розсварилися за державний літак, взагалі відмовитися від нього, наслідувавши приклад англійської королеви». Політик запропонував ЮЩЕНКО та ТИМОШЕНКО «передати літак на соціальні цілі, переконливо довівши, що вони переживають кризу разом з народом». В той же час, на думку ХМАРИ, «на базі літаків держчиновників може бути створена ціла «соціальна авіалінія», якою матимуть змогу подорожувати за соціальними цінами навіть українські пенсіонери».

Політик назвав «численні заяви державних чиновників про добровільне скорочення власних зарплат – лише піар-заходами». «Відмовляючись від сміхотворної частини доходів, держчиновники продовжують компенсувати свої чималі витрати на харчування, подорожі, лікування та відпочинок за державний рахунок», - констатував він.

http://www.unp.ua/ua/bodycomments/12057.htm
10

Коментарі

19.07.09, 21:32

Ну і привильно

    29.07.09, 22:37

    Хмара не понимает чего говорит Тогда уж пускай ездят на троллейбусе и метро?

      310.07.09, 09:08

      Не погоджуюсь! Не там економимо. Яка ми будемо авіобудівна держава, якщо перші особи літатимуть на арендовантих літаках?
      Але ця популістська заява Хмари нагадала про всю нікчемність всього дисидентського руху в період Незалежної України - жодного розумного лідера! Відповідно і жодної потужної політичної сили.
      Це, до речі, стосується і покійного Ярослава Чорновола, який програв в політиці все, що тільки можна програти і не полишив по собі хоч якоїсь "ідейної спадщини". Всі потуги пішли у сюрчок гри в популізм, подібно до ось цього випаду Хмари на тему "найвищої державної ваги". Сумно...

        Гість: братЧортомлик

        410.07.09, 11:03Відповідь на 3 від Богдан Бо

        Все правильно! ось кучма літати не любив, здебільшого мандрував Україною на потязі, тож й приїшлося кірпі навести порядок, та й не тільки кірпі. а з літатка гівна не видно.... За кардон хай літпють, а по україні тільки потягом та тролейбусами... а що до десидентів пусте гоніво

          510.07.09, 11:25Відповідь на 4 від Гість: братЧортомлик

          Це не від транспорту залежить. Проблема Кучми і йому подібних в іншому: коли сам гімно, то інші купки гімна - просто побратими...

            610.07.09, 18:39

            Хмара - продажне мудило...Я бачив ,як Х. закликав не продавати!!! українську землю, бо.... тут Х. поніс таке, що в жадні ворота не лізло...
            Землю Україниприватизують і без закону про продаж - вони зможуть, будьте певні!
            А це х..р найманий слинить про те ,що - люди!Не продавайте країну!!
            Та все...Вже продалИ...
            Гімнюк.

              710.07.09, 23:40Відповідь на 2 від CKB

              уж пускай ездят на троллейбусе и метро?И тогда социал-националисты станут отстреливать улофов пальме

                Гість: M@ESTRO

                811.07.09, 01:35Відповідь на 3 від Богдан Бо

                Хмара сам по себе редкостный придурок и если таким присваивают звание героя Украины, то либо звание это ничего не значит, либо те кто это делают не дают себе отчет. Если и были идейные националисты, то один из них это Черновол, и все. То что сейчас происходит можно называть как угодно, но только не националистическое движение, про идею я вообще не говорю ее как не было, так и нет. Все заканчивается банальным дерибаном, как только достигается цель - подсунуться как можно ближе до державной кормушки.

                  912.07.09, 20:41Відповідь на 8 від Гість: M@ESTRO

                  Якщо у вас є можливість поговорити відверто з пенсіонером-кедебістом рівня полковника про Чорновола - поговоріть, а тоді і ми зможемо продовжити розмову...
                  А по Хмарі всі три висновки влучні.
                  Про ідею не можна судити по провокаторах УНА-УНСО і шарлатанах з "Свободи" - за ними стоять впливові сили, які тлумлять правдивих патріотів. І це ви повинні навчитись бачити хто є хто, як розібрались з Хмарою.

                    Гість: M@ESTRO

                    1012.07.09, 20:49Відповідь на 9 від Богдан Бо

                    Якщо у вас є можливість поговорити відверто з пенсіонером-кедебістом рівня полковника про Чорновола - поговоріть, а тоді і ми зможемо продовжити розмову...
                    А по Хмарі всі три висновки влучні.
                    Про ідею не можна судити по провокаторах УНА-УНСО і шарлатанах з "Свободи" - за ними стоять впливові сили, які тлумлять правдивих патріотів. І це ви повинні навчитись бачити хто є хто, як розібрались з Хмарою.
                    просто браво.Слова очень разумного человека. Про Чорновила ничего не могу сказать, потому что выразил всего лишь свое мнение без претензий на истину.